132

Да

преди 2 години

Много точно, ето върху това трябваше да се наблегне още отначало, а не да се мисли за по-големи печалби !

131

Анонимен

преди 2 години

E-e-ex , кога ще стана и аз професор , та да направя такива епохални открития !

130

Анонимен

преди 2 години

Почнете да давате Хидроксихлороквин, Ивермектин и започнете да култивирате монохлоидни антитела най-накрая, и да приключва тва, какво се чудите, нали ви е грижа за здравето хемороиди?

129

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 151 Интелигентно и аргументирано изказване :) Най-вече позитивно :) На тррола му забраниха да отрича, че е тррол и какво му остава :) Аз не съм тррол, не мисля, че има трролеве сред коментаторите на нашата позиция, няма кой да ни плаща.

128

Анонимен

преди 2 години

А, нали щеше да приключи с откриването на ваксина?

127

Анонимен

преди 2 години

Ах, вие проклети антиваксърски тролчета! Колко хора измряха заради изродската ви пропаганда. Ще горите, ееей, ще горите! Мръсни гадинки...

126

Простичко

преди 2 години

Божинката е казал нещо по-елементарно и умно-Пандемията ще приключи когато свърши!

125

Ш77767767

преди 2 години

Я СПИРАИТЕ ДА ГОВОРИТЕ ГЛУПОСТИ

124

Анонимен

преди 2 години

Най-после един умен лекар

123

Анонимен

преди 2 години

До Програмист 148 Доста време почакахте за разрешение :) Оня пак стана програмист :) Със сигурност се забавлявате, трроловете изглеждате жалки комплексари и да обиждате наистина ви харесва, значи търпите много обиди в реалния си живот, където не смеете да отвърнете, затова си го изкарвате тук, на нас.

122

Анонимен

преди 2 години

Ще свърши когато Възраждане дойде на власт. Или когато вредата от ваксините стане невъзможна за скриване.

121

Анонимен

преди 2 години

Страхливците разправят на нас да копаем землянки :) Местя се под статията за СЗО-то, там ще е интересно, трроле :)

120

Оня

преди 2 години

До анонимното Ама не се занимавай кой те кара. Копай си землянмката в гората и се скривай

119

Анонимен

преди 2 години

До Оня 143 Аз си имам работа, не мога само с Вас да се занимавам :), трроле :)

118

Анонимен

преди 2 години

До Оня 142 Наемете коректор за този коментар, че не ми се брои :) Вие, трроловете обичате да разигравате различни персонажи, сигурно сте Вие 135. Под тази статия няма много коментиращи, едва ли има и друг тррол. Само Вие сте :) Попитах дали забелязвате, че не използвам израза, който Вие ми натрапвате няколко пъти - "wseki sam si precenq". От нас двамата, само Вас Ви привлича този израз :) Хванали сте се за него, като за сламка :)

117

Оня

преди 2 години

До анонимното Ето това че не можете да разбереш дали аз съм писал коментара с "уйски"-то показва колко добре анализирате информация и ниво на мислене :) далеч не съм се изнервил, напротив даже ми е приятно да гледам как се гърчите и си изсмуквате от пръстите един и същи неверни неща :) и пак wseki sam si precenq и само ви пожелавам успех.

116

Istinata

преди 2 години

Защо не сте на протест бе? Чакате Костадинов ли да ви организира бе? За софиянци говоря. Няма нито един нормален човек в Бълагрия значи. На запад излизат всеки ден. Утре в 12 ч. пред НС и пРезидентсвото. Да ги изметем! Всеки ден в Бълагрия от ковид/ваксината - едно и също е, отровен графен - измират стотици невинни хора, скоро ще станат хиляди на ден. Какво чакате бе, софиянци, това трябва незбавно да спре, а протестен трябва да е ежедневен до прекратяване на всякакви мерки и ваксинация.

115

Анонимен

преди 2 години

Ваксатролът започва да се изнервя :) Дали е от ваксината или си е такъв :) Всъщност "не ми дреме", ако мога да го цитирам :) Добре, че вие - неграмотните, сте над критичния минимум, особено "умникът" с "уйски"-то :) Вие ли го написахте? Коментар 135?

114

Оня

преди 2 години

Всичко е доказано разбира се но главите са ви заврени надълбоко и четете от там :) Не ми дреме за преболедуването дали вярваш или не аз си знам че е факт. Забелязвам че си уникален случай и вероятно наистина природата си знае работата и чисти хора с интелект под критичния минимум. Жалко че покрай сухото гори и мокрото.

113

Анонимен

преди 2 години

Първо ще докажете, че тези препарати са ваксини, второ, че има полза от тях, после, че нямат фатални дългосрочни ефекти, и тогава ще си ги бием и ние, ако имаме нужда. За приятеля нямаше нужда да лъжете, запазете си плашилките за някой ваксан :) Изобщо не употребявам опорката, която ми натрапвате вече няколко пъти, забелязвате ли :)