361

Анонимен

преди 2 години

След Великобритания и Чехия се отказва от задължителната ваксинация и ще разгледа нуждата от зелен сертификат .

360

анонимен

преди 2 години

Дали Люк Монтание ,ак. Виталий Зверев, лекаря на Тръмп-д-р Владимир Зеленко,д-р Малоун и много други светила в медицината са антиваксъри или се опират на реални резултати и документирани факти? Голям парадокс в науката-въпреки обявени големи награди никой никъде по света не е успял да изолира(изчисти) и покаже структурата на ковид19. Това навежда на мисълта,че не съществува и по-големия парадокс, че има тестове за нещо несъществуващо, а най-големия парадокс, че има ваксини за нещо несъществуващо

359

Българщина

преди 2 години

Българинът се самоубива, на инат.

358

Анонимен

преди 2 години

До Бай Иван "олкото повече ;ваксинирани;толкова повече болни с ковит. Практиката го показва от преди нова година, всички държави на челни позиции по ;ваксинация ;пламнах" Хмммм. България 7 милиона, 30% ваксинирани, 11 хиляди новозаразени. Германия 82 милиона, 72% ваксинирани, 120 000 заразени. Излиза, че България има същия брой заразени, та "логиката" ти не работи. Обаче. Германия 260 смъртни случая, България 91. Що така?

357

Анонимен

преди 2 години

Идва големият пост ковид кютек! Скоро!

356

Анонимен

преди 2 години

споко на Кире праграма са му македонците тва не го брои

355

Бай Иван

преди 2 години

Колкото повече ;ваксинирани;толкова повече болни с ковит. Практиката го показва от преди нова година, всички държави на челни позиции по ;ваксинация ;пламнаха. Обаче омикрон е доминиращ кара се леко като обикновена настинка, но който гледа редовно новини по телевизиите трябва да е омрял не от ковит а от страх. Аз гледам редовно но виждам какво се случва на около и какво ми казват от новините. Повече ;ваксинирани се разболяват, но никой няма да го каже в национален ефир. А го виждаме около себе с

354

Анонимен

преди 2 години

Всяко правителство опитва да спаси народа си а народа по всякакъв възможен начин не иска да разбере колко опасн е този вирус. Преди 2 години - Никога няма да нося маска , никога няма да се ваксинирам и сега какво става... 3та година започваме със маски .. може би бяхме последните хора ходили на земята без маски

353

Хасан

преди 2 години

И към 20 000 с настинка...

352

Ковидаро стъкмистики

преди 2 години

Няма повишаване на смъртността, тя е в рамките на обичайното. За последните десет години смъртните случаи на ден са 290 души. Ковидарите лъжат че вследствие на ковид смъртните случаи са нараснали на ден на 400. Каква е истината можете да научите от един брояч на живо, в реално време показва броя на починалите за деня. Изпишете България население 2022 CountryMeters.info, проверявайте към 23 и 50 часа, отново починалите са ок. 285 души, тоест умрелите са точно толкова колкото преди ПлАндемията.

351

дд

преди 2 години

Само да спомена на паниките, не е нищо особено този щам.Основно гърлото ( едвам говоря) и обща отпадналост 3 -4 дена, засега.За разлика на първия път.... тогава си беше - маматаси еб.....

350

дд

преди 2 години

И аз съм в статистиката.След две пъти прекарване за година и два месеца, само с домашени тестове, сега заради сертификата си направих и лабораторен писиар, и той положителен, баси късмета,След 10 дена съм със зелен сертификат. НА ТРЕТОТО ИЗКАРВАНЕ. НЕ МОГА ДА ПОВЯРВМ НА КЪСМЕТА СИ! Ох, стига да го изгарам де.

349

absurd

преди 2 години

Балона се спукааааааа.Сега ония дето се води председател на СЗО,дето прилича на тасманийски дявол някой да го гръмне

348

Pen

преди 2 години

Какво означава АНТИрекорд ? А РЕКОРД какво е ?

347

Анонимен

преди 2 години

Защо не ни затваряте за бога?Защо се питам,колко хора починаха.Нека поне които сега сме останали да не ритаме камбаната.Даите малко локдаун да се успокоят нещата.Грдини,ясли ,фирми,ресторанти всичко и навсякъде!!!!!!!!!!!!!Затворете ни за бога,какво сме виновни ,че ни наказвате така да мрем!А НЕ ЩЕМ!Икономика ще има отново но даите малко почивка .ВРЕМЕ ЗА ПРОТЕСТ ЗА ЛОКДАУН ДА СЕ СПАСИМ САМИ ПОНЕ,НИЕ АКО НЕ МИСЛИМ ТЕ ЛИ ЩЕ МИСЛЯТ!

346

Анонимен

преди 2 години

Омикрон се кара леко, но е много заразен. Изкарахме го наскоро. Ваксинирани и неваксинирани го изкараха еднакво. Взимайте вит Д и Ц, цинк, много течности и няма страшно. Не спирайте витамините.

345

Остап Бендер

преди 2 години

До 384От 20-те процента неваксинирани.Да обяснявам ли как изчислих, че неваксинираните са 20%, ако ваксинираните са 80%?

344

Анонимен

преди 2 години

Абе тия ни качиха горе на черешата, то се вижда отвсякъде!

343

До 383

преди 2 години

И от къде се вземат "неваксинираните" в болниците, когато 80 процента от всички в умнокрасивите държави (т.е. цялото дееспособно население без пеленачетата) са набодени? Ах, да, забравих че на ковидиотския новоговор ваксинирани (временно) са лицата "с завършен имунизационен цикъл". Т.е. умиращите двойно набодени влизат в статистиката като антиваксъри.

342

Остап Бендер

преди 2 години

До 380Това е от болниците в развитите страни - същата работа. Неваксинираните, много по-често влизат в интензивните.