49

До 50

преди 2 години

Да, има за какво - просто е поредният брадясал *** бабаит уонаби, който е решил, че сам трябва да въздава правосъдие. Решил е също така, че разбира от всичко и разбира повече от хора, които са учили с години. А тоя сигурно и името не може да си напише правилно. Умее само да хвърля салфетки в чалготеката, като 90% от населението на тая държава - чалгопитеци.

48

Анонимен

преди 2 години

Баща ми го прибрах с тежък инсулт в ковид отделението уж с корона бил, умря след два дена и в моргата на разпознаването още с дрехите си от вкъщи облечен беше. Даже не са си направили трудът да се опитат да помогнат. Кой прав кой крив и тук не се знае

47

(-_-)

преди 2 години

.. Te нacтoявaт дa пoлyчaт инфopмaция зa cвoй близъĸ.. Толкова ли е трудно да получат тази информация? Или трябва да чакат цяла нощ някой да благоволи да им предостави такава?!?

46

Анонимен

преди 2 години

Освен че настроиха всички хора един срещу друг, друго не се случи особенно с тоя вирус с процент на оцеляване 99,6%

45

До 50

преди 2 години

Двустранна пневмония вкъщи ли се лекува, разбирач?

44

До 34

преди 2 години

И кой ще те лекува уе, ***? Нали, ако се разболееш при тия, дето няма да ги има ще търчиш. Или ще се лекуваш с бабини илачи в 21 век?

43

ДртПрч

преди 2 години

Докато не спрат да нагнетяват напрежение от всички страни, ще има още много агресия. Правителствата, всичките досега, както и медиите, имат огромна вина за това.

42

Тхуффгр

преди 2 години

Кирил Петков трябва да премахва зелените сертификати и всички други ковид ограничения да не се прави на сляп и хитър да действа

41

Талибан

преди 2 години

Абе и моят баща да го придърпат ей така в ковид отделението и да му приберат телефона, и аз ще влеза да ги изрина всичките!

40

Хйтйккртр

преди 2 години

Ковид пандемията трябва да се премахва Иначе ще има все повече нападнати лекари и политици Защото няма заразени и умрели политици това е наглост затова премиера да не се прави на сляп и хитър а да маха ковид ограниченията действай

39

справедлив

преди 2 години

Ако бях на мястото на лекаря щях "без да искам" леко да му клъцна кабела на интубатора на роднината им.

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34 "ами да напускат!" Ами, ще напускат.

37

Анонимен

преди 2 години

Усещам, че някой ковид-фашист скоро ще го отнесе яко, ама яко...

36

Фхуиутъъ

преди 2 години

Това е заради ковид пандемията няма умрели политици и лекариОтменяйте ковид мерките

35

Костадин Костадинов

преди 2 години

Земята е плоска, а рептилите и илюминатите искат да ни чипират.

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "До 27,Ти свиквай, че тенденцията лекарите да напускат България." -- ами да напускат! Ама те ако си мислят, че на запад някой пак ще ги търпи да се отнасят към пациентите по този начин значи и там бой ще ядат! А с напрадването на смъртността при набодените, лекарите ще ядат бой и по тази линия в "белите" държави! В Израел вече ги почнаха. Чувам, че и новите германци правят подобни посещения на дохторите!

33

БЯЛА МАФИЙО

преди 2 години

СПРИ ДА УБИВАШ ХОРАТА!НЯМА УМРЯЛ ОТ КОВИД ИЗВЪН БОЛНИЦА!ВСИЧКИ УМРЕЛИ ОТ КОВИД УМИРАТ В БОЛНИЦИТЕ ВЪВ ВАШИТЕ КОМПЕТЕНТНИ РЪЧИЧКИ!ЩО ТАКА?

32

Фхйуйййт

преди 2 години

Има нападнати лекари и политици заради ковид пандемията защото няма заразени политици и умрели политициЗатова ковид забраните трябва да се премахвахНе се прави на сляп и хитър премиере

31

555

преди 2 години

Щом твърдят, че нищо му няма, пускайте го, да си го лекуват роднините ***.

30

Гхйкйъг

преди 2 години

Това е бай вероятно от ковид пандемията Ковид трябва да изчезва