472

Анонимен

преди 2 години

В цял свят има,тук не

471

Анонимен

преди 2 години

Fb . me / BgVxDeaths - група за БГ жертви на ваксите

470

Щирлиц

преди 2 години

При социализъма всички бяхме равни,обаче някои бяха по-равни от другите,та и сега старата песен на нов глас.

469

яаожгт

преди 2 години

Да вярваме на ветеринаря Бурла- шеф на Пфайзер, а не на вирусолога нобелов лауреат Люк Монтание. Вие луди ли сте бе ***, съучастници на убийците в този масов геноцид.И на вас няма да ви се размине, убийци!

468

Гневен

преди 2 години

До министър ***===След Деса Дуловска тъпата и оная неадекватница,"вечно усмихващата се,след чувала Балтов и разни други мизерници, министри на здравеопазването,какво да очакваме и от тази слугиня на фарма-мафията?!Съсипаха всичко с безхаберието и бездънните си далавери.Това е истинската причина за високата смътност,а не КОВИД,с който ни психясват и манипулират тотално!!! Нямат срам,нямат грях,нямат страх от БОГ!

467

шмatka

преди 2 години

''МЗ-У нас няма смъртен случай след поставена ваксина срещу вируса''Ха ха хха А някой пралил ли е аутопсия на починалите въобще от две години? Или за да не лъсне истината хората се заравят унижени в последния си път завързани в чували и хвърлени в гробовете като кучета и без последна почит от близки и роднини!

466

хахахаха

преди 2 години

Днес се проведоха протести за пореден път в цяла Европа за "свобода и истина" против мерки и сертификати, в Италия масово, в един от тях участва НОБЕЛОВИЯ ЛАУРЕАТ за откриване вируса на спин вирусологът Люк Монтание. Сигурно и той е плоскоземец и антиваксър. Пак други народи ще ни извоюват свободата

465

НУЛА

преди 2 години

Значи има сигналио за 9 случая на починали след ваксинация, но, разбира се, "не е доказана връзката". А ПРИ КОЛКО СЛУЧАЯ НА ПОЧИНАЛИ С КОВИД Е ДОКАЗАНА ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ВИРУСА И СМЪРТТА? Отговора го зная - НУЛА! Понеже аутопсия не е направена на нито един починал пациент!

464

Lekar от Благоевград

преди 2 години

Аз лично знам за 7 такива случая само от нашия край, защото съм пулмолог и преглеждам изключително ковид-пациенти. А какво юе кажете за учителката от с. Пороминово, а за младия мъж от кв. Грамада, а един самотно живеещ в кв. Струмско дето го откриха мъуртъв след ваксинация с Пфайзер. Предния ден се е хвалил на един мой познат, че се е уредил с Пфайзер!!!

463

Патриот

преди 2 години

Лично познавам поне 1 колега умря след ваксина.

462

Сербезова

преди 2 години

Абе тия на Луната ли са дислоцирани,че оттам така се вижда ?! Слезнете на Земята,аланко олу и дайте ВЯРНАТА схема на здрави ваксинирани и след това починали - стига сте ни убе ждавала,че ваксините са " манна небесна " !!! Пфу !

461

555

преди 2 години

Въпросът е може ли някой да постави под съмнение думите на Л. Монтание -световен учен вирусолог с нобелова награда изречени на митинг в Милано пред хиляди и милиои пред тв мониторите:"За съжаление ваксините имат по-сериозни странични ефекти,защото протеинът,който се съдържа във ваксината,за да ни предпази от вируса е токсичен за клетките в човешкия организъм.Това е отрова.За това и толкова спортисти умират внезапно след като са се ваксинирала.Така,че е абсолютно престъпление да се дават на деца.

460

Анонимен

преди 2 години

Много им дреме ако някой се гътне. Ползата надвишава вредата, така гласи девиза на ЦК на ЕССР.

459

Анонимен

преди 2 години

Защо не драснете една статия за последните препоръки на ЕМА - да се избягват бустерите. Защо не споделите за скока на починали, публикувани от Застрахователни компании в Щатите, които твърдят, че в последните 2 тримесечия на 2021г са регистрирали скок с 40% на смъртните случаи с НЕковид причини във възрастов диапазон - 18-50год. За същите смъртни случаи нямат обяснение, но казват, че това е ОГРОМНО увеличение, което граничи с природно бедствие, което може да се случи веднъж на 200год.

458

Анонимен

преди 2 години

Ваксайте Се че чакат комисионни

457

Бай Пешо

преди 2 години

Ама разбира се че няма починали след ваксини. Ако има починали те са от инфаркт, инсулт, миокардит и т.н. ама не и от ваксини. Даже няма и ваксинирани починали от Ковид. Ако ваксиниран почине, то ще е от инсулт с Ковид. Лъжа и пропаганда до безкрай.

456

Анонимен

преди 2 години

кой трябва да го докаже

455

Щерю

преди 2 години

На момента, докато им бият инжекцията, може и да няма, но след това има много случаи на починали скоро след ваксиниране...

454

Анонимен

преди 2 години

Ами то и при починалите "от Ковид" няма доказана причинно-следствена връзка, ама така ни ги поднасяте?!

453

ан0н

преди 2 години

МЗ: У нас няма смъртен случай след поставена ваксина срещу вируса.Даже има двама възкръснали след ваксина! :D