18

Анонимен

преди 2 години

Единствения дебел севернокореец като обеднее достатъчно и почва поредния комунистически цирк с ракетите,че да се стигне до преговори и да изпроси малко пари от запада та хептен да не умрат от глад.

17

Дякона

преди 2 години

С.Корея е патила от янките .САЩ с безогледните си бомбардировки през 1950-53 почти преполовиха населението и. Северна Корея сега е много по -силна от преди Има главозамайващи военни успехи.И един ден ще се обедини с Южна Корея.. На запад има централи за фалшиви новини. И по адрес на С,Корея какво ли не се изписва. И слугите им в България с охота поместват тези фалшиви новини за Корея,за Китай,за Русоя и за други страни които не коленичат на янките.

16

Анонимен

преди 2 години

За какво пишат тези новини, като те не са стреляли по цели. Виж ако ударят Токио или Сеул ще стане интересно. Тогава да пишат, защото цените на електрониката и колите ще скочат веднага. Имаче аз съм за Ядрена война,за да видим какво само си мерят.

15

Аре стига!

преди 2 години

Силно се съмнявам, че 90% от населението на северна Корея е наясно, че съществува държава наречена България, но ние през ден ги сатанизираме. Кой севернокореец, кога, как, защо е причинил злина на Бългрия??? За чий "ешек-сики" е тази пропаганда?!

14

Ъхъ до 15

преди 2 години

Да, да, няма какво да ядат пък някак са в ТОП 10 на световните износители на плодове. Умират от глад, пък според СЗО средната продължителност на живота в северна Корея е със 7 години /!!!/ по-висока от тази в България. От глад си увеличиха населението с 10 милиона за 30 години.

13

Анонимен

преди 2 години

Те нема какво да ядът, взели ракети от трактори да изтрелват, естествено в неутрални води :)))

12

Комунист до 9

преди 2 години

Що ли не се сещам в световната история комунист да е ял бой? Или да загуби война. То северна Корея не е точно комунизъм ама кога комунистическа държава е загубила война? СССР ли? Виетнам ли? Куба ли? Венецуела ли?

11

Хайде, хайде

преди 2 години

Северна Корея е практически непревземаема при конвенционални военни действия. При деленето на кореите на нея и се падна планинската част от полуострова. Е пък си спомнете Авганистан и си мислете за северна Корея. За ядрен удар не си мечтайте, че там има ясен и подписан договор с Китай, който ще отговори. Ким просто е непревземаем и САЩ го знаят много добре.

10

до 9

преди 2 години

И от кого точно "ще яде боя" Ким? Я дай пример. Кой точно в света би му се озъбил реално? а?

9

Анонимен

преди 2 години

Много стреля. Като почне война и ще яде боя , кято всеки друг комунист. Ракети имат всички. Много други неща трябват, за да спечелиш война. Особено в днешно време. Комунистически циркове

8

Русия

преди 2 години

Ултиматума цъка наркуманци

7

Анонимен

преди 2 години

Единствения дето му обърна внимание на Кимчо, беше Тръмпи, обаче това беше реклама, не беше сериозно :))) Иначе да си стрелкат ракетите от тракторите, нема проблем, просто фишек :)))

6

Атанас Велмазов

преди 2 години

Чест и адмирации, МАРШАЛ КИМ ЧЕН УН! Най-великият ръководител, стратег, дуржавник, пълководец и баща ! ДА ЖИВЕЕ МАРШАЛА !

5

dakotabg

преди 2 години

Бракониери в японски води:)

4

x

преди 2 години

Ким *** краварите докато хакерите му отмъкват крипто валутите на Запада.

3

не разбрал

преди 2 години

В каква посока?!

2

Лекар

преди 2 години

Е и?

1

Анонимен

преди 2 години

Имат, стрелят.