492

Номер2

преди 2 години

Вчера чета.Сбили се човек и лекар! Причината, че лекарят, чрез ваксина, е убил близък на човека! Зад лекаря стоят Лекарския съюз и мисирките! Зад човека никой!Извод: покрай този случай разбираме, че ваксината убива! Ако не бяха се сбили, нямаше да разберем за поредния убит от "ваксините"!

491

кой

преди 2 години

Ето ви цитат от сайта на МЗ от вчера черно на бяло: <html>161 нови случая са регистрирани през последното денонощие. 91,93 % от починалите лица не са били ваксинирани

490

Доктор

преди 2 години

На глупавия български народ никой не може да му влее мозък, дори и румънците вече са по-добре от нас. При нас вчера 10 000 заразени, а в Румъния -16 000, при положение че населението им е 19 милиона. Но почнаха да се ваксинират, дори и в затънтените им села. Културата е различна.

489

кой

преди 2 години

Неваксинираните умират от коронавирус, а ваксинираните - от съпътстващи заболявания, хаахх

488

кой

преди 2 години

Е тогава защо всяка сутрин ни съобщават, че Вчера са починали еди-колко си души, от които 94 % неваксинирани. ОСТАНАЛИТЕ 6% КАКВИ СА?

487

до 520

преди 2 години

Кое не е нормално, след ваксина против тетанус също се вдига температура. Не пишете глупости.

486

Доктор

преди 2 години

От 2 милиона ваксинирани, винаги ще има някой с някакви проблеми, но те не са от ваксината. Да не би хората да са идеално здрави? Да не би този който е получил инфаркт, е нямало да го получи ако не се е ваксинирал? Всеки ден умират хора от различни болести, стига сте говорили глупости.Ако бяха ваксинирани 10 души, и 2ма от тях починат - това вече е съвсем различно

485

Анонимен

преди 2 години

В държавата, в която няма фонд за пострадалите деца от задължителните ваксини, властите ще признаят за смъртни случаи вследствие на ковид ваксина... да бе.

484

Анонимен

преди 2 години

в къщи се ваксинираха майка, татко и брат ми. На нашите нищо им няма, брат ми след ваксината все има някакви проблеми - паник атаки, проблеми с корема, проблеми с дишането.. на 32години е

483

аха..

преди 2 години

Приятел на мой познат получи инсулт на 37години. 1 месец след поставена ваксина на модерна. Не знам дали е смъртен случай. Чух, че му правят операция на мозъка и не се знае дали и какъв ще се събуди

482

Някой

преди 2 години

Няма значи? "Хайде бе"!!!

481

Еди

преди 2 години

Като е умрял как ще подаде оплакване? А на близките в този момент не им се занимава с ***.оти.Какво ли не прави човек за да си запази мизерната работа... Продажби гнусни плъхове сте всичките в МЗ !!

480

гост

преди 2 години

ПЪЛНИ ЛЪЖИ . НЯКОГА ЩЕ СЕ ПОКАЖЕ ИСТИНАТА . СТАНАХТЕ МНОГО НАГЛИ В ЛЪЖИТЕ . НА ВТОРАТА ВАКСИНА СЛЕД ЧЕТИРИ ЧАСА БЕЗ НИКАКВИ УСЛУЖЕНИЯ ПОЧИНА ЕДИН ПРИЯТЕЛ . ТРОМБ В ЧЕРВАТА .

479

Анонимен

преди 2 години

Трудно може да се докаже, че ваксината е причинила смърт (точно това става всъщност), защото независимо от всички твърде съмнителни случая, винаги биха казали "ми починал в резултат на друга причина, не иглата"

478

Сарказмус Максимус

преди 2 години

Всички с ваксина ще умрат някога. Може след 5, може след 50, може след 150 години, но ще умрат. 100% смъртност след ваксинация, 100% доказано.

477

Анонимен

преди 2 години

Домашна ракия пие, мие си ръцете 2 пъти в годината - на коледа и на великден и после се притеснява от няква инжекцийка... мани мани.

476

До 503

преди 2 години

Съболезнования.Убийците убиха брат ми с тежко чернодробно заболяване,получи втори инсулт,дойдоха изкараха теста положителен и оттам нататък го захвърлиха в ковид отделение като са го тъпкали с тежки лекарства абсолютно несъвместими с разкапания му черен дроб.Връчиха ми лист и отгоре пишеше с химикал "ковид"...без епикризи,без лекарски имена,без печати.В чувал ми казаха от погр.агенция щото го дезинфекцирали срещу 400 лв.Не го видяхме за последно,той ли е бил или някой друг.Чудовища!!!

475

Анонимен

преди 2 години

Брутална лъжа.Всички виновни ще си платят.Трибунал и смъртни присъди

474

Ба Мааму

преди 2 години

Те тия ваксинираните са безсмъртни.

473

Анонимен

преди 2 години

Майка ми беше в болница с ковид. Не беше много зле и ми каза че иска да си тръгне по собстево желание предварително. Разбрах се с докторите да я взема на следващият ден. На другият ден в 8:30 ми се обадиха че е починала от ковид. Това не са доктори а убийци.