69

Да попитам:

преди 2 години

Още колко версии ще измислят разследващите? Случаят смърди от всякъде,наговориха един куп алогизми! Какво се опитват да прикрият и защо,по чие нареждане? Първо беше отвлечена от паркинг пред НАП,сега от дома ѝ,липсват пари от сейфа,нея я няма няколко дни,но никой не я търси!?Чак на третия ден е подаден сигнал от близки,дали е от съпруга ѝ не се знае!? Тия ги намерили и те веднага си признали,а са уж печени криминалета!? Най-добре е да питат съветника гербер,или не ѝм стиска да го доближат???

68

Българщина

преди 2 години

Много алчно и много злобно е това малцинство. Не ме изненадва нито жестокостта, нито първопричините.

67

Анонимен

преди 2 години

Какво общо има такова отвратително убийство с принадлежността на жертвата с определна политическа партия. Тези хора можеха да бъдат членове на друга партия. Парите, които са взели не са чак толкова много спрямо милионите обороти на фирмата им..

66

Ц

преди 2 години

Започна се връщането в 90те! И по- назад ще отидем!

65

Майна

преди 2 години

А какви документи са й представили, за да удостоверят че са полицаи???? Дали не са я измъчвали, за да им даде ключа от сейфа и кода??? Те надали ще си кажат.

64

777

преди 2 години

"Дава им сумата от 50 000 ЛЕВА", НЕ ЕВРО!!! ТОВА СА ОБОРОТНИ ПАРИ ЗА ВЕРИГА ОТ АПТЕКИ. Но наистина е било ненужно да я разчленяват. Така че има и мотив - отмъщение!!!

63

ГРОБ

преди 2 години

Да ви напомня че това е второ убийство в града на жена на член на герб, този е общински съветник. Първия случай беше с убита журналистка, разкрито за 12 часа, мъжа й собственик на голяма интернет фирма в града, която продава малко по късно. И в двата случая мирише на пари много повече от 50к и двата доста бързо разкрити и двата много жестоки. Може и да не е така, но въпросите висят, а милиционерите пак не дават интервюта

62

Чл. 115 от НК

преди 2 години

Убийците ще изгният в затвора. Съпругът на жертвата е бил собственик освен на верига от аптеки и на фирма за дърводобив и строителство. В този смисъл искам да подчертая, че дървената мафия е много зловещо жестока особено в с. Лесидрен, община Угърчин, област Ловеч. Там нито един дървен мафиот не е осъден. Вярно е, че полицията толерира бандитите в това село.

61

Ужас!

преди 2 години

В Китай убийците ще бъдат осъдени на смърт. В България ще получат доживотен затвор. Лошото е, че още има неосъдени главорези в с. Лесидрен, община Угърчин, област Ловеч, които заплашват неудобни хора с отвличане и убийство, а полицията в Угърчин начело с Иван Царевски нарочно не реагира.

60

Анонимен

преди 2 години

В държавата на мутрочалгарите и шaпкaрите е така. Да бне забравите да благодарите на Мyньо!

59

Анонимен

преди 2 години

Това не е убийство с цел грабеж. По точно казано убийството е водещо с грабежа с прави опит за замазване на друго престъпление.

58

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТОправиш ли разлика между "улика" и "мотив"? Май не...

57

Олд

преди 2 години

Докато господаря Джаба (Рашков) прави политика бандитите вилнеят.

56

Анонимен

преди 2 години

До Така е .."А защо са си показали лицата ?" - защото са се представили за полицаи. Ти колко полицая познаваш, които се разхождат наоколо с маски?

55

Анонимен

преди 2 години

Тия двамата сигур са изпратени от тиквен да събират такса спокойствие

54

Запознат

преди 2 години

Тея герберуги останаха без власт 10 месеца и започнаха да се избиват един друг

53

Анонимен

преди 2 години

До 64"Във всяко престъпление има МОТИВ! Какъв им е мотива да убиват жената, след като вече са ВЗЕЛИ 50 бонки???" ---> това, че им е видяла лицата и е можела лесно да ги разпознае си е чист мотив ако питаш мен.

52

А

преди 2 години

До Хипотеза Малък ли е мотива, че им е видяла лицата?

51

Анонимен

преди 2 години

Много въпроси. Наглите ги отвличаха и на никой не падна и косъм от главата, само на Ангел едно кутре. Изкараха милиони евро от откупите. Полежаха, сега са навън да си харчат парите. Та, кой нормален, ще тръгне да убива за 50 к?? Че и да разчленява? Това е особено жестоко и говори за лична вражда, а не за крадец, който иска просто да те обере. Има нещо с мъжа й? Да не е поискала развод? Ввъпроси, но не е нарязана за 50 хил лв със сигурност.

50

Анонимен

преди 2 години

Във всяко престъпление има МОТИВ! Какъв им е мотива да убиват жената, след като вече са ВЗЕЛИ 50 бонки???