114

SHEFA

преди 2 години

Ще ВНАСЯТ!-Абе бежанците бегат от тук бе.

113

Анонимен

преди 2 години

Гладен *** директор, Молдов-ски ИТ-та сънува, та да закърпи още някоя друга година.

112

Алооо

преди 2 години

Те 32 години се опитват да ни изгонят, а ти ще се бориш да се връщат. Няма как да стане, на управляващите грам не им дреме за българите и България.

111

Анонимен

преди 2 години

Ще се чуя с Бил Гейтс. Само него познавам. Ще го питам как стои въпросът с работната му ръка и с неработната му ръка. Видях го на награждаването за "Олигарх на годината в САЩ". Връчиха му медал за "Заслуги за ваксиниране на света". Другите не съм ги чувал. не са известни като него. Дребни риби и акционерчета от народа са. ***.

110

до 126

преди 2 години

А, ко каза, ко?

109

до 128

преди 2 години

*** във всевъзможни ко-уъркинги у нас и ще се изненадаш колко чужденци работят тук. Под секрет да ти кажа- в нашата компания има един немец и един французин. Дооста по-добър покупателен индекс имат у нас с една нормална за сектора заплата. Да не говорим за фрийлансърите. А, *** и в Банско да видиш кой е изкупил имотите. Пак казваме ключовата думичка- квалифицирани кадри. Не си от тях, не се изказвай.

108

СМЕХ...

преди 2 години

От къде ше внесеш "работна ръка " бе....ОТ СИРИЯ , МОЗАМБИК ИЛИ ОТ АФГАНИСТАН...ХА,ХА,ХАААА..?Там са големи специалисти , по АК-47....И ИМАТ СТРАШНИ ПРОГРАМИ!..Пробвай ,бе...може и да забогатееш , АКО ОСТЕНЕШ ЖИВ....ха,ха,хааааааа...

107

Анонимен

преди 2 години

Още в първата фирма която сте дали се вижда меринджейка с испанска филология

106

Анонимен

преди 2 години

До до 121да напиши името на фирмата хора са работили там и ще кажат как стоят нещата дай името

105

Анонимен

преди 2 години

До Програмист от позицията на всички ти си комплексиран самохвалко който виси трук и дразни другите напиши си само името на фирмата и ще ти кажем

104

до 121

преди 2 години

Аз съм програмист, ще ти кажа името на моята да ми кажеш нещо за нея, става ли? Например, сигурен съм, че там сме връзкари всички, а за "собственика", както ти се изразяваш, един прЕател ти казал, че бил лош човек. Също знам, че вече знаеш и заплатите там как не са над 2000лв. и как не търсим хора, ами позициите са ни фиктивни за реклама.

103

Анонимен

преди 2 години

На едно винаги съм се чудел- неуспелият казва как работодателят му виновен, лош, експлоататор бил. Хубаво де, стани и ти работодател и да те видим. Ама нямаш акъл връзките си да вържеш, пък камо ли бизнес да върти...

102

Анонимен

преди 2 години

До до 112 искам името на фирмата на програмиста за другите питай хората работили там

101

до 112

преди 2 години

Казвай де, вече трима души те чакаме. Още фирми да изреждаме ли?

100

Мето

преди 2 години

На Бъчваров реално му трябват по-умни от него обаче те да не са луди да бачкат за БГ мошеник и пишман бизнесмен. Ще си направят своя фирма и ще печелят 5 пъти повече.

99

Анонимен

преди 2 години

SAP роднина , милиционер, роднина, милиционер

98

до 112

преди 2 години

Изредиха ти 20 фирми. Давай, казвай си експертното мнение. Слушаме с интерес. Ако искаш, и аз мога да ти изредя други 20, които търсят хора в момента.

97

Анонимен

преди 2 години

В Германия има най-производителната работна ръка. Да внесат оттам работници. Един германски работник от индоарабски произход има производителност колкото 10 български. Няколко германски граждани ще вършат работа за стотици нископроизводителни българи. Защо искат да внасят от още по-нископроизводителните Азия и Африка? ....Съществува "Машина на увеличаване на производителността на труда". Коя е тя? Нарича се "самолет", летящ на Запад. Това чудо не може да обясни никой либертарианец и робонаемател

96

до 107

преди 2 години

Мога да ти изредя около 200 компании, които в момента търсят кадри у нас. Няма значение от къде си- дистанционна е работата вече. Но ще те разочаровам- на нито една не познаваш собственикът, както ти го наричаш. Това не ти е селският бизнес, че да има собственик. Самият ти изказ говори колко си далеч от истината.

95

до 107

преди 2 години

Amdocs, VMWare, Cargill, Pros, SofwareAG, Tide, DXC, Bosch, Dell, Acronis, IBM, Microsoft, EPAM, SAP, Poker Stars- това са първите няколко с по 30 отворени позиции. Не знам какви собственици познаваш, но си с една дума повече от смешен.