321

Анонимен

преди 2 години

32338 починали от Ковид-19 по официални данни, а реално са 60-70 хиляди, като 97% от тях са неваксинирани.

320

анонимен до 376 redo

преди 2 години

Ако все пак искаш да се образоваш ,не е зле да разгледаш видеата с различни учени(може би според теб и те са фалшиви) да прочетеш декларацията на 30000 лекари , да прочетеш за прикривани резултати , да погледаш някоя и друга пресконференция от щатите и Европа, да разбереш мнението на европейски патолози на симпозиум , да осмислиш думите на Люк Монтание, да прочетеш историята на съвременните лекарства която е от към 1910 г; с главен акционер Дж.Рокфелер и философията му и тогава може да обсъждаме

319

Анонимен

преди 2 години

Рекордно много новозаразени - 47545 за последните седем дни. Дали утре ще подобрим този рекорд?

318

Анонимен

преди 2 години

"международен съд по общо право" хахаха - вие наистина ли вярвате в Дядо Коледа още леле леле.....

317

Бay

преди 2 години

До анонимен до 377 геdo стига си вярвал на всичко. :D Щом го пише в сайт - истина. :D

316

Анонимен

преди 2 години

Голяма част са ученици ,дали е настинка или К19 един господ знае ,някои от тях се преструват да не са на училище и от фирмите ,за да са си вкъщи - всичко се пише Ковид ,при 300 карантинирани в град от 50-60 хил и 10 патрулки да пуснат - върви ги търси , това се знае ,който трябва да го контролира ,си мълчи ,виж за сертификатите са стриктни ,а измамниците се хилят на наивниците ,в интензивното са с други заболявания , а без заболявания са изпуснати от лекарите иска се истинско лекуване

315

ДО 363

преди 2 години

Мнооооооооооого си зле с информацията за ваксините и шарките, миличък. Мнооого си зле. А сертификатът не е в никаква полза на неваксинираните.

314

redordead

преди 2 години

може ли линк съм сайта - международен съд по общо право - да видя там решенията.То и аз мога да си направя сайт - the vaccine times - И да си измисля всякакви решения от измислен съд...които да публикувами сътоветно лапнишараните да си мислят, че е истинско.То иначе в the bulgarian times пишат, че от ваксините и рептили ще станете, сигурно и на това ярвате?

313

Анонимен

преди 2 години

У нашта "подредена" в секо отношение държавица в здравеопазването от години ,най- вече от периода на димукрацйката важи правилото- Въпреки "усилията" на лекарския екип пациентът Оживя ...това се знае многа добре ,но странно сека власт си затваря очите, въпреки многобройните сигнали от хората , въпреки очеизвадните проблеми и най-вече потъващите пари на данъкоплатеца в т.н Здраунъ касичка

312

ТестКит

преди 2 години

Може ли линк към оригиналното видео на Люк Монтание, искам да го видя с очите си, а не https://rairfoundation. com/bombshell-nobel-prize-winner-reveals-covid-vaccine-is-creating-variants/ към сайта на крайно дясна американска партия, която си призна, че е подвела американската си публика, като е сложила субтитри под френска реч, които не са правилни. vaccination massive une erreur médicale --- казва той на френски.

311

анонимен до 374

преди 2 години

И публикуваните решения на съда ли са фалшиви? И изказването на Люк Монтание ли е фалшиво?

310

redordead

преди 2 години

Такова нещо като - международен съд по общо право - няма - the bulgarian times само пуска фалшиви новини, но ми е ясно, че антиваксите яко кълвете...

309

Анонимен

преди 2 години

Хоспитализираните са с 2500 по-малко отколкото пика зимата (бяха близо 8000) в интензивни са с 500 души по-малко (бяха близо 1000). За какви локдауни говорим? Тогава на 3000 случая имахме по 200 умрели сега на 11 000 имаме 90. За какви глупости говорим питам пак?

308

анонимен

преди 2 години

Четете и гледайте видео в "The bulgarian times" -Международен съд по общо право:Големите фармацевтични компании,правителството и църковните лидери са изправени пред арест,тъй като съда ги осъди за геноцид и забрани инжекциите (видео + съдебно решение)

307

язе да кажа

преди 2 години

След като в БГ може да влезеш в болница само защото искаш и се чустваш "по-спокоен" там, за какви сравения с западните държави , където се влиза само и единствено по лекарско предписание?? Много колеги и познати там го икараха по-тежко, но вкъщи. А тук, заради едните пари, болниците приемат всички, все едно са на пансион с обгрижване.

306

Анонимен

преди 2 години

Защо името на ав(ф)торката е със звездички?

305

Анонимен

преди 2 години

Направете 1 милион теста, може да имате и 50000 заразени. Стига с тия безсмислени тестове! Ако някой е болен да се лекува или изолира. Каква полза да се тества?! Или се тества да разбере дали не си въобразява, че е болен ли какво? Не усеща ли симптоми, че е болен, че му трябва тест, за да разбере?

304

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните болни са опасни най вече за неваксинираните.Затова и при неваксинираните опасността от безотговорните болни е много по голяма,защото вероятността да преболедуват болестта много по тежко от ваксинирания е голяма.

303

Joro

преди 2 години

Стига с това "Антирекорд"!!! Това не е ли "Рекорд", макар и негативен? Малко стана като "Дреме ми" / "Не ми дреме", все едно и също значение ...

302

Анонимен

преди 2 години

Постоянно ни обясняват,че ваксината помага по леко да преболедуваш вируса,а не че няма да се заразиш.Както е при ваксините от шарка.Повечето деца я преболедуват,но много леко.Сертификатът е в полза на не ваксинираните,защото при зараза болестта може да протече тежко и е нужно болнично лечение.