12

един кютук

преди 15 години

Далаверата е голяма,стотици милиони,и са навързани като свински черва!Ще чакаме от умрял писмо!

11

преди 15 години

Скоро няма да се оправи държавата. Колко ли като този тип има в Б-я?

10

преди 15 години

Тия имат пари май цял нов Парламент да купят, ей така, за тях си - частен! Ами ние за какво да ходим на избори?! И не са 120, а 200 милиона и двамцата с брат си не знаят какво богатство имат, и телефоните си сигурно не знаят! А бе, мръсотия до шия, такива в нормална държава, щяха да бъдат споменати само веднъж по медиите и то като уникално осъдени, признати за особено опасни индивиди за обществото! А тук ги представят едва ли не за герои и едва ли не са образец за подражание???? Чудна държава си имаме, уникална!

9

snaiper

преди 15 години

Tezi ot parlamento i vs4ikata tazi svola4 po agenciite trebe samo prez snaiper da se gledat, Abe te o6u6kaha dyrjavata do nema i kyde! Sory 4e pi6em na 6liokavica ma si zagubih CYR.

8

преди 15 години

с неговата почтенност. Като му погледнах костюмчето "made in Bulgaria" си рекох - бре, че тоз човек си е направо светец. А пък като заговори - то на ден по 300 подписа слагал- направо получил тендовагенит. Вместо да му направят печат с подписа, той разписва ли разписва сякаш е Паисий. Това далавери - божее, такива приказки никога и никъде даже не е сънувал. Това някакви си аднистративни нарушения, ми това са направо едни много дребни нещица, като винени мушици. А брат му, ама той пък на всичкото отгоре и се съсипал от работа- нямал време и вода да пийне - работа от айде до зайде. Хората дето работили казвали - това ли дочакахме - не е честно сега да ни вземат кокала. това пътната инфраструктура направо блестяла, откакто той я управлява - блазе ни. Мъъ нищо чудно, този още не знаем дали си е купил частен самолет като чистия като сълза Софийнски - дето е доказано некорумпиран даже от родния български съд. Да ни е честито членството в ЕС и да ни управлява все по-малко такива "честни" люде, защото ДРАГИ ЕВРОЧИНОВНИЦИ И ПОСЛАННИЦИ - НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД - МАФИЯТА КОЯТО Е УПРАВЛЯВАЛА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА УПРАВЛЯВА ДОКАТО СА ЖИВИ.

7

тони

преди 15 години

а сме е ли да каже че има преспьпност у нас, това означава да каже на всички депутати и ония в мин сьвет, и стари кадри, че са престьпници

6

преди 15 години

Този *** е личен приятел и протеже на министъра Асен Гагаузов, двамата са почти постоянно заедно, министъра го мъкне навсякъде със себе си и си го пази като писано яйце! Граждани, явно такива трябва сами да си ги отстрелваме.... зер тоя *** и брат му задигнаха над 120 милиона лева! Да видим след изборите къде ще го дянат!

5

преди 15 години

Е, как ще го търсят? То това не е тяхна работа. Те са създадени за друго - да бъдат медийни герои. Нали взимат пример от началника си. Няма да го разочароват я.

4

торбалан

преди 15 години

Нямало отговорност!Има и още как!Щом има ПОДПИС,има и отговорност!А ПОНЕЖЕ,ОБАЧЕ,ЗАЩОТО-това вече е друга опера!

3

Spiro

преди 15 години

Човекът си е напълно прав, нищо не е откраднал. Вероятно е направил някое и друго административно нарушение и толкова, с пръст не могат да го пипнат. Просто административните процедури в България позволяват да се правят кражби без реално да си нарушил с нещо закона. Малко по-хитрите хора се възползваха от това беззаконие и натрупаха огромни капитали. Същите тези вкарват парите си обратно в икономиката на тази държава и на практика нямат конкуренция в цели отрасли, следствието го виждаме всички - цените на стоките от първа необходимост са рекордно високи (по всички възможни стандарти), качеството на услугите е отчайващо и т.н. Няма други виновни освен хората, които гласуват (или не гласуват) на изборите. Това е истината.

2

преди 15 години

Недосегаемите! 21 900 епизод на филма, който ние, тъпите гледаме вече 60 години! Айде да идва някой да измете всички наглеци, че търпило нямаме вече!

1

преди 15 години

Само като му видя мазната мутра мога да си представя колко е откраднал.Лошото е че такива не ги съдят.