48

ЧЕСТИТА ДЕПОПУЛАЦИЯ

преди 2 години

В официалния държавен сайт на САЩ за докладване на тежки реакции от ваксини VAERS, случаите вече минаха един милион! Към момента в САЩ са инжектирани 206 милиона, това означава че един от всеки двеста инжектирани има сериозни и тежки странични реакции от препаратите! Това са резултатите от експеримента върху хора, ЕДНО КЪМ ДВЕСТА е вероятността за тежки последствия, включително смърт и инвалидност! Страничните ефекти са изключително "редки".

47

Urko

преди 2 години

Разболяваш се от Ковид, но година по късно.

46

Киро ментето

преди 2 години

Цензурата е изтрила ефектите по моя заповед.

45

Бустериран

преди 2 години

До депопулация и другите неумни. Аз пък познавам стотици ваксинирани и бустерирани и нищо им няма. Познавах и неваксинирани, отричали до последно квида, които за съжаление не са между живите.

44

И тука бийта спира

преди 2 години

"са били установени следните странични ефекти:" - и тука бийта спира !

43

Мирка Нончева

преди 2 години

Най-честият ефект е внезапна смърт, която се обяснява или с инфаркт или с инсулт.

42

ЧЕСТИТА ДЕПОПУЛАЦИЯ

преди 2 години

До Богат ваксър - Толкова е лесно (освен ако си ковиваксър, неспособен да се информира сам) пишеш Carlos Tejeda в ГУГЪЛ, гледаш рекламката за бустера, четеш съобщението за смъртта му. Пишеш Rafael Silva, гледаш гордите му снимки с бустършот-лепенката, и гледаш как получава инфаркт в ефир. За Боб Сагет трябва ли да ти обяснявам как да намериш информация?

41

Анонимен

преди 2 години

Гавра с хората. Бустер за вирусен щам по лек и от грип, доказва ква измама е целия този цирк.

40

.

преди 2 години

Летални!

39

oтСиднейАвстралия

преди 2 години

Ето ви пострадали хора от клиничните изпитания които са дисквалифицирани и случаите им са извадени от крайния резултат. Говорят пред сенатори y2u.be/L2GKPYzL_JQ

38

Арте

преди 2 години

Вчера гледах един документален за ZZ top и погледнах в нета и какво да видя басистът починал на 72 г без причина, освен ваксинацията си преди няколко месеца...

37

Стар неваксан

преди 2 години

Некой да го е яд, че се е набол с бъркочите?

36

Габи

преди 2 години

До 16-Наистина рекламите за лекарсва са непрекъснато. Ако им се вярва не трябва да има болен човек. Тези реклами трябва да бъдат забранени ,както се направи с цигарите. Аз също сменям канала щом започнат. За съжаление има телевизии, които ги въртят непрекъснато

35

ЧЕСТИТА ДЕПОПУЛАЦИЯ

преди 2 години

Боб Сагет, 65 годишен и в отлично здраве, направи страхотна демонстрация на бустършотовете. Първо си сложи бустършот на 28ми ноември - и каза, че само го наболява рамото. А на 9 януари почина. Но поне успя за 40 дни да се предпази от тежки симптоми на Омикрон настинка.

34

Анонимен

преди 2 години

Птя, заскусва ли днес? Май не, изяла си края на статията, до двуеточието!

33

ЧЕСТИТА ДЕПОПУЛАЦИЯ

преди 2 години

Съседката ми (възраст под 50 години) ми направи страхотна демонстрация на псевдоваксините! Здрава и активна жена се инжектира, получи съсирек в мозъка, и след "успешна" операция е прикована на легло в будна кома! Ако й говориш, понякога мигала! Може би в отговор, може би не! Не дочака бустершота за да се препази за три месеца от тежки симптоми на Омикрон настинка.

32

ЧЕСТИТА ДЕПОПУЛАЦИЯ

преди 2 години

Редакторът на "Ню Йорк Таймс" Карлос Техада (видима възраст 50 г.) направи страхотна демонстрация на бустършотовете. Първо си сложи бустършот и се скара на неверниците в специална телевизионна реклама колко важно и лесно е да се инжектираш с безвредните и безопасните, а по-късно съпругата му публикува във фейсбук профила му че е получил инфаркт и е починал. Но поне можеше за три месеца дя е предпазен от тежки симптоми на Омикрон настинка.

31

ЧЕСТИТА ДЕПОПУЛАЦИЯ

преди 2 години

Бразилският телевизионен водещ Рафаел Салва (видима възраст 30-35 г.) направи страхотна демонстрация на бустършотовете по телевизията. Първо си сложи бустършот и се скара на неверниците колко важно и лесно е да се инжектираш с безвредните и безопасните, и една седмица по-късно в ефир получи инфаркт и се просна. Общо е имал пет инфаркта. Но поне за три месеца е предпазен от тежки симптоми на Омикрон настинка.

30

Байерн3

преди 2 години

Пропагандата с ваксините утече в канала след умрелите знаменитости. Вече рекламират Новавакс по немското радио.

29

Номер2

преди 2 години

И нито дума за загиналите! Може би, защото не са отговорили на въпросите!?