142

Диана

преди 2 години

До Анонимен155 Кое ви е бравото, бе, смот.ани ц.иг.а.ни такива! Че ще си останат македонците ви без корен като вас ли дето гледате как да избягате от сръбските си корени - що не си ходите в Сърбия, там се разбирате най-добре, ама не..Харесва ви да дерибействате над бедните ни сънародници - те са толкова послушнички и добрички, значи..Какво тук значи някаква си личност!..И от майка си ще се откажете за власт, не.год.ници такива...Радват се те! На какво се радват? на свое, разбира се...ПП ВЪН!

141

Диана

преди 2 години

Ето как бързо и лесно се разбират не.год.нки.ците! Няма проблем, значи щом става въпрос за пари...Правилни излезнаха моите прогнози - няма никакъв шанс някой истински политик да се пръкне в БСП...Не помагат клаузите на Вигенин, който кой знае защо още си въобразява, че върши някаква работа в тази партия - не.год.ни.ци.те го използват за щит, избутват го напред като стане напечено, но бързо му подрязват крилцата да не би да ги разпери и да ги засенчи, значи..Жалко!Само се хаби с това БСП! БСП ВЪН

140

От

преди 2 години

Човека май е почнал ударно с анти депресанти.

139

Тйлйж ббггф

преди 2 години

Трябва да ходим пак на избори тази година

138

Гйутйку

преди 2 години

Правителството трябва да подава оставка

137

Гйииъъъ

преди 2 години

Кирил Петков да си подава оставката

136

Не разбирам

преди 2 години

Петков върти далавери с албански мафиоти, ръководни органи и олигарси в Северна Македония, четете статията в Биволъ за строежа на завода в Ловеч.

135

ха-ха

преди 2 години

Те това не е Кирчова работа!Трябва да му се забрани да се занимава с македонските въпроси щото само бели.

134

Анонимен

преди 2 години

До частичен успехНикакъв успех не постигнаха макетата :)) Първо, че американците отрекоха че ще ни наложат санкции заради тех, второ че Кирчо ги лъже най-нагло, трето, че Киро обещава неща, които са бутафорни :)))

133

частичен успех

преди 2 години

Най-важното е,че се отрекоха официално от териториални претенции към нас,защото от доста време техни агенти плащаха на българи от пиринско да обещаят,че ще се пишат македонци.Иначе,да се пишат каквито искат.Доста време е минало и доста мозъци са промити безвъзвратно.А, и да изтрият от учебниците фашисти ,татари,чергари и прочие.

132

Ха-ха

преди 2 години

Че кой иска Македония да е "българска" ,Бе? Че дори и в България такива предатели и *** не се уважават! Да спрат да крадат история, да си признаят произхода, пък ако ще и за "марсианци" да се вживяват!

131

Анонимен

преди 2 години

Македония не е българска и няма да бъде.

130

Анонимен

преди 2 години

С нищо не са ни виновни Кирчо-кокорчовците - мошеници на дребно от нейде-някъде си, да махнем *** - от него и неговата разкраченост и нарцисизъм са ни всичките бели и хаоса на главата! И докато не се махне ***-пРЕЗИЛдентската мизелрия, НЯМА оправия!

129

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКАТА НА КИРИЛ ПЕТКОВ ТРЯБВА ДА Е ПЪРВИЯТ РЕЗУЛТАТ.

128

Някой

преди 2 години

Единственото на което разчитам, че Кирето е патологичен лъжец , и макетата ще му се вържат!

127

Анонимен

преди 2 години

Беше си ясно, че ще ги излъже Кирчо, иначе го посрешнаха всички политичари, без сърбето Пендаровски :)))

126

До 132

преди 2 години

В цивилизовани свят бях, където не ми е хрумвало да се занимавам с титовски "химни" сега го видях, понеже ми се обади безкрайно възмутен приятел с българско самосъзнание от РСМ, потресен от Просто Киро 'вата малоумщина. Не ние крадем "идентитетот" на тези селски и необразовани зелени еуглени, а те нашият! C est compris maintenant?

125

striga

преди 2 години

Една чирпанска сватба = три македонски въстания!

124

Shark

преди 2 години

Киро нямаше никаква работа да ходи в Македония. Редно беше техния да дойде.

123

sofeto

преди 2 години

Кой го избра този и тези да го ръководят и представят, народа да си носи кръста като оня, подкарали го към "голготата"!