101

356н

преди 2 години

А кога някой ще се загрижи за нашия холокост от близо 500 години ?За евреите е рев до небесата.

100

Да де ама

преди 2 години

Предателят си е предател? Няма значение причината? Слаба душица!

99

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Не са само евреите, много хора от различни държави са били избити.https://youtube/watch?v=cPVf7A9kARc

98

Анонимен

преди 2 години

До ЧИТАТЕЛНад 60 милиона са жертвите на нацистите в страните от цяла Европа , само руските жертви са над 27 милиона и то не с точност, защото много са останали в неизвестност и до днес продължават да разкриват масови гробове из Европа, на избити от нацистите хора. ДЕТСКОМ КОНЦЛАГЕРЕ КРАСНЫЙ БЕРЕГ - https://youtube/watch?v=IQxLfGNvS_U

97

Анонимен

преди 2 години

Евреите винаги ще мразят Хитлер!Защото той единствен ги накара да работят!!!

96

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПървите концлагери в Европа са създадени от австрийците през ПСВ, а първите концлагери изобщо, са създадени от колониалните западни държави, преди време гледах снимки и жестоки кадри на роби и избити хора в Ю туб от колониалистите.

95

Анонимен

преди 2 години

Най-много са избити руснаци(тук включвам и украинците, белорусите, там е била страшна касапница, милиони са избити и пратени в концлагери), поляци, евреи, има хора от цяла Европа - французи, холандци,чехи, дори италианци и малко немци, хора с недъзи, всякакви европейци от западна и източна Европа са били избивани,в концлагери,това, че се напомня за тези зверства и тази изключително жестока война, няма нищо лошо, нека се помни историята от кървавите ПСВ и ВСВ, за да не се забравя и повтаря отново

94

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНай-много са избити руснаци, поляци, евреи, има хора от цяла Европа - французи, холандци, дори италианци и немци, всякакви европейци от западна и източна Европа, това, че се напомня за тези зверства и тази изключително жестока война, няма нищо лошо, нека се помни историята от кървавите ПСВ и ВСВ, за да не се забравя и повтаря отново!

93

Анонимен

преди 2 години

Първите концлагери са направени от англичаните в Индия.Американците също имат,но и за тях нищо не се пише...Най-много убити в концлагери са 1 място поляци( не евреи),на 2германци(не евреи),3 са унгарци,4 *** и чак на 5то са евреи! Но когато държиш медиите и парите,винаги ще преиначаваш истината в своя полза....

92

... н

преди 2 години

нали?

91

Алелуя

преди 2 години

Отдавна се доказа, че случката с Ане Франк е художествена измислица на един евреин, чието дете умира от тиф. Холандски учен доказа това, като направи форензична експертиза на въпросият "дневник" и се доказа, че е писан с химикалка със сачма, каквито не е имало чак до 1952 година. Но, точно по тертипа на друга художествена измислица - т. нар. Холокост, където една група хора вадят цифрата 6 милиона всеки път, щом искат да получат нещо, така и този "дневник" бива навиран пропагандно в лицата ни.

90

Анонимен

преди 2 години

Цялата тази холо...грамна история напомня за случая Мили Ванили, ако някой още го помни :)

89

ДДРОнег

преди 2 години

Мда, почти същото се случва и сега, неваксинираните се дискриминират !!!__Аз не съм "антиваксър", ваксинирах се , но съм против масовото и задължително ваксиниране !!!

88

Божидар Божков

преди 2 години

Трудно ли е да се пише на български език? Какво значи поставен в несъстоятелна позиция? Това на български имате ли идея какво трябва да означава? Трудно ли е на преводача да го напише в българска стилистика, като поставен до стената? Толкова е отчайващо да се четат преводни материали, правени от българи, които не са си научили родния език. Затова и рядко чета български медии. По-добре в оригинал и сам да си редактирам фразите в ума си, отколкото някой недоучил Пенчо да ме поставя в несъстот

87

Qqqq

преди 2 години

"Еврейнът е бацил , който щом намери питателна среда ,бързо се развива". Еврейнът е също *** - пухльо. Евреите ни нарекоха фашисти и подкукоросаха макетата също да ни наричат такива , макар че Борис III спаси техните бащи и майки от концлагерите , макар че не е трябвало да слуша хаховци като Петър Дънов, а веднага да ги изпрати там. И колко още години ще ни занимават с дневника на една ***?

86

До 102

преди 2 години

Е...в днес.бг си, какво очакваш? Нивото е зверски ниско тук. И мога да ти гарантирам, че (почти) никой от коментиращите не го е и чел този дневник, но са чели за еврейските конспирации и прочее тъпотии.

85

Анонимен

преди 2 години

. . . . вероятно се е "отказал"! . . .Да една жена на пазара в опашката за домати каза . . . . . Така им работи съдебната система и до днес - един каза, че ти си бил и след това те съдят, извинение осъждат вече без оглед дали си извършил нещо или не! Като гледам всичките им присъди от 90-те години, няма нито една присъда на тези, които нападнаха една суверенна държава без мандат от УНО! След което я разфасоваха до 2014, но са твърди към Русия, че граници в Европа не можели да се променят, освен

84

Мислете с горната..

преди 2 години

До ЧИТАТЕЛ 108.Грешиш. 50млн. са жертвите от 2СВ. а от първата СВ са 20млн. Ако сега се случи нещо в Украйна жертвите може и да достигнат 100млн. или.....ще си затрием планетата.

83

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Жертвите от ВСВ са 20-25 милиона. Най-различни националности, народи, етноси, и всякакви други.Хитлер и Сталин здраво са поработили.Но защо неспирно, и по всякакъв повод се споменават само евреите?Или другите жертви не са хора?С какво тези няколко човека (по-горе)са толкова важни за човечеството, та им отделят такова внимание?

82

Анонимен

преди 2 години

Крият писмото, защото евреин бил предателя, "борили" се срещу теорията че евреин бил предателя, обаче накрая не могли да скрият фактите. Егати "обективното" разследване са провели от самото начало.