100

РЕЗИЛ

преди 2 години

ПРЕМИЕР НА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА ПОСРЕЩНАТ ОТ МИНИСТЪР НА ДЪРЖАВА КАНДИДАТСТВАЩА ЗА ЕС, А НЕ ОТ НЕЙНИЯТ ПРЕМИЕР- ДО СЕГА НИКОЙ НЕ СИ Е ПОЗВОЛЯВАЛ ТАКА ДА УНИЖАВА БОРИСОВ И БЪЛГАРИЯ.

99

михаал

преди 2 години

Кире, още със стъпването на земята им ти го туриха с изпълнение на половин БГ химн.

98

анонимен

преди 2 години

проидоха

97

Реалист

преди 2 години

Киро Ментето е на къса верижка към Дондуков 2! Ако някой се е навел на Мустафата, това е Резилдентът ! Ама като гледам, как Радев се е разкрачил яко между Мустафата и Митрофанова, та си е избрал Кирето, че е по-добър в тези упражнения!

96

Анонимен

преди 2 години

Явно у макетата сите бугарски знамена са изгорени, щото немаше ни едно при посрещането на Киро Канадеца.

95

До 101

преди 2 години

До Брад Пит ///// Ти да не им завиди? Никой не ти пречи да се разцелуваш с някой македонец. Опитай. Не боли. Пък може и да ти хареса...

94

Брад Пит

преди 2 години

Направи ми впечатление,че Киро харварда и македонския премиер се прегърнаха и целуваха..също както навремето бай Тошо и Брежнев:) Не се видя обаче дали не впиха устните си,дали не си пуснаха езици?? Изглежда са гледали няколко пъти филма ТРОЯ,където знаете моята култова ( малко оедераска) роля на Ахил непобедимия!

93

До 91

преди 2 години

До АнонименКиро е там ,за да правим бизнес и любов с МК ,а не да води интересите на нискочели сопаджии срещу себеподобните им в МК.

92

Иван

преди 2 години

При Винету по добре ли беше ?

91

Анонимен

преди 2 години

Тази Клаудия Тени през 80те години е официална връзка на Югославската държава в американската агенция АВС.А, нашто Външно дума не обелва, за възможна финансова зависимост на Тени от Скопие!!!Македонците хвърлиха стотици милиони за паметници в Скопие, та за спонсорство на конгресмен ли нямат да хвърлят пари!

90

Просто КИРО

преди 2 години

остани си ву македониjaта и не се връщай предател!

89

Анонимен

преди 2 години

Предателят Кирчо...Ние нямаме държава, колония на Козяк сме, откъдето колят и бесят. Държавата ( а и не само нашата) вече не съществува със споразумението от средата на декември.

88

Давай Кире

преди 2 години

Успех. Ти си светъл лъч между ди*вите балканци от двете страни на границата.

87

мда

преди 2 години

Мъти се харвардска измама.За пореден път ще сме предадени от алчни и некадърни политици.Че сетне що не ни уважават...Кой уважава някой,който се наду*пва на всеки???

86

Анонимен

преди 2 години

ЕНВЕР ХОДЖА ПОСРЕЩА ТОДОР ЖИВКОВ...В МАКЕДОНИЯ!СРАМ И ПОЗОР!

85

Анонимен

преди 2 години

Знае ли просто Киро защо е там? Какъв е нашият интерес?

84

жалка история

преди 2 години

До Кънчо Машинките го избраха,не народа!Щом при това тотално мошеничество Герб са втори,ясно е за кой е гласувал народа!

83

Анонимен

преди 2 години

За сравнение Стамболов лично султанът го е посрещнал на пристанището, но тогава сме имали политици, а не пионки.

82

...

преди 2 години

Силно се надявам,че политикът с канадско възпитание и българско самосъзнание ще прокара път към приобщаване на РСМ към Е.Кучетата ще продължат да лаят,но керванът да следва вярната посока...

81

до безхаберника

преди 2 години

До Анонимен 81 Ти се срамувай от себе си,че си нищо и половина повдигнато на квадрат!