335

Бунтата

преди 2 години

Кире,не обръщайте толкова внимание на македонската ***!!!Когато кажат-"Да живее България",тогава ще ги пуснем у нас!!!!

334

И аз бих предпочела

преди 2 години

607, топла пИтка, но ръката згрешила, буквата У налегнала! Моля прожка, баба Тодорка.

333

Кире, земи стебе и..

преди 2 години

...онова неврозно кученце, може и да ти помогне ! Девет години е учило в СУ-то , и още Пет е джавкало по ***, в Белгийски Евро-парламенти !

332

Анонимен

преди 2 години

Та финансовия е сключил споразумение в няколко страни което значи че се е признал за виновен и така страните Ще си вземат парите а той няма да бъде осъден от съответната страна само че ми е интересен на въпроса откъде ще вземе според вас драги българи парите за да си върне дълговете този човек как мислите вие на това се казва нулева корупция и всичките адвокати тези които са работили с него навремето са сега в момента пак са там повтарям нулева корупция мечти несбъднати

331

Анонимен

преди 2 години

НЕ ЗНАМ КАКВО СТАВА,СПЕЧЕЛИХА С ПАРТИЯ БЕЗ ДЕПУТАТИ,ТО НЕ БЯХА ОБЕЩАНИЯ И НЕ ЗНАМ КАКВО ОЩЕ,НО ВСИЧКО ТРЪГНА ОТ ПРОТЕСТИТЕ,ПОМНЯ ЯСНО ОБЕЩАНИЯТА ЗА 0ва-КОРУБЦИЯ,А ДОТУК НЯМА НИКАКВА ПРОМЯНА,КАТО ВСИЧКИ ПРЕДИ-ОБЕЩАНИЯ,ОБЕЩАНИЯ И САМО С ТОВА СИ ОСТАВА НАРОДА.НАШИЯ МЛАД ПРЕМИЕР ЗАСЕГА ВЪРВИ ПО СЪЩЕТЕ СТЪПКИ,НАЗНАЧИХА СИ СВОИТЕ РОДНИНИ И АДВОКАТИ ОТ РАЗНИ СТАРИ ФИРМИ(НУЛЕВА КОРУПЦИЯ),А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ХОРА ОТ ТРИ СТРАНИ КАЗВАТ ЧЕ ФИНАНСОВИЯ М. Е ОТКРАДНАЛ КОДА НА ФИРМАТА И ГО ПРОДАЛ В КИТАИ

330

Един Българин

преди 2 години

До bolbovЩе му помагаме ако не подари българите в Македония на титовците и не ни занимава с ограничаване на правата , за хората, ня които им пука за здравето им и не се бодат безразборно в някакви експерименти. Има връзка между ваксините и заболеваемостта и тя е че колкото повече набождане има толкова по-болно ще става населението не само от грипчето.

329

хан Крум

преди 2 години

Стържи, стъргачо! Изстърганата България ще стане гладка като "мозъчната ***" на управляващите!

328

хан Крум

преди 2 години

Стържи, стъргачо! Изстърганата България ще стане гладка като можъчната *** на управляващите!

327

bolbov

преди 2 години

Не разбрахте ли ,че КП не Последен валс ,а последен шанс да я има България.Грамотен позитивен човек,който иска да реанимира задушената от мафия държава.Трябва да му помагаме.

326

Анонимен

преди 2 години

Вие кога ще се хванете за истинска работа или мислите, че всичко е цветя и рози, та дай да си поклюкарстваме задушевно.

325

Анонимен

преди 2 години

Айдеее каза ни го в прав текст. До Петък обясняваше, че ще се учи присъствено и няма да се затварят училища. Вече ни гарантира, че последни ще затвори училищата, което в прав текст означава "Локдаун след като мине първия срок, за да не скочат родителите, че не могат да им оформят оценките. След това всички по домовете и всичко се затваря!"

324

Анонимен

преди 2 години

Добре де разбрахме, че много може да говори. Ама кога най-сетне ще вземе да свърши нещо тоя човек. И е странно, че той никога няма общо с нищо което се случва в държавата. "Ще смените ли шефа на КЕВР" - някой, някъде ще избере нов, когато му изтече мандата. Друго не знам. "Какво става с Гешев" - те си знаят. "Какво мислите за Цацаров"- ДАНС така са решили. "За сертификатите какво" - обща политика на ЕС. "За Македония" - трябва да се спазват разни неща и някой ще трябва да направи компромис ам нз

323

Анонимен

преди 2 години

Оставка! Копеуета, няма да ви мине номера! Вече много си личи, че не ставате за нищо!!!

322

анонимен

преди 2 години

По-добре,Кире,кажи за режима на тока,който въвеждат малките населени места.Ние,по-възрастните,помним "дискотеките" с режима на тока от началото на 90-те.Май ще сте новите Андрей Лукановци и Жан Виденовци.Това ще е промяната-от напредъка към пещерната ера на свещите.

321

Само

преди 2 години

Празни приказки,никакви реални действия!Раздаване и харчене на пари!Нищо,абсолютно нищо!Приказки за балами....

320

Анонимен

преди 2 години

Кирка, кога смяташ да се заемеш със съществени дела? Ако възнамеряваш само да дрънкаш, по-добре си ходи у Канада. Оф, забравих че се отказа от гражданството в бедното село Канада.

319

Анонимен

преди 2 години

Кире пандемията ни смачка заради началникати - президента. Той от самото начало неглижираше този проблем, после стачките, после си назначи здравен министър - антиваксери. Та сега няма как да промениш това само се моли пандемията да свърши бързо. За Македония най-правилното решение е да направиш така, че ние да забогатеем станем ли по-богат от тях извънъж голяма част от народа ще се откажа българи - каквито са си де...

318

Анонимен

преди 2 години

Премиера-парашутист изглежда по-умент като си мълчи.

317

ПРОСТО КИРО

преди 2 години

КИРЕ, ИЗБОРИТЕ СВЪРШИХА, ХВАЩАЙТЕ СЕ И ВЪРШЕТЕ НЕЩО, ЧЕ НАРОДЪТ Е ГЛАДЕН И БЕДЕН И СКОРО ЩЕ ВИ ИЗМЕТЕ АКО НЕ СЕ ХВАНЕТЕ ЗДРАВО ЗА РАБОТА, АМА МНОГО ЗДРАВО И СТИГА С ЛЪЖИТЕ ЗА ОНЯ ЯЗОВИР/ГОЛЯМА ИЗЛАГАЦИЯ, НАРОДЪТ НЯМА ДА ТИ ПРОСТИ/ ЗА ПЕНСИИТЕ ОБЕЩАВАХТЕ 12.5% А УВЕЛИЧИХТЕ СЪС 7/8%, ЗА ЗАПЛАТИТЕ- КАК ТИ СЕ СТРУВАТ 650ЛВ МИН ЗАПЛАТА ПРИ 40% УВЕЛИЧЕНИ ЦЕНИ НА ХРАНИ, А С КАКВО ЩЕ ПЛАЩАТ ТОКА- КИРЕ, СЛОЖИХА ТЕ КАТО КУКЛА НА КОНЦИ НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ СТУД И ГЛАД РАЖДА РЕВОЛЮЦИИ- НЕ ГО ЗАБРАВЯЙ..

316

Лена Бориславова

преди 2 години

"просто Киро"