171

Анонимен

преди 2 години

До До 171/182 "Позвовавам се на други държави, защото цялата твоя постройка за уж ефективността на ваксините се базира на ниската смъртност в други държави." Не, ефективността на ваксината е доказана и в България. Ваксинираните са нищожна бройка сред починалите. Опита ти да бягаш по тъча не минава.

170

Demonaz

преди 2 години

Медицинските комунисти скоро ще бъдат на трибунал. Техен идол е Пол Пот и другите сродни.

169

Анонимен

преди 2 години

Ще си кажат всичко. Има начини.

168

Анонимен

преди 2 години

Бау е един озверен дърт старец. Простено му е.

167

Анонимен

преди 2 години

До Бay 179 А бауганчо нищо не цитира, само обижда :)

166

Анонимен

преди 2 години

Боже пази ме от бг доктори, от вирусите аз сам ще се пазя.

165

Анонимен

преди 2 години

Защитата от коронавируса е имунитета. Затова прекарах вируса неваксиниран и не съм се заразил през следващите вълни.

164

До 171

преди 2 години

Позвовавам се на други държави, защото цялата твоя постройка за уж ефективността на ваксините се базира на ниската смъртност в други държави. Като човек лично изкарал ковид безваксина ще ти дам и друга храна за размисъл. Изкарах го не особено тежко. Сега, ако бях ваксиниран щяха да кажат "изкарал го е леко заради ваксината". Само че в го изкарах леко заради имунната си система. Та всички ваксинирани които го карат леко, дали го карат леко ЗАРАДИ ваксината и заради ДОБРИЯ си имунитет и преди нея?

163

Доктора с тръбата

преди 2 години

Лекарите сме за сертификата, защото той ни храни.

162

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 172 Ваксатрроле, това е лъжа. Вижте си и статията, под която пишем. Къде в нея има такива насоки?

161

Бay

преди 2 години

Ганчo цитира жълти сайтове и Фейсбук и крещи "ФАКТ!" :D

160

Анонимен

преди 2 години

"Медиците поискаха да се спре с конспирациите"------------От БЛС научавам, че е конспирация, че прекарах безсимптомно вируса без ваксина.

159

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 171 Ваксатроле, да не би да можете да ни представите статистика :) Опорки имате само вие, трроловете. Ние имаме мнение. Общата статистика се хвали с имунитета на здравите, които излишно ваксинирахте. Дайте статистиката за болните!

158

Анонимен

преди 2 години

До Основи на статистика Грешка в "основите". Можеш ли да си я намериш сам или да ти подскажа?

157

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 169 Това е по-малкото зло. Хората и сами четат и се осведомяват. Но какво да кажем за истерията, която развихриха, знаейки много добре, че стресът бързо съсипва имунната система. Трябвало да ни стреснат, да се уплашим, че да спазваме мерките, а че много ще умрат от стреса, няма нищо. Пазят ни те, спасителите наши, по-лоши от убийци.

156

Анонимен

преди 2 години

Що ли не ви вервам

155

До Е, па

преди 2 години

Не съм сигурен дали е неграмотност. Просто допускам от една страна откровена платена про-ваксинационна агитация. От друга страна агресивността на много хора преди сравнително балансирани, но след ваксинация рязко агресивни към всички които не са ме кара да мисля че има и друго обяснения. Повярвали са, набучили са се и не могат да направят undo. Чувстват се пре*** и яростни, и затова мразят. Misery likes company. Но тоя феномен е вече от кометенцията на психологози и психиатри.

154

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 169 "Наистина - вече две години никой "специалист", на когото ежедневно се дава висока трибуна да плаши и да агитира теностите, нито веднъж не даде съвет как да се погрижим за имунната си система. Цинк, витамин Д," Това не е вярно. Не само, че МНОГОКРАТНО са давани такива съвети и то съвсем официално, ами и тези добавки са стандартна част от лечението на вече заболелите.

153

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 164 "Колегата имаше предвид другите държави." Колегата ти се опитва да бяга по тъча с "другите държави", но опорката му затова е опрока, защото не обяснява как в ЕДНА И СЪЩА държава, неваксинираните измират и имат много по-сериозни проблеми от ваксинираните. В една и съща държава грижата от лекарите е една и съща, тъй че опорката за различното качество на лекарската грижа спрямо други места НЕ ВЪРВИ.

152

Анонимен

преди 2 години

До Е, па... 167 Тук пишат много ваксатролове, те не искат да разберат. Плащат им, за да не разбират.