81

Пуч

преди 2 години

Поредната гавра и подигравка с хората със сертификати и измислени прагове Скоро ще насилват хората и със свалени гащии да ходят с готовност да бъдат насилвани.

80

Мдаа

преди 2 години

Щом за софия писаха че са -1200 значи за русе са - 5 тоест -3 легла са заети

79

Изперкал алкохолик

преди 2 години

За пръв път от 10 000 години едновременно илюминатите и рептилите са в паника. Паниката е предизвикана от разкритията от форума на анонимните алкохолици и пенсионираните старшини на ДНЕС, които разконспирираха междугалактическата конспирация наречена КОВИД-19. Копейкин от България откри, че всички ваксини, които са бъркочи на рептилите, са създадени едновременно на 66 Май, което прави числото на Сатаната. За следващата седмица е насрочен щурм на казана за ракия на кв. Възраждане лично от Копейка

78

Анонимен

преди 2 години

Кои мерки чакате да дадат резултат? Видно е, че генацидът със зелените сертификати и принудителната ваксинация не дава резултат. Набодените не станаха свободни. Напротив. Троловете на мафията леят само злъч по медиите и отблъскват хората от лечиние въобще. Други мерки няма, а тези са безполезни.

77

Дфгъггт

преди 2 години

Такива новини не ни интересуват това с ковид пандемията е политическа игра или война в световен мащаб ковид трябва да изчезва

76

Анонимен

преди 2 години

Марш от болницата диви селяци и антиваксаджии! Всички да ходят за оплаквания при Дикран Папазян!

75

Вируслав

преди 2 години

Повече заети ковид-легла= повече бонуси. А тези със сериозните болести. да ***.

74

Анонимен

преди 2 години

80 %, щото всичките диви селяци от СС, РР, Т и Ш са се наблъскали в русенската болница. Ходят да проституират против мерките без маски и ето ви резултата. Пaцyли!

73

Анонимен

преди 2 години

Какъв славянин, ти си ром от Селеметя. Трябваше да започнеш, че си ходил на протеста, за да те игнорират всички. Аз там видях само тъпанapcки физиономии. Копейкин облужва шайката ГЕРБ - дали защото му е платено или защото е лyд не ме интересува. Защо не подпишеш декларация, че се отказваш от лечение ако се разболееш от КОВИД?

72

един

преди 2 години

До славянин Дреме ми какво ще стане с теб. Не си прави труда да ни информираш по форума. Дано имаш телефона на Мангъра да му се обадиш, ако се разболееш. Но 40-те лева от протеста няма да ти стигнат да му платиш консултацията, той взима по 150 лева (без данъци)

71

славянин

преди 2 години

Понеже ходих на протеста на 12-ти и в автобуса всички бяхме без маски и на отиване, и на връщане, а също и на протеста общо 16 часа и половина и понеже при омикрона инкубационния период бил 3 денонощия, а точно сега те изтичат, ще видя дали от тази вечер ще се разболея ''тежко'' от ''страшния'' вирус! И ако не се разболея, а определено няма да се разболея, как ще го обяснят това изкудкудякакалите ''умни и образовани с по три висши'' нарковаксъри-хипохондрици!?

70

Анонимен

преди 2 години

Най-интелигентните хора напуснаха Русе още през 80-те при обгазяването. След това младите си дигнаха чуковете през 90-те. Сега са останали най-големите пияндурници, които за нищо не стават и пенсиите.

69

Анонимен

преди 2 години

Намери си личния лекар от трета поликлиника, не ме занимавай с въпроси на ниво детска градина.

68

Анонимен

преди 2 години

Изобщо нямам намерение да водя дискусии с анонимен алкохолик от Русе. Данни има достатъчно, ти като си пpocтак аз не мога да ти помогна.

67

до 68 от славянин

преди 2 години

Аз за разлика от теб нямам мания към постоянните ''спасителни'' дози! Точно за вас феновете на ''спасителните'' дози са тези специализирани лечебни заведения!

66

до 70 от славянин

преди 2 години

Въобще не пия алкохол, халюциниращо нарковаксърче!

65

до 67 от славянин

преди 2 години

Не знам дали линейките в Русия, САЩ, Китай и Европа обикалят празни, но със сигурност обикалят, за да събират патологичните хипохондрици, които след всяко кихване звънят на бърза помощ да идва и да ги отвежда да ги ''лекуват'' от ''смъртоносната'' настинка! Ти в момента след коя поредна ''спасителна'' доза си!? 2-ра, 3-та или 4-та!?

64

до 64 от славянин

преди 2 години

Умните и образованите с по три висши нарковаксъри така и не са в състояние да осъзнаят гаврата с тях понеже няколко месеца след поредната доза вече ги водят ненабодени и трябва да ги бодат пак и така докато не ги мумифицират от бодене! Неспособността да осъзнаеш, че се гаврят с теб е най-сигурният признак за м.л.умие!

63

До славянин:

преди 2 години

Ти си от Русе, едно време в Бяла русенско имаше подходяща болница за такива като теб.

62

Зигмунд Фройд

преди 2 години

Да бе, точно за да излъжат форума на анонимните алкохолици на ДНЕС, линейките в Русия, Китай, САЩ и Европа обикалят празни. Форума на анонимните алкохолици и пенсионираните старшини е световен фактор и затова отново хвана световните илюминати и рептили в лъжа. Копейкин е лидер на новата революция на шизофрениците и алкохолиците по света. Другата седмица щял да събере алкохолиците отново за да атакуват лудницата в Карлуково за да има повече избиратели.