27

Анонимен

преди 2 години

Фашистите се страхуват!! Най- добре сами да си направят сепуко.

26

Анонимен

преди 2 години

БТВ и БНТ пратиха репортери, които няколко дена стояха пред семейния ресторант на Джокович в Белград и сутрин, обед и вечер бръщолевеха едно и също. Днес се преместиха на летището.

25

Анонимен

преди 2 години

бал съм го джоковича. ае стига ни занимавате с тоя.

24

Пича

преди 2 години

"Утре могат да решат че само тези с лоботомия могат да играят на Австралия Оупън." - По-скоро ще стане нещо още по-зле - публиката да реши, че не си струва да се гледат турнири с такива нелепи изисквания, и да смени канала като цяло. Нещо сходно се случи с киното - обявиха, че ще се награждават само полит-коректни филми с участието на малцинства, и какво стана - "Оскарите" никой не ги гледа, а "Златните Глобуси" официално дори не ги дават по телевизията. И със спорта ще стане същото.

23

Голям смях

преди 2 години

Стига с тоя Джокович, може да е добър тенисист, но като човек е ***. Лъжец, измамник, самовлюбен егоист, който смята себе си за богоизбран, а хората за него не са нищо повече от хвалеща го масовка.Австралия доказа, че е правова държава и законите важат за всички! Стига сте ни занимавали с него и сте харчили пари да пращате екипи да го отразяват. Не заслужава!

22

Анонимен

преди 2 години

Уф,Далай Лама да беше дошъл,нямаше да го отразяват толкова.Хората си спазват законите и не им дреме кой е Джокера.Виж,ако бяхме ние,щяхме да си затворим очите и звезди да му сваляме.Там балканските нрави не вървят.

21

Анонимен

преди 2 години

Да не беше ходил изобщо в Австралия, щеше да е по-умното решение, след като не иска да се ваксинира и е против ваксините. Ето франките го чакат с отворени обятия, при тях може и тако, и вако и онако. Техните "принципи" са по бамбашка от австралийските.

20

Анонимен

преди 2 години

На Мондиала в края на годината,футболните им национали ще отмъстят за Джокович като стигнат минимум полуфинал..

19

Анонимен

преди 2 години

Какво значи "финтира" и на кой пилешки мозък хрумна даползва подобен термин? Койви обещакъде и кога ще каца? Съвсемсдадохте багажа, продажни медии.

18

Д-р Исня

преди 2 години

Е 'що не мина от тук за един сертификат, че се е ваксинирал и да си цъка. Или му се свидат 3-4-5-600 лева?

17

Анонимен

преди 2 години

12 - решението му никак не е лесно щото като се набоде с 3 дозички инфаркта на корта не му мърда. По-добре здрав и ненабоден, отколкото набоден с миокардити и инсулти. И в двата случая явно с кариерата му е свършено, както и с кариерите на много други професионални спортисти с експериментална течност или не. Само дето после кой ще осигурява зрелищата - "умният елит" ще се види в чудо, хахах.

16

До 14

преди 2 години

Здрав? С КОВИД и се шляе на вън, фалшифицира резултат и ходи да тренира в Испания. После лъже и австралийците, ама там номера бе минаМръсни сърби

15

Анонимен

преди 2 години

Тоя и със своите се гъбарка.А пък нашите медии се надпреварват да пращат репортери там и с трепет да очакват завръщането му.То не бяха репортажи,то не бяха новини по ден и час къде се намира Ноле и какво му е настроението.Еййй,я се вземете в ръце,че ставате смешни.Други новини няма ли?

14

Анонимен

преди 2 години

До 6 Не чети като дявола Евангелието!Случаят показва точно обратното,че ИМА ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА ,НЕЗАВИСИМО ЗА КОЙ СЕ ОТНАСЯ.

13

Анонимен

преди 2 години

Да спреш физически здрав тенисист заради това че не си е направил боцкане с експериментален препарат, който е много фешън в световен мащаб обаче същевременно е с меко казано съмнителни медицински ползи, си е чиста проба престъпление срещу спорта и феърплея. Утре могат да решат че само тези с лоботомия могат да играят на Австралия Оупън.

12

Анонимен

преди 2 години

Австралийците му подрезнаха крилцата и ,,смелият" сърбин нема ума и дума.Ха,ха,ха,ха!

11

Анонимен

преди 2 години

Връщането му на корта ще е много лесно - да се бодне 2 пъти с някоя от правилните ваксини, след 6 месеца бустер и толкоз.

10

Анонимен

преди 2 години

Тоя лигоч слабо ни интересува!

9

...

преди 2 години

Нова интрига-ще се ваксинира ли Джокович преди Ролан Гарос?...

8

анонимен

преди 2 години

Джокович не е умен.