89

Анонимен

преди 2 години

Проблема е че в днешно време 90% от подебен тип мероприятия наемат за охрана пенсионери. Мислите ли си че ако на мястото на пенсионера имаше 2 метра бабаит, тоя щеше да си позволи да влиза и да вдига скандали.

88

Анонимен

преди 2 години

Полезно е лекарите да се побийват от време на време. Боят изгражда.

87

Анонимен

преди 2 години

Нападателят изглежда като пакистано-българин!

86

ЛЕКАР

преди 2 години

Всеки ден си спомням и се радвам как овреме си бих пръта от Блатото на Радев!Последната ми заплата в б,ристан беше 350 лева.Първата ми тук на запад беше 3000 евра.Мисля,че фактите говорят многозначително!По същия начин разни г,оведа се гавреха с мен и ми подмятаха мръсотии и закани.Сега ви гледам сеира и се кефя,че навреме се махнах от тази кло,ака наречена Б,ристан!!За го,ведата само и изключително ветеринари и то ако и такива са останали в гетото!!

85

Доналд Тръмп

преди 2 години

Тези от електората ли са ?Сигурно нямат образование и са на помощи от държавата!

84

Учуден

преди 2 години

Не мога да разбера защо трбва да отидеш на място което очевадно мразиш и да се подложиш на процедури от хора които също мразиш,презираш и си готов да ги биеш и убиваш?!Кой ви задължава да си влачите роднините при /лошите/ доктори и сестри?!И както се вижда тук в сайта,всички знаете от какво са болни роднините ви,че не е ковид,а не знам какво си?!Тогаз защо си правите трудът и правите скандали като не давате възможност на нормалните граждани,доколкото са останали,да се лекуват нормално?!

83

Глух Пор

преди 2 години

Дори Фаучи каза че дори постъпили със счупен крак или апендикс, са ковид случаи. А с интубиране е най-доходно! И с PCR тестове се "доказва" ковид по всяко време!Тия не разбраха ли, че тлъсти бонуси са това, няма шега тука. А нашите лекари да не са по-балами от американските?

82

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 88 "В репортажа само един служител беше облечен с бояджийско облекло. Останалите дори бяха без маски......???" Ти си поредното доказателство, че мнозинството от българите не могат да регистрират правилно дори това, КОЕТО ВИЖДАТ С ОЧИТЕ СИ. Без маска беше една единствена сестра. Всички останали бяха с маски, като и двамата, които излизаха бутайки леглото бяха с "бояджийско" облекло. Единия с бяло, другия със синьо. И ние се опитваме да дискутираме някакви факти. То е трагедия!

81

Анонимен

преди 2 години

Малко са ги били.

80

Да

преди 2 години

Да така е, като няма държава 1циганите1 ще я управляват. Ами има късмет 1мангала1,ако нападне така дъщеря ми, ще му обясня защо г-н Макаров е изобретил знака за равенство.

79

Алооо

преди 2 години

Докато няма ред, закони и контрол както към гражданите, така и към здравните работници все така ще си е. Тези случаи ще станат ежедневие. в България нещата винаги се вършат на принципа "след дъжд-качулка".

78

Анонимен

преди 2 години

В репортажа само един служител беше облечен с бояджийско облекло. Останалите дори бяха без маски......???

77

До Дам

преди 2 години

В нормална държава ще го съдят,и ще полежи малко.'

76

ГОЧО

преди 2 години

А като е поискал информация от тоя лекар ***, що не му дава информация! И като е лекар що не лекува ковида! Лекари не съществуват, само търговци, взимат пари за да лекуват умиращ човек! На лекар трябва да се плаща само ако излекуват някой! Както е във всяка друга сфера, получаваш-плащаш!

75

Дам

преди 2 години

В една нормална държава след тази случка в 4 сутринта маскирани трябва да нахлуят в дома на бабаита и да го разцепят след което да го оставят да се охлажда под открито небе.

74

НеРазбрал

преди 2 години

Мъж и още двама души? Голяма яснота по отношение на нападателите, после се разбира, че имало и жена

73

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Абсолютно съгласен съм с нападателите и абсолютно несъгласен с еврео-арабска "наука" медицина . Лекарското и фармацефтологичното съсловие са МАФИЯ!

72

Кайзер Созе

преди 2 години

Грозна постъпка,но всеки знае колко трудно се взима информация от болниците ,когато приемат някой в отделение. Никаква информация не дават на роднините. Уж даване на информация от 16:00 до 17:00 например ,но като питаш:"Ами сега го няма доктора" и т.н. А може да бъде лесно и да пращат мейли на роднините за състоянието на пациента например.Явно на русенския австралопитек му е кипнало.

71

Анонимен

преди 2 години

Да, полицията е наистина от национално значение! Ако я няма, престъпленията ще са поне с 85% по-малко!

70

Анонимен

преди 2 години

Кютекът за ковид фашистите и псевдолекарите тепърва започва!