102

Анонимен

преди 2 години

Дааа САЩ ще се бият в Украйна до последния украинец!

101

Анонимен

преди 2 години

Статия написана в добрите традиции на пропагандата. А сега прочетете защо и от кога е войната. После пишете.

100

A

преди 2 години

На Бай Дан сънът не е ли им изпратил наркотици да се почувстват по-добре? Или той не дава безплатно нищо, дори и наркотици на войниците, които мръзнат по окопите за неговия интерес.

99

Анонимен

преди 2 години

А да напишете нещо за шест месечното "учение" на САЩ и БА в Ново село? Шест месеца не е учение, няма такова, това си е направо висока степен на бойна готовност! Някой, май яко иска да ни вкара във война с Русия!

98

Галя

преди 2 години

Украинците са изпратени в окопите и те не се нуждаят от работа, заплати и парно, няма и Майдан. Правителството е толкова спокойно. Русия е виновна за всичките им проблеми

97

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 129 - Виж който е ИЗЛЪГАН и ПРЕЛЪСТЕН как знае ! Точно така , да ни питат нас какво ще им се случи !

96

Kolino Mongo

преди 2 години

Брат брата убива заради нечии чужди интереси за власт и пари...

95

гост

преди 2 години

Еййй живот си живеят хората на чист въздух , тиферич няма безработица , данъци и такси , храна осигурена , даже и вирусите бегат от студа и чистият въздух .

94

Анонимен

преди 2 години

ФАЩ излъга Украйна че ще стане като запада но само ако им купят оръжията за млрд долара. Сега ще им източат всички полезни залежи, ще разорят държавата което ще стане като третия свят и ФАЩ ще си тръгат тихо и кротко. Поредната излъгана държава. Малко ми е тъжно за тях но какво да се прави, да бяха питали Сирия, Афганистан, Кореа, Виетнам, Ирак, Африканските робовладелчески държави също.

93

бг

преди 2 години

За пъв път чувам за чин сержант- майор? Майор е офицерски чин , а сержант подофицерски т.е. сержантски чин акато най-високата степен на тези чионове е старшина .Далиш пък едновремешния старшина не е сержант-мйор

92

Анонимен

преди 2 години

Напуснала го жена му - Ще го напусне като е тръгнал да слуша онзи клоун Зеленски ,дето заради смешната си политическа кариера го е пратил за пушечно месо с жалките приказки за "демокрация" !Тарикатите демократи си гледат кефа , а балъците като вас дето им вярвате на глупостите мръзнете и когато всичко свърши сметката пак ще я платите Вие - Питай тези наивници дето са се прибрали осакатени от Ирак , Сирия , Афганистан !

91

Бай Шиле

преди 2 години

Зле написана и слаба статия. Не се споменава нищо за КОВИД-а. Не може толкова народ на гъсто, през зимата, вероятно без ваксини и да не напишете колко са заразени и умрели.

90

Сарказъм Радомирски

преди 2 години

След тази статия им се прииска да си купя спрей и да рисувам волфсангели по стените.Пак ударихте дъното.

89

svetlio

преди 2 години

Жена му го е напуснала,защото други камбани са зазвънели на тезгяха!

88

независим

преди 2 години

1. Все пак има нарушение на договора от Будапеща и той е дело на Русия.2.Все пак руски войски са в Украйна, а не украински в Русия. Това ,че Русия отрича и че внезапно миньорите от Донбас станали войници...дори не е и лоша приказка.3.Докато Путин е на власт войната ще е все по близо. Той е просто болен човек.

87

Анонимен

преди 2 години

СЪРЦЕРАЗДИРАТЕЛНО, ПОЧТИ КАТО ХЕМИНГУЕЙ В "СБОГОМ НА ОРЪЖИЯТА"!!! ЛЪХА НА СТУД И ОТЧАЙВАЩ ПЕСИМИЗЪМ... И КАКВИ СВЕЖИ СИЛИ: "35-годишният "Земляк", лейтенант" ... ПО НЕПОРЯД ЛИ Е ТАМ??!!...

86

ма Геро

преди 2 години

До Геротия поне ВЕФ и Запорожец ще ти дадат...А комбойците ти взеха и долните *** бе чедо...Ся ходиш без бельо в студа

85

Ванко

преди 2 години

Това е този украйснски нацяга главо рез Ярош. Защо на тоя сайт рекламират само нацяги спонсоритани от запада?

84

Геро

преди 2 години

Ами ако бяха Българи вместо украинци.... Ммаааааллииии ,ама те изобщо нямаше да стигнат до окопите. Във въздуха щеше да се носят неуписуеми възгласи: здравствуйте братушки. А на въпрос ,какво искате в замяна,Бугарина ще отговори: Дайте ни по един транзистор ВЕФ и по един запорожец и чао ииии пак да дойдете чао...

83

taschunka witko

преди 2 години

Тези не наят защо се бият. Само янките ги подкокоросват и им плащат.Украинците отдавна са свършили парите.Живеят с по 40 долара на месец.Украйна отдавна няма Донбас и няма никакви приходи.Янките им отпускат пари500 млн. долара да се бият, друга работа нямат.