163

Марин

преди 2 години

До номер 13 и до Мутрата!Бати ти *** е на политическото бунище!Премиерът Кирил Петков е на път за Скопие. Изчезвай Гербчо безработен!

162

Citizen

преди 2 години

Болниците са празни. Инфекциозните отделения са запълнени под 50%. Майка ми е в болница защото се уплашихме за състоянието и и отидохме в спешното. От там ни навиха да я оставим защото е много опасно за нея. Незнам какво да мисля, но май нещо не се покриват нещата с паниката и ужаса който ни разправят всеки ден, че здравната система вече изнемогва. Май отново се говори за едни пари... И то много пари

161

БЪЛГАРКАТА

преди 2 години

НЕ ЗНАЯ ДАЛИ ЩЕ УМРЕМ ОТ КОВИД АКО НЕ СЕ ВАКСИНИРАМЕ АМА ОТ ГЛАД И МИЗЕРИЯ СЪС СИГУРНОСТ. КОСМИЧЕСКИ ЦЕНИ.

160

офф

преди 2 години

Кво общо има ковид леглата с останалите болнични легла, които са за други болести?!?

159

Пич

преди 2 години

Цяла огромна статия изписана и не стана ясно кое точно е "катастрофалното" на плана? Идеята е да не се затваря цяла България, а само отделни райони, където здравната система е претоварена. Което именно направиха в други държави и даде успех.

158

Анонимен

преди 2 години

Починали от Ковид 19 в Германия: 47, а в българия: 44. Вчера.

157

до 173

преди 2 години

Ха-ха-ха. Според теб всичко, което се публикува по медиите е истина, а? Ха-ха-ха. Трябва да си много умствено ограничен за да вярваш на подобна "информация".

156

Анонимен

преди 2 години

Сестра ми работи миналата зима 4 месеца в ковид отделение. Знам, че не спазваше стриктно мерките, но до ден днешен не е боледувала независимо, че съпругът и беше по същото време с вируса и 2 седмици бяха под карантина с децата в къщи. Като гледам статистиката умират само хора на сериозна възраст и със сериозни заболявания. Излишно се всява паника в обществото и не се обръща внимание на другите болести...Управляващите само имитират загриженост, а са абсолютни невежи и нeкадърници.

155

Анонимен

преди 2 години

Имунитетът е само няколко месеца. Според данни от Италия, 3 месеца след преболедуване, половината от пациентите нямат никакъв имунитет. Нула. Зиро.

154

Анонимен

преди 2 години

Карах го още в началото на 2020 година... Все трябваше да ме повтори при положение, че всички колеги и познати около мен също се заразиха. Не знам за някой от тях да е боледувал повторно... Ваксините определено не си вършат работата. Ежедневно има смъртни случаи на ваксинирани.

153

Handel

преди 2 години

До Анонимен 167: "Щом така се провдаваш ти и дипломата си си купил и доценството и професорството..." Ами тиkвун маправи 3000 души професори и доктори на науките. Освен по смъртност сме първи в Европата и по брой професори на човек от населението.

152

Handel

преди 2 години

Ами ако лекуваха инфарктите и инсултите като инфаркти и инсулти, а не имитирха дейност с дишане на кислород гледай как щеше да спадне смъртността.

151

Анонимен

преди 2 години

След като стана ясно, че преболедуването не спира вируса, останаха да ни спасяват само ваксините и маските.

150

Анонимен

преди 2 години

Карах омикрона. Ами не е хрема. Три дни си с втрисане и висока температура, кръвното и пулсът хвърчат до небето. Ако оцелееш от тоя ад, нататък е по-лесно. За сравнение- октомври пак бях с ковид, делта. Там пък не можеш да дишаш.

149

Анонимен

преди 2 години

При всяка вълна умират по около 10000 човека, общо 17 хиляди при Бойко Борисов и 15 хиляди при двете служебни правителства.

148

Няма проблем

преди 2 години

Всички се питахте какво ще прави нашия Министър Председател в РС Македония утре. Утре ще разберете - 15 000 заразени а болниците претъпкани.

147

Няма проблем

преди 2 години

Всеки ден ще умират по 200 души. До сега при Радев умряха 22 000 човека

146

Няма проблем

преди 2 години

Народа излиза по улиците - протестите не спират в цялата страна. Инфлацията е 30%

145

Утре А , станеш...

преди 2 години

.. СМЕНИ СИ ПАМПЕРСА..../нема кой да те пере вече.../...УС РО...)

144

Започна се

преди 2 години

Всеоща стачка от утре на "Подкрепа"