103

Сега е момента

преди 2 години

На Радев юмрука е виновен за ниския брой ваксинирани. Протестиращите също са виновни. Борисов осигури ваксини от най добрите. Утре ще разберете кой мисли за вас. Хора събудете се

102

Анонимен

преди 2 години

До IstinataЯ кажи какво е това графен. Май не знаеш, а? Заповядай в 11 блок, БАН - малко ще ти се посмеят, а някой може и да ти каже, та да не дрънкаш глупости.

101

Всичко се повтаря

преди 2 години

Тая работа без антикомунистическо въстание няма да мине.

100

Анонимен

преди 2 години

На 10 легла 80% са 8.това е в повечето градове. Та уточнете защо е малка броиката на леглата.

99

Айде

преди 2 години

Народе излизай с тояги и камъни

98

Istinata

преди 2 години

Утре 12 ч. на протест пред НС. Да ги изметем!

97

Пак питам

преди 2 години

А защо мненията срещу ваксините намаляха драстично?

96

о

преди 2 години

Този велик мозък поне български език да беше учил - нама такава дума "катастрофичен" в бългаския език. А когато пациент се опита да го попита нещо - знаете ли каво отговаря това *** - да не ви се случва да чуете. Ама и той ще отиде при тези пациенти - да му мисли.

95

Istinata

преди 2 години

Смърт на фашистите Гейтс, Фаучи, Радев и Петков! НЯМА ковид, защо лъжете? Има ГРАФЕН, който е във ваксините, маските и тестовете. Докато ги има тях, ще има и вирус, махнем ли ги, ще изчезне и вируса, толкова е просто.

94

Анонимен

преди 2 години

Катастрофялен е, да. Ама откъде толкова акъл на кирчо. Промяната продължава с убедени антивакси и с една госпожа, която чака да прибере комисионни за реекспорт на лекарства от БГ. Да ви имам правителството, да ви имам промяната..

93

До 102

преди 2 години

Да не са в ареста след протеста

92

Анонимен

преди 2 години

Нито преболедуване, нито ваксина го спират това нещо. Остава само пазенето и хигиената, но не се е родил човек на тази земя, който да научи българина на тези две елементарни неща. Затова правилното решение е пълен локдаун. И това го казвам предвид, че останах без работа при първия миналата година. Просто в семейството имам уязвими хора и не ми е все тая конспираторите дали си мият ръцете и носят маска, или не.

91

Анонимен

преди 2 години

До absurd - ето го, неграмотен, драскач...какво очакваш

90

9

преди 2 години

Тоя кво стана с хапчето му дето лекува ковид

89

Ваща кожа червена

преди 2 години

На Радев юмрука е виновен за ниския брой ваксинирани. Протестиращите също са виновни. Борисов осигури ваксини от най добрите а комунистите се интересуваха само от власта. След седмица народа ще ви измете в Русия да ближите на Путин ууяяя

88

Анонимен

преди 2 години

До Само питам - писачите платени са в почивка...тихо...че ще чуят

87

Анонимен

преди 2 години

Не е толкова проста сметката. Аз например живея в чужбина , обаче така се случи, че се ваксинирах в България. Че в чужбина не ми беше дошъл реда още.

86

absurd

преди 2 години

Хайде вакси,от другата седмица ,всяка седмица,да ва надуят с тия бустери кат шотландски гайди

85

Анонимен

преди 2 години

ваксините предпазват не от заразяване, а от тежко протичане. българия има проблем!!!! ваксините предпазват не от заразяване, а от тежко протичане. българия има проблем!!!!ваксините предпазват не от заразяване, а от тежко протичане. българия има проблем!!!!ваксините предпазват не от заразяване, а от тежко протичане. българия има проблем!!!!ваксините предпазват не от заразяване, а от тежко протичане. българия има проблем!!!!

84

Анонимен

преди 2 години

След като стана ясно, че преболедуването не спира вируса, останаха само ваксинираните и маските.