62

Анонимен

преди 1 година

Когато ходите на лекар,независимо от причината винаги имайте на предвид,че лекарските грешки ги заравят без последствия.А в днешно време,направо смърта е на"конвеер"За Болниците ни мнението ми е като за Банките ни.И двете институции съм ги приравнил на бандити,едните с бели престилки другите с бели якички.Днес един лекар се изказа,че омикрона може да доведе до безплодие при мъжетеДруг пък преди седмица,каза че омикрона предизвиква възпаление на яйчниците при жените.Следствие ваксината ли?

61

славянин

преди 1 година

Браво на Венци Чикагото, винаги когато го видя лично го поздравявам! Тези престъпници в бели манти винаги трябва да бъдат б.ти!

60

Анонимен

преди 1 година

Абе какви са тия полуграмотни маймуни подобни.Не съм голям фен на БГ лекарите, но това е недопустимо. Сега една присъда и до ходи да пасе овцете.

59

Анонимен

преди 1 година

Качваш видео, за да покажеш, че лекарят те бие, а всички други виждат, че бият лекаря. Въпрос на гледна точка.

58

Анонимен

преди 1 година

Венци Чикагото трябваше да снима и да гледа, а да даде доктора на жената на умрелия. Сега докторът щеше да е в затвора, а Венци Чикагото да е свидетел. Давайте ги на жените докторите, защото мъжете рискуват много да бъдат обвинени в насилие. Лекарите са мафия и трябва по мафиотски начин да се противодейства. Опасни са като рояк оси, веднага се събират върху жертвата и я хапят.

57

Анонимен

преди 1 година

Шикаго, Шикаго.........Фончо Тариката.

56

До 61

преди 1 година

Да, питай ги защо са упълномощили лелката от пункта да слага съмнителни препарати при положение че не знае нищо за пациентите. Това си е престъпно нехайство и на лекаря и на тези подвижните пунктове. Днес ги има утре ги няма. Кой отговаря - телевизора.

55

СТС

преди 1 година

Ясно се вижда, че докторчето първо си протяга дясната ръка и блъска микрофона, а след това и с лявата дърпа устройството. Венци се защитава от агресивния доктор.

54

ИИ

преди 1 година

Узаконените, недосегаеми, невинни ,никога осъждани, безгрешни убийци от бялата мафия сезирали? ха -ха -ха разсмя се краля на развален френски.

53

Анонимен

преди 1 година

Ami ne iska da go bozne nekadarnia dr

52

Анонимен

преди 1 година

Венци Чикиджигото!

51

УЧУДЕН

преди 1 година

Нима след боцване с тази течност се умира?!Да каже Кирето верно ли е това което твърди Ангелов, че човека от гроба е бил ваксиниран и след това е починал!!!Това е скандал в който участва и фирмата производител на ваксината - ЯНСЕН. ТОЗИ ОТ ОТВЪДНОТО НЯМА КАК ДА СЕ ЗАЩИТИ. Вероятно е подписал и декларация, че е съгласен с него да бъде извършен биологичен експеримант!

50

българин

преди 1 година

До: номер 58 Извинявай обаче докато твоето GP може да има информация за твоите заболявания, лелката която слага ваксините на наредените на опашка в мола до тоалетните няма!Нали сега навсякъде наслагаха пунктове за ваксинации!

49

българин

преди 1 година

До: номер 49 Защото не може. Виж какво, обяснявам ти как стоят нещата според мен. Не че ми се иска да е така. Няма как да се докаже че е починал от ваксината. Както няма как да се докаже че някой е починал от коронавирус. Нали и досега продължават споровете дали някой е починал от или със коронавирус.Докато коронавирусната инфекция може да се докаже, смъртта не може. Не и без аутопсия, каквато не се прави. Всички сме гледали криминални холивудски филми в които правят аутопсии. Не и у нас.

48

Анонимен

преди 1 година

Защо всеки ден от всички медии ни казват колко са заразени и колко са починали от ковид, но никога няма статистика колко са починали и пострадали от ваксини? Ако не се беше стигнало до бой, и за този случай нямаше да се знае.

47

До 55

преди 1 година

Според теб ако имаш 5 сърдечни операции, твоето жп няма как да знае изобщо? Че койтиизписва направленията бе?

46

В.

преди 1 година

Когато Костоф въведе жптата помните ли какви хвалби бяха. Как щели да обикалят по къщите, да знаят цялото семейство на пациента, всичките им болести. Ато какво излиза,че още тогава си е била чиста лъжа. А пък сега с тези принудителни ваксини никой не го интересува дали няма да направят проблем. Важното е да се спазва линията на партията.

45

Анонимен

преди 1 година

До КРАС Има и други отговори, но те изискват да се погледне човек в огледалото, а ганеца хич не го обича това ...

44

Анонимен

преди 1 година

Джи пито дали е попитал пациента иманли заболявания.А пациента от своя страна,дали го е уведомил ,че има Пет сърдечно операции?

43

Бай Ставри

преди 1 година

Чакам го.