31

убиец в бяла манта

преди 2 години

БЛС ще настояват за ваксините защото от всеки болен лапкат 1500 лв по клинична пътека . Всеки набоден е увреден завинаги ,доста направо си умират ,а живите стават вечни донори на БЛС.Разбирай набодени свещенни крави във вид на касички за сланинообразнините шефове на болници като Брънзелов. БЛС няма полза от здрави хора .Здрав човек = но мъни за БЛС.Болен човек от ваксини = вечно постъпление на пари в джобовите на корумпетата в бели манти .Това е истината

30

Живко

преди 2 години

От тези 33 000 "изгубени човешки животи" надали и 1/3 са починали от корона! Всички много добре знаем че за вашата стъкмистика починал ОТ коронавирус и СЪС коронавирус е едно и също! Да не говорим че заради златните Ковид пътеки правите сума ти фалшиви ПСР-и на пациенти, а за да прикриете проведено от вас неправилно лечение обявявате причина за смъртта коронавирус и се отървавате от аутопсия! За грантовете на Бигфарма изобщо да не говорим! Заради такива като вас пандемията никога няма да свърши!

29

Анонимен

преди 2 години

Всеки антиваксър с глоба от 10 бона и минимум 1 година изгора на бай Ставри,само така ще се оправят нещата!!

28

Анонимен

преди 2 години

БЛС да излезе със становище за ползата от зеления прцал. Научни доказателства. Статистики. Ама няма, а са против, а кинтите секват. Майцепродавци. Как пък досега не се сетиха да издават сертификат за грипните ваксини. А за настинка.

27

славянин

преди 2 години

Бях на протеста на 12-ти! От Русе тръгнахме един автобус със 70 души и един микробус със 10-тина души, разбира се всички без маски! На протеста бяхме няколко хиляди на площада, също всички без маски, по обратния път към Русе също всички без маски! Е, засега съм в суперформа, така ще бъда и за в бъдеще! ''Страшния' вирус някак си пропусна да ме хване и в автобуса, и на площада, и пак в автобуса на връщане! Странно какво ме пази тогава защото не стига че всички бяхме без маски ами и не съм набоден

26

ФатаМоргана

преди 2 години

няма какво да мислите, вашата работа е да ЛЕКУВАТЕ!!!!

25

Анонимен

преди 2 години

До М.Л.Д. Искат да надуват бройката със "случаите" за това търсят където им падне. И се надяват да уплашат родителите да си дадат децата да ги инжектират.

24

Анонимен

преди 2 години

Да. Ваксините наистина пазят от коварни болести. Като се ваксинираш един път и държи 10 години. А сега да ми обяснят от БЛС какво е това дето да те бодат на 3 месеца докато си жив и пак се разболяваш. Ваксина ли е????

23

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите не вярват на лекари специалисти. Те вярват на другарите си лъжци. И на фейса.

22

М.Л.Д.

преди 2 години

Какъв смисъл има в Това да тестват здрави деца без симптоми дори на настинка?????

21

Анонимен

преди 2 години

БЛС с позиция - дайте си ни кинтите, те са наши, а не ваши. Освен това проумейте, че сте роби, а ако не сте още с наша помощ ще станете.

20

Анонимен

преди 2 години

Това не са ваксини а са експериментални препарати във фаза 3, нищо общо с класическите ваксини. Злоупотребяват с думата ваксина за да подлъжат хората да се инжектират. Лекарите които рекламират препарата имат финансова изгода от това. Преди обещаваха че препарата спира вируса, нищо подобно. Не само че не спира вируса ами човек може да умре от страничните ефекти на препарата, риска от препарата е по-голям от колкото от самия вирус.

19

до 2

преди 2 години

Само, че тази коварна БОЛЕСТ...........всъщност не е билест!

18

Майстора

преди 2 години

Псевдоваксината не е за да нипредпазят от заразяване, не е за да се намали разпространението на вируса. Понеже тя не прави това, и от първия ден се знаеше че не го прави. Не е за да ни предпазят от "тежко боледуване" понеже натискат да инжектират и децата и тинейджърите, които са 99.9983% предпазени от тежко боледуване без инжекция. Преболедували като мен - кратко и леко - също не са освободени от задължението да се инжектират - защо? Къде е грижата за здравето? Видимо се гонят различни цели.

17

славянин

преди 2 години

А мен след като не съм набоден и няма да се набода какво ме защитава след като 2 години ''страшния'' вирус така не може да ме свали!? Чакам научния отговор на БЛС!

16

Анонимен

преди 2 години

Какви лекари бе - долни търговци.

15

Анонимен

преди 2 години

Коя ваксина?

14

СЛБ

преди 2 години

И БЛС-то се оказаха големи майтапчии!

13

Анонимен

преди 2 години

Ще се ваксинирам ако искам. Точка.

12

Анонимен

преди 2 години

Марионетките незабавно да си скъсат дипломите!