150

Анонимен

преди 2 години

Незабавно референдум за излизане от тая мелачка наречена ЕС. Ненужно зло. Маса престъпници и милиони овце друго не е ЕС

149

До 161

преди 2 години

Ами тя сега каква е? Щом правиш нещо против волята си, за да избегнеш рестрикции си е задължение. Ако искаш му викай "принуда", ако искаш "доброволност" без избор, в който не си ощетен, но то си е все задължение. Другото е семантика.

148

до 161

преди 2 години

Факта, че сектантите в Бг са не повече от 10% обезсърчава сатанистите, мечтата им за задължителн ваксинация тук все повече избледнява. 90 срещу 10, не много умно да се въвежда такава, резултата ще е обесени харвардовци и редници.

147

Aнонимен

преди 2 години

Не е много добра новина, защото следващата стъпка ще е от принудителна в задължителна ваксинация, ако не се опълчим

146

Хаха

преди 2 години

Лъжата най-после лъсна в цялата си прелест - постигането на 70% набодени ще бъде точно никога. За България това е изключително добра новина, един път "медията" днес.бг да напише нещо позитивно. Най-големия коз на пропагандата отиде в миналото, помните ли лозунгите "ваксинрайте се 70% и пандемията изчезва". Сега ЕС ще трябва да се задоволи с нищожните 7-8% по новите им правила набодени българи.

145

Анонимен

преди 2 години

Деветмесечният срок на валидност на сертификатите, издадени след първичната ваксинация ще даде сигурност при планирането на пътувания в рамките на ЕС, смятат от Еврокомисията. Освен това ще насърчи държавите и гражданите и да поставят бустерни дози.Засега серификатите, издадени след поставянето на третата доза, няма да имат срок на валидност. Много голяма предвидимост ще има, най-вече докато не им кефне след 2 дена някоя нова простотия

144

Анонимен

преди 2 години

И каква е разликата, след като за пътуване и сега искат тестове почти навсякъде? Просто излишното ще отпадне и ще останат само тестовете.

143

Aнонимен

преди 2 години

А при влизане в Бг и с бустер да си подлежиш на карантина, която би отпаднала при тест, направен не по-рано от 72ч

142

Aнонимен

преди 2 години

Ако все още някой вярва, че това дето трябва да си го бодеш скоро всеки месец е ваксина е луд

141

Смях в залата

преди 2 години

Свга ще промените ли данните за "ваксинирани" в България? По новите правила на ЕС "ваксинираните" са вече под 10% с тенденция да станат 15% след 2 години обаче, тоест никога, защото след 9 месеца пак ще бъдат неваксинирани.

140

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

КОЛКОТО ПО ВИСОКА СТАВА ВАВИЛОНСКАТА КУЛА ЩЕ ДУХАТ ПО СИЛНИ ВЕТРОВЕ. ЗА ТОВА СЕ ОБЛИЧАЙТЕ ДОБРЕ ЗА ДА НЕ НАСТИНЕТЕ

139

Анонимен

преди 2 години

А сертификата за бустерираните трае 3 месеца в повечето страни, а в Израел 2. Тоест пригответе се ежемесечно ваксиниране понеже след бустера трябват 2 седимици да се задейства "имунитета"!

138

Анонимен

преди 2 години

Ваксърченца, лоша новина е това! Все едно нищо не сте получили дотук, освен известно количество отрова. Сега ще поработят още малко над ваксите, уж да ги осъвършенстват и пак ще си изпробват чудесата на науката върху вас. Ако пак не потръгне и пак и пак и пак, а ако никога не потръгне-еми, ко да са паи. Кой оцелял, оцелял, останалите-лека им пръст!

137

Анонимен

преди 2 години

Затова излъганите и прогледнали като мен приключихме участието си в експеримента без бустери

136

Анонимен

преди 2 години

Лека полека ЕС се превръща в едан северна корея.И това е само началото.

135

Хаха

преди 2 години

Единствената привилегия за вакснатия остава "набоден без права" хахахаха, без да броим увреденото му сърце и огромната вероятност "естествената" му смърт да бъде от инфаркт, инсулт или рак както се вижда вече в Испания.

134

Aнонимен

преди 2 години

Вече твърдят, че уж псевдо експерименталния бъркоч, нар. ваксина, който е в 3та фаза на изпитване, че е ефективен само 20 седмици

133

Нефаксиниран

преди 2 години

И какво сега се оказа? Послушните овчици с по 2 дозички, ще станат с равни права на неФаксинираните... демек никакви права :D На ви демокрация, ***

132

nikonik

преди 2 години

ХАХАХАХАХАХА!! Разбихте ме ! Очаквах всички с две дози да бъдат обявени за неваксинирани след една година , а то се оказало 9 месеца ! ХАХАХАХАХАХАХАХА!!

131

Aнонимен

преди 2 години

И да се бустеросваме, примката ще я затягат за преживелите с натрупването на отровния бъркоч от бустера. Виждаме и цунамито от заразени при супер ваксинираните държави с локдауни и хоспитализирани ваксинирани