20

Мария

преди 2 години

Къде си Бойко тоя пелота как можа да се оставиш на тоя литец да ти разкаже играта леко полеко виж Кирил не може като теб да мачка и разговори да води никой не го поздравява като теб те познават Бойко най-доброто мистър прецесдател беше ти върни се моля ти се боже помогни на Балгариа

19

Анонимен

преди 2 години

Добросъседство и бизнес- това е бъдещето, на кой му пука за спомените ( историята), има си историци- да се занимават това им е работата

18

Анонимен

преди 2 години

Посреща го външния министър!?Това е достатъчен знак,ако има кой да го разбере.Къде е Ковачев/ски/, явно тази среща не му е важна,това е омаловажяване на България и Петков. Да видим какъв заек ще изкочи!

17

aa1830

преди 2 години

Унижение е премиер да бъде посрещнат от външен министър,.... Сигурно Ковачевски си оправя фризурата още и не е могъл да отиде лично.

16

aa1830

преди 2 години

Защо не отиде с кола до Скопjе? Само 250км са.... Отговора е, защото пътя от македонска страна е третокласен, умишлено 30години нищо не направиха добрите съседи-братя.

15

Анонимен

преди 2 години

Петко льо капитаните,Петко льо командирине,Кирчо льо миришеш на щит ,Кирчо льо бегай си от тез земи

14

Анонимен

преди 2 години

Стига с тая македония пускайте я и да се приключи тази сапунка!

13

Българоубиец долен

преди 2 години

Нали за това е взел пари и бърза да предаде Род и Родина. Тосподарите му за такива сатански поръчки му пращат: Македония, принудителна и задължителна ваксинация с отрови, хипер инфлация и тотолно фариране на обикновени хора и фирми, безработица и глад, джендърски развращения, бази военни и територия без българи. Народе, събуди се, този от 12.2021 пред очите ни ни заличава и унищожава.

12

Анонимен

преди 2 години

Браво на Петков. Истински държавник.

11

Joro

преди 2 години

Верно излезе, че само подменихме един слуга на ЦРУ с друг, по-млад, по-умно говорещ, явно сега се мисли как да се прекара пред народа вкарването на СМ в ЕС, каква равнопоставеност, те ония му се подиграват, къв външен министър бре, в такъв случай ако не те посреща президент или премиер си е чиста провокация и показване на презрение.

10

Анонимен

преди 2 години

Премиера им отива на крака а техния премиер дори не го посреща на летището хахахаха

9

а бе,хапльо

преди 2 години

Тука още не сте започнали да работите,а тичате навънка по заповед от чорбаджиите!Да ви имам и грипените,и зелените скъсани чорапи!

8

О, божке

преди 2 години

Не се прави така. Когато искате нещо от някого като държава трябва да си по-обран и да пазиш дистанция. Защо той е там, а не те ТУК? На кого му трябва нашето одобрение за да започне преговори? Така пак излезе, че на приказки сме аслани, а сега на крака ни посреща външния им министър. Т.е. няма равнопоставеност. Учете се, вече 30 години само сервилничите. Не става така и олеквате от ден на ден повече. Сега този ще се хили там като зелка, а после се чудите защо не ви вземат насериозно.

7

Анонимен

преди 2 години

Да живее Антиваксидонската империя на три океана! Антиваксърите сме навсякъде и сме безсмъртни!

6

Анонимен

преди 2 години

Трима независими. изпит по История пред цяла България за Кирил.Резултат ще епокартителен залагам си жилищното и колата .

5

Анонимен

преди 2 години

Девшерме данък се помни Откраднати деца обучени и пуснати срещу българи

4

Лакейска визита

преди 2 години

Каква работа има Петков да ходи в Скопия? Те искат да влязат в ЕС. Те да дойдат в София!

3

Анонимен

преди 2 години

Хаха *** тия имт зор и го викат и той припка на крака.

2

12

преди 2 години

Бухахаха. Малоу.мен шоумен, при това некадърен

1

Анонимен

преди 2 години

Византийците не успяха, османците не успяха, руснаците не успяха НО жалкия фигурант и шaйкaта му ще затpият България!!!