271

Анонимен

преди 2 години

БЛС изглеждат доста загрижени за парите си! Представете си от лятото няма вече ковид, какво правим, имам в предвид лекарите! Трябва още повече средства (разбирай пари) и по дълго да се усвоят от здравната каса! И понеже повечето има кетап за лекари, но не са, с какво ще правят пари? Проблем! Ако ще и да е физиологически разтвор, но трябва да се инжектира по особена здравна пътека! Защо БЛС няма позиция, затова, че България от години е водеща по смъртност и всички други заболявания?

270

Грижата за

преди 2 години

Здравето е похвална. Скоро ще бъде създаде сборник със съвети и рецепти, чрез които заболяванията ще намаляват. Примерно- лягайте рано, ставайте рано, хранете се здравословно, движете се, не се ядосвайте и много други. Съзнаваме, че това ще намали приходите в здравната система, но ние се грижим за здравето на всички, а не за парите на част от обществото.

269

Анонимен

преди 2 години

Тия умници не трябва да забравят, че ваксините не заместват тоталния упадък на болниците, краденето, неправилния начин на лекуване. Смъртта на 30 000 българи не е заради ковид, не е че не са ваксинирани, АМИ ЗАРАДИ КРАЖБИТЕ, ЗАРАДИ КОЕТО МИЗЕРИЯТА.

268

Анонимен

преди 2 години

Като чета и слушам отровните лъжи, разпространявани от БЛС, се срамувам, че съм лекар.

267

Анонимен

преди 2 години

Тройно ваксинираните в Западна Европа, в частност Германия, масово са болни от Ковид. Някои доста тежко. Казвам го от лични наблюдения върху мои колеги и приятели. Защитата от ваксината е равна на нула. Страничните ефекти са многобройни, сериозни и понякога фатални. Ваксините защитават единствено печалбите на фарма мафията.

266

Анонимен

преди 2 години

Ами защитете се бе! Ние нещем! Казват че по бързо свършва с ваксина с тромби от колкото без ваксина с корона! А, сега де???

265

Урсула

преди 2 години

Закупихме,и се набутахме с дози за милиони ненужни ваксини,сега се чудим как да ги пробутаме на баламите

264

О хо хо

преди 2 години

След като ваксинираните се зарязават по- малко и придават заразата по- малко - Защо във ваксан САЩ преди два дни имаше УНИКАЛНОТО ЧИСЛО НОВОЗАРАЗЕНИ - 1300 000!!!

263

Вирус с коронка

преди 2 години

Може ли вече пак да го наричаме грип?

262

ДО БЛС

преди 2 години

ЕМА СЪОБЩИ ОЩЕ ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ, ЧЕ " ПОСТОЯННАТА ВАКСИНАЦИЯ НЕ Е РЕШЕНИЕ ЗА ПАНДЕМИЯТА"!!! НЕ ЧЕТЕТЕ ЛИ?!

261

Александър

преди 2 години

Спрете с натискането да се ваксинираме! Вие имате ли информация за това, че ваксината не предпазва от заболяване, а ваксинирани хора пренасят заразата. Що за съюз на лекарите сте, като сте влезли в ролята на рекламни агенции! Защо не се говори за здравословно хранене, за нуждата от повече движение на чист въздух? Да не говорим, че напълно е забравено за превенцията на социалнозначими заболявания. Търговци!

260

Анонимен

преди 2 години

До кога ще лъжете

259

Анонимен

преди 2 години

Рекламата я подминавам с чиста съвест... Не се хабете от БЛС!

258

Анонимен

преди 2 години

А защитата от ваксината знаяте ли коя е?

257

Istinata

преди 2 години

Лъжци! Вакснинираните заразяват и унират 10 пъти повече от неваксинираните. ФАКТ. Докога ще го криете?

256

Християни

преди 2 години

Срещу -1000 лв бонус всеки месец плюс високата заплата ще твьрдя и че - исус христос ми е подшушнал вьв видение да се ваксинирам

255

Анонимен

преди 2 години

Защитата е ваксината? Ама кой точно бустер? Третият? Петият? Осмият? Сто седемдесет и вторият? Много моля представителите на науката да ми отговорят кой точно бустер ще ни отърве от тая болест? Просто искам да си направя планове за бъдещето. Нещо нередно ли очаквам?

254

В.

преди 2 години

БЛС е казионна организация създадена навремето от другаря Костоф. Какво очаквате да кажат?

253

Хм

преди 2 години

Защо сте сложили удивителна!

252

Анонимен

преди 2 години

Никоя от "мерките" ви не работи, нито пък ваксините. Оставете хората на мира! Стига сте се оправдавали, че не ги спазваме. Спазваме ги, но не работят. И не желаем да ставаме бели мишки.