41

Аз пък НЯМА

преди 2 години

Споделяйте и разпространявайте:Аз НЯМА да си сложа еврейската ПЕКНЯ "ваксина"!

40

АНАТЕМА ТРИЖДИ!

преди 2 години

Евреина Труман хвърли 2 атомни бомби над цивилни граждани и уби веднага хиляди от тях.

39

Асан

преди 2 години

А Мата Хари на Тиквата откриха ли я :)))

38

Анонимен

преди 2 години

Модерната версия - Криеш неваксинирани в мазето, нали ван дер Берг?

37

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Аnyc Франкенщайн! Еврейската npростuтутка,която е описана като смърдяща,на Третият Еврейски Немски,Шкеназки ,Фашистки Райх! Франкеншайнова безрасова лаuнарка!

36

Анонимен

преди 2 години

31 само да попитам относно психиатричните школи, какви са по религия и етнос най-великите немски психолози и психиатри?

35

Ционистите въвеждат

преди 2 години

НСР, но в Китай удрят на камък. Путин (евреин) също не се влияе от сефарадските маневри.

34

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

До 40!!! Честъ за теб, Брат!

33

Анонимен

преди 2 години

По-долу от немците са само балканските им фенове!

32

Анонимен

преди 2 години

г. а. щ. и беше думата. :)ЕВРЕЙСКОТО ЦАРСТВО СВЪРШИ, ДАРАГОЙ. :) КАКТО И ЕВРЕЙСКИТЕ ПАРИ. КОЙ ЛИ. ЗАЛ ЕВРЕЙСКИЯ Г. Ъ. З СИ Е НЕГОВ ПРОБЛЕМ.И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЗА ВЕРОЯТНОСТТА НЯКОЙ ПО-ГОЛЕМИЧЪК АСТЕРОИД ДА ВИ ДРЪННЕ ПО ТЪ. ПИ. ТЕ КРА. ТУ. НИ.

31

Анонимен

преди 2 години

Чест прави на нацистите, че са пратили колаборационистите от съвета при останалите им сънародници.

30

nimportequi

преди 2 години

За евреи и след 100г ще разследват а за други кучета ги яли.

29

Анонимен

преди 2 години

АКО СЛУЧАЙНО ПОЗНАВАШ ГЕРМАНЦИ, ПОПИТАЙ ГИ. ПО РЕАКЦИЯТА ИМ ЩЕ ПОЗНАЕШ КАКВО МИСЛЯТ.:)Да,Германия губи войните и, ако можем да намесим Гиспод, вероятно Германия не е била на прав път през цялото време, вероятно и си е заслужила разгрома по някакъв начин. Само че и в ГДР живееха най-добре от соцлагера, и ФРГ беше най-богатата държава в Западна Европа. А какво да кажем за победителя СССР, дето в магазините и *** нямаше.

28

Анонимен

преди 2 години

ХА ХА ХА.УВАЖАВАМ ПРЕКАЛЕНО МНОГО УЧИТЕЛКАТА СИ, ЗА ДА РАЗНАСЯМ ИМЕТО Й ИЗ ИНТЕРНЕТ, ДА ГО ПОРУГАВАТ РАЗНИ СЛУЧАЙНО ПОПАДНАЛИ В БЪЛГАРСКИ САЙТ ЛИЧНОСТИ. ОСВЕН ТОВА, ВЕРОЯТНО ОТДАВНА Е ПОКОЙНИЦА И СЕДИ ДО ГОСПОД В РАЯ. ДО ИСТИНСКИЯ БОГ, НЕ ДО ЗАМЕСТВАЩИЯ ГО ЯХВЕ, ТО БИШЬ МОЙСЕЙ. :)

27

Анонимен

преди 2 години

А защо гермянците като са ролковя умни губят две войни при положение че използват робският труд на цял един континент.

26

Анонимен

преди 2 години

24, ако смяташ, че сред германците хората с психични заболявания са повече от същите в която и да е друга страна, много грешиш. Това, че имат една от най-добре развитите психиатрични школи, е друг въпрос.Бракове с първи братовчеди? Разрешени са и във Великобритания. А инцеста с дъщери и синове сред евреите какво е? А браковете на 80 годишни старци с 16 годишни момичета? А руската нация, сред която 80 % са с депресивно-манийна психоза? ЗАЩО ЦЯЛ СВЯТ УВАЖАВА ГЕРМАНИЯ И МРАЗИ ЕВРЕИТЕ? ЗАЩО? :)

25

Анонимен

преди 2 години

Пак е проявен двойен стандарт ако тази е ефрейка ху ноуз но да приемем че е такава нацистите са облагодетелствали немските евреи и западните за сметка ня източните а е доказано че източните са много по умни западните са просто мошеници

24

Анонимен

преди 2 години

25 в този форум има един неонацист с явни психични отклонения с името Веселин, а що се отнася до учителката ти в Немската езикова гимназия, много жалко за нея. Интересно ми е дали в немското посолство, което е основен спонсор на НЕГ мислят като учителката ти по немски? И се питам как ли биха реагирали ако разберат какви учители има в НЕГ и на какво учат децата там, използвайки Германия и немския език като параван? Би ли ни казал/а името на своето учителка? Искам да разбера дали лъжеш!

23

Анриангличанин

преди 2 години

А товя че масовите англичани са полугрямотни пакистанци дава ли минправо да ги мисля за полухора отговора е да мерси

22

Анонимен

преди 2 години

До 15 Я кажи какви са масово ходещите "българи" в Англия. Предимно нискообразовани берачи. Голяма част от тях са от ромски произход. Много ясно,че ще ни мислят за полухора. И аз смятам една част от живеещите тук от малцинствата за такива. 21 век да живееш като първобитен от 10 век не е нормално.