275

Реалист

преди 2 години

Може да не е свършил работа и за пет лева, ама как назначава и кумове и баджанаци на всякакви постове ! Държи сметка и на ВКС, и на Главния Прокурор, и на Конституцията ни! Как се е ширнал само, та даже и се е разшлякал! Радев носи цялата отговорност за това Менте ! Не е виновен този който яде баницата! Още дълго ще ви прави на ***! Доста няма и да оцелеят дотогава,но важното е да го прави ей-така, с лекота!

274

Анонимен

преди 2 години

"Гарантирам, че училищата последни ще бъдат затворени." Гаранция - Франция. Гарантираш чушки. Вече затварят училищата понеже не могат да си платят тока. Кироо, вие ще затворите държавата, бе кучии сине!!! Държавата блокирахте заради онази мишка председателя на НС, където се направи на заразен с короната и карантинираха заради него цялата държавна власт. Вие сте шушумиги и мошеници! ОСТАВКА, беееееее!!!

273

Анонимен

преди 2 години

Аве тоа грам работа не е свършил откак го турнаха министЕр председател и само си врътка тутурутката. Айде малко се задействай, *** пичо, не само да ми съ праиш на вирусолог и да въвеждаш мерки. Ний и без друго сме навряни в ку чи таковата, но имаме нужда да изгреем малко на слънчо. Явно не си човека, който ни е нужен.

272

Руската клоака на

преди 2 години

руските наркомани, пияници,*** и абортаджийки излъчи в ютуб поредното гнусно антибългарско видео - този път против покойната Ванга

271

Анонимен

преди 2 години

Кирчо нарамил семейството си и си дигнал чуковете за Велинград. В тази криза кой друг ще си позволи почивка по хотелите? Няколко дни се беше барикадирал с Елена в резиденцията Лозенец и понеже цяла България го подиграваше, че се е карантинирал с гаджето, сега замазва положението с жена си Линда като се прави на семеен. Кирчо е женкар като баща си бай Петко, където навремето избяга в Канада с любовницата. Крушата не пада по-далече от дървото си.Промяната ще има само в семейното положение на Киро.

270

"Православните&

преди 2 години

РУСКИ пияници и *** с руско " православно" видео против българката Ванга ВАНГА. Вижте в Youtube : "ПРОРОЧЕСТВА", ПОЛИТБЮРО, БОЛЬШИЕ ДЕНЬГИ И БОЛЬШОЙ ОБМАН / ТЕСТ НА ПРАВДУ

269

Наблюдател

преди 2 години

Този сайт е пълен с маргинални тролчета на ГЕРБ и ДПС, тук няма дискусия и аргументи, а само дрънкане на много ниско махленско ниво. Жалко.

268

Бат ви РАМБО

преди 2 години

Твърдо зад НАТО !

267

Натовец

преди 2 години

Чакам Шести американски флот!Да акостират във Варна!

266

Бонд! Джеймс Бонд!

преди 2 години

Да живее САЩ ! Завинаги !

265

кирчовки

преди 2 години

Къде е просто/то/ Кирчо, май е на почивка във Велинград с 3 джипа охрана от НСО. В разгара на пандемията, кризи дал Господ, а наш Кирчо-на почивка. Къде са дръжките на микрофони да питат, съде са Кирчовки?Къде е БТВ/ние сме Кирчовци/? Представяте ли си такова нещо да беше направил Борисов? Първи М.Ц., Цв. Р. щяха да си оплюят брадите, ама и те са микрофони на дръжки и изпълняват поръчки, за което добре им се плаща.

264

Волен Сидеров

преди 2 години

Копейкин се скри! Шушумига!

263

Възраждане !

преди 2 години

Извън закона !

262

AC/DC

преди 2 години

Костадинов да бъде прибран на топло !

261

Анонимен

преди 2 години

Американската конгресменка Клаудия Тени заговори за санкции срещу нас,ако не приемем макетата в ес.Явно е взела мъни.Сега е момента да скъсаме дипломация и с едните и с другите.Все пак през втората световна американски бомби са унищожили София,а не скопие.Време е за реванш.

260

Защо още не е при...

преди 2 години

Бай Ставри Копейкин ?!!!

259

ТИКВУН 1-ви

преди 2 години

Пълно е с кратуни и бастуни у нас !Много кореноплодни !

258

Анонимен

преди 2 години

До Дупедавеc Питам се,защо все повече Путин ми харесва??? ..... щото си пyтинопитeк

257

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

И Бойко щеше да ходи при протестиращите ,ама чувството му за самосъхранение не му разреши да направи тази грешка ! Не се прави на жертва ,ами си биик амшика като ги видиш да идват защото е по-здравословно.

256

Дупедавеc

преди 2 години

Хер Мусака е обещала санкции за васалните БГ.,ако....ако не допуснат сърбобългарите в С.Македония да членСТВАТ в ЕС!!! Нашите американски ,,братя" ще ни теглят една п u ш k a! Питам се,защо все повече Путин ми харесва???