61

rusnak

преди 2 години

В истинската империя на злото ФАЩ, милиардите смазани дори не ги броят.

60

rusnak

преди 2 години

В ГУЛАГ никога не са умирали 20 милиона. Ведомостите за храна, дрехи и работно оборудване го доказват. Не повече от няколко стотин хиляди, повечето умряли от болести!

59

Анонимен

преди 2 години

27 плюс още поне 20 милиона загубени в ГУЛАГ. В Империята на Злото хората са само числа.

58

rusnak

преди 2 години

АЛООООО, СССР ЗАГУБИ 27 МИЛИОНА ЧОВЕКА! КАКВА АНА, КАКВИ 5 ДОЛАРА??

57

Германец

преди 2 години

Само прочетете повечето коментари под мен и ще разберете, защо светът ще стане едно по-добро място вас като ви няма. Нямам търпение.

56

Жалко

преди 2 години

Най голямата грешка след ВСВ е че германците не бяха избити до крак

55

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

В Италия "шеташе" Капоне. В България "шета" Капон. Еврейска мафия!

54

Момчил Воевода

преди 2 години

Еврейките са леки жени. Ако въобще можем да ги третираме като жени. Евреите са *** с определено женска нагласа към света и затова мразят Мъжете. Комплексарщина ! На евреин не може да се вярва дори ако е мъртъв!

53

Анонимен

преди 2 години

Studen slu4ai??? 4estno li? V dne6no vreme ste tolkova murzelivi 4e vmesto pone malko da si napunete mozucite prosto polzvate Google Translate! Mai termina be6e po skoro dosie????

52

Анонимен

преди 2 години

Нещастна съдба,но защо след закриване през 1943 г. съвета провеждащ политиката в еврейския квартал от нацистите много от които са еврей щом главните фигури са техни от върховния,че надолу,кат Химлер създател на концентрационните лагери,контрационни по същност преднамерено обвиняващи в умишлено противопоставяне на техните действия обикновенно тяхно и близко на тях по вероизповедание население заради туй,че те са нацисти,произлизащо от наце-роден в Цион,а за на/около са искали замяна съдба в лагер

51

Анонимен

преди 2 години

Дали е писало малкото еврейче в дневничето си как са я боцкали чичовците и братовчедите и по всички отверстия и са и разработвали катери4кaтa щото при евреите детските бракове са законни, и бракове между близки роднини също, ето чичко Уди Алън се ожени са доведената си дъщеря докато е още малолетна, не стига това ами с новата си невръстна дъщеря, пардон жена си осиновиха още дъщери

50

Анонимен

преди 2 години

До #54, някъде пише 6 милиона, накъде 7, на други места- други цифри. Истината е една- това е най-голямата лъжа за миналият век! Завзеха насила земята на палестинците и затова никога няма да има премирие там. От руснаците паднаха над 20 милиона по време на войната и какво получиха- един гол голям дедов. Понеже руснаците бяха пионките, останаха с празни ръце, а истинските подстрекатели - хамерикани и юдеите, само те спечелиха големият пай.

49

Genocide in Bulgaria

преди 2 години

Моля не се самоубивайте, влезте в ПСИХОТРОННИ ОРЪЖИЯ - изтезанията в България вече са масови от милиции близки до Борисов!Корумпираните МВР, Прокуратурата и ДАНС не помагат!

48

Анонимен

преди 2 години

"Ван ден Берг е бил член на еврейския съвет на Амстердам - орган, принуден да прилага нацистката политика в еврейските райони. Той е разпуснат през 1943 г., а членовете му са изпратени в концентрационни лагери."..... Не е за вярване колко много това прилича на днешния ваксиниран поддръжник на зеления сертификат.

47

геноцид лъчеви оръжи

преди 2 години

Ако изтезават някой или го заплашват със смърт, моля влезте вПСИХОТРОННИ ОРЪЖИЯ във фейсбук! Изтезанията в България вече са вирусни! Моля не се самоубивайте! М. Г

46

Якбг

преди 2 години

***, стига ни занимава с тия атеисти, гледай си проектчета

45

Анонимен

преди 2 години

Айде стига с тези измишльотини за лагери за масовиубиства, газови душегубки и тембподобни фантасмагории. Все по малко остават ,,вярващите"на тези чутовни фалшификати на историята. Обаче иамамата с Ковид надмина измамата с 6-те милиона изгорени евреи. Факт

44

Кой предаде

преди 2 години

7000 македонски евреи?

43

Анонимен

преди 2 години

До 8. Да, от коремен тиф е починала - в концлагер. Където е попаднала в резултат на предателство. Не пишете злобни измислици.

42

Ученика

преди 2 години

(1945 - 4 000 000) = (1948 + 4 000 000)