Видео, показващо агресия срещу лекар след поставена ваксина, се появи в социалните мрежи. На него се вижда как Венцислав Ангелов - Чикагото напада общопрактикуващ лекар в кабинета му. 
 
Венцислав Ангелов и съпругата на починал ваксиниран човек от Ново село влизат в кабинета на д-р Ивайло Иванов, обвинявайки го, че е задължил починалия мъж да се ваксинира.
Още по темата
 
"Защото моят съпруг е бил манипулиран, нито обяснения, просто ей така се подписа и за 12 дена си замина", заяви Жечка Жекова пред Bulgaria ON AIR.
 
"Димо Станев почина 12 дена след поставена ваксина "Janssen", на него не му беше предоставена кратката характеристика на ваксината с нейното съдържание, но се довери на науката и медицината. Изпълни своя граждански дълг, както ни призова министър-председателят Кирил Петков", каза Венцислав Ангелов - Чикагото. 
 
Българският лекарски съюз сезира прокуратурата и настоява за незабавни действия от страна на компетентните органи по случая. Започнала е и проверка.
 
Нападателят е задържан за срок от 24 часа.  

Коментари Напиши коментар

62

Анонимен

преди 1 година

Когато ходите на лекар,независимо от причината винаги имайте на предвид,че лекарските грешки ги заравят без последствия.А в днешно време,направо смърта е на"конвеер"За Болниците ни мнението ми е като за Банките ни.И двете институции съм ги приравнил на бандити,едните с бели престилки другите с бели якички.Днес един лекар се изказа,че омикрона може да доведе до безплодие при мъжетеДруг пък преди седмица,каза че омикрона предизвиква възпаление на яйчниците при жените.Следствие ваксината ли?

61

славянин

преди 1 година

Браво на Венци Чикагото, винаги когато го видя лично го поздравявам! Тези престъпници в бели манти винаги трябва да бъдат б.ти!

60

Анонимен

преди 1 година

Абе какви са тия полуграмотни маймуни подобни.Не съм голям фен на БГ лекарите, но това е недопустимо. Сега една присъда и до ходи да пасе овцете.