9

Мила родна картинка

преди 2 години

Холивуд трябва от БГ да вземат сюжети за хорър продукции . Тре*пеш ,разч*леняваш българка...какво му плащаш,те българките в бг бун*ищ*ето са за това.Напълно ги разбирам защо не искат да живеят стотици хиляди българки в БГ. И между га*н*ьо*вци.

8

Анонимен

преди 2 години

Разчистване на сметки и делене на територии като по времето на мутрите през 90те

7

Анонимен

преди 2 години

скоро ще почнат като в латинска Америка - да отвличат хора от улицата за 2000 лева откуп!

6

Стар юрист

преди 2 години

Едно време, в мафиотските години на 90-те, за да стана нотариус ми искаха 200 000 хил. лв. под масата! Тогава до нас живееха едно семейство богаташи, та един приятел ме бъзикаше с това да нахлуя в апартамента им през нощта, да ги застрелям и да им взема мънгизите и оооп - НОТАРИУС! Добре че не го послушах. Щеше ли да си струва?

5

Анонимен

преди 2 години

Тарифите са се вдигнали.

4

Скалъпена

преди 2 години

История,ако въобще е истина. И ако е, кво казва съпруга-бизнесмен????

3

Анонимен

преди 2 години

Това с разчленяване на телата на жертвите, стана навик на убийците им! За да разчлениш човешко тяло трябва наистина психически да си отдал. Трябва промени в Наказателния кодекс. За подобни садистични действия - малко ток в мозъка няма да е излишен.

2

Герб

преди 2 години

Представят се за полицаи тя вади -50000 лв и им дава явно работата на герберите не е чиста , за какво ги дава -рушвет ли са такса за нещо дайте подробностиАс като видя полицай не търся 50хиляди за да му дам

1

Хм

преди 2 години

Не звучи убедително.