30

Anonimen

преди 2 години

До Анонимен 2 и 7 Е той Тръмп като имаше по-ниски райтинги по-същото време на президентството си и следвайки вашата логика означава ли че изборите през 2016 бяха фалшифицирани и той-спечели по нечестен начин? Хайде да бъдем обективни. Проблема на щатите са че в последните 2 избора има все стари кандидати за президенти и че сега има трипартийна система - демократи, републиканци и републиканци на Тръмп. Когато отново има млада кръв в политиката и се върне 2партийната система - нещата ще се оправят

29

зАз

преди 2 години

Че, кво му е лошото на Старчето? Я си представете, кво щеше да бъде ако вместо него президент на Щатите беше Килъри Клинтън? Ся щяхме да гълтаме радиация като сладолед на клечка!

28

Анонимен

преди 2 години

А ЗАЩО КИРИЛ ПЕТКОВ Е ЕДИН ОТ НАЙ-НЕКАДЪРНИТЕ СОЦИАЛИСТИ В БЪЛГАРИЯ?

27

Анонимен

преди 2 години

Ми челяка има склероза, аз затова се шегувам, че от 360 милиона население, избраха точно Джо :))) Явно немат кадри в САЩ, щом предпочитат дядка със старческа деменция......хахахаха :)))

26

Анонимен

преди 2 години

Чернокожите очакваха огромни репарации, които по слуховете, които сами си разпространяваха трябваше да бъдат над $милион за семейство. На останалите едва ли ги интересува много кой ще бъде президент.

25

Анонимен

преди 2 години

Руските хакери са му подкопали рейтинга.

24

Hex

преди 2 години

Защото е на 800 години.

23

Анонимен

преди 2 години

Познавам милиони американци, които харесват Джо Байдън.

22

Анонимен

преди 2 години

Не му трябва да е популярен, важното е да си върши добре работата и да притиска Русия и Китай до разстрелната стена.

21

Анонимен

преди 2 години

Кого наричате непопулярен? Чичо Джо е много по-популярен от вашите кокорчовци иФатмаци и Чалгари. Ще ви санкционира да опънете една шатра над парламента ви, като над Цирка.

20

I'm-дртиВАЙТBoY

преди 2 години

Интересно ми е, когато все по> млади хора са на ръководни позиции в крупните бизнес Co. като водачи-визионери в западни фирми, а пък начело в страните им/ЕС са и се ръководят от дрти изкуфели и сдали багажа старци без всекаква кондиция и висока концентрация и то в епохата на IT- революцията и най-бързия ни технически прогрес в световен мащаб - то таз некрофилия неква форма на носталгия към патриархалното о-во ли е или тенденция свързана с прекаленото застаряване на населението в световен мащаб?

19

Муахаха

преди 2 години

щото е ДЕментирал, че то е просто!

18

Да бе!

преди 2 години

Още е рано Байдън да стане популярен. Тепърва предстои Байдън не само да стане популярен, но и той ще бъде най-великият световен политик, веднага щом изгори Кремъъл след започването от Русия на ядрената война. Свободният свят никога няма да бъде управляван от кремълските лалу.гери.

17

София

преди 2 години

Какво очаквате от човек, който се спъва по стълбите, губи се по конференции, заспива по заседания? Да не говоря за обвиненията в корупция и педофилия. С каква популярност по-точно да се използва?

16

Анонимен

преди 2 години

Проблема на левите популисти е че продават на хората сладникави розови лъжи, след като ги изберат започват да раздават социални помощи, в следствие на което икономиката рухва, накрая хората обедняват, идва им акъла и ги изритват - историята се повтаря отново и отново.

15

Анонимен

преди 2 години

Гербавите, стига плямпахте глупости. радев е под властта на козяк отдавна. забравяте кой пробута кирето поданика

14

Защо ли...

преди 2 години

Защото Байдън е стар дядка и понякога си забравя името...и не знае кой е той. Требве да си гледа пенсията човека. Нямам нищо против него...може да е велик американец,,,,но годините и Алцхаймера не прощават никому. Вие ще отидетели при 90 -годишен зъболекар с Алцхаймер

13

Натовеца

преди 2 години

Щото е дементирала педофилска мумия ,правил секс с дъщеря си като малка,даже я раздавал на останалите сенатори !

12

ДО 19

преди 2 години

Киро Гела ще лежи в Затвора - за Фалшиви Лекарства и Крадени Пари от Тотото .А Киро Харварда ще го вкара в Затвора , след като се смени Главния Прокурор .Шегувам се , всички чакаме Нов Главен Прокурор и Корупционерите да станат Затворници и да върнат Парите и Имотите НИ .

11

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха... Точно такъв им трябва на американците, какво се оплакват...