148

(-_-)

преди 2 години

Доктор дерматолог. Моите пациенти след ваксинация нараснаха. Люби им се на хората бе. Чак се протъркват. И аз сьм доктор колкото мангъра специалист. Колко ли човека уби.

147

Един

преди 2 години

До Доктор Сър Пичук 149Мисля, че е редно да се свържете с д-р Георги Тодоров или доцент Атанас Мангъров и да им предадете информацията (включително документи), която имате. Надявам се това да добави допълнителна тежест на преговорите, които предстоят относно зеления сертификат. Ако познавате и други доктори с подобна информация бихте могли да говорите с тях да постъпят по същия начин. Благодаря за вниманието.

146

Handel

преди 2 години

"Още при допускането им до употреба от Европейската служба по лекарствените средства EМА e било проверено какви въздействия има евентуална трета доза." Кога точно успяха да проверят когато Омикрона се появи в Европата няма и месец?

145

до 168

преди 2 години

Не знам ти до кий клас си ходил в училище,но в написаното от теб има много правописни грешки.

144

до 169

преди 2 години

През 1987 година професор Сузумо Тонегава получава Нобелова награда за физиология и медицина заради това,че обяснява как се синтезират антитела.И сега като чуя или прочета за подсилване или повдигане на имунитет мисля,че няма как.Антитела организма синтезира при преболедуване или след ваксиниране.За да се произведат организма трябва да има контакт с антиген - ваксиниране или преболедуване.Няма друг начин.

143

любопитен

преди 2 години

До Анонимен 168 ....това от една жена на пазара ли го чу? или от боклучавия ФБ?

142

Анонимен

преди 2 години

Лека полека ще си кажат за всички ефекти от бьркоча

141

Lekar

преди 2 години

А пациентите с добър имунитет, подсилен с качествени добавки или не боледуват или имат минимални симптоми!!!

140

Анонимен

преди 2 години

Възпаление на миокарда, смрът, различни увреждания на нервната система... Все такива хубави неща. А какъв е шанса. Е според Центъра за Контрол на Болесите в САЩ за 2 години има над 2 милиона пострадали. Това е 1о пъти повече от всички странични ефекти от всички васкини поставени за последните 30 години.

139

Анонимен

преди 2 години

Предизвикват бяс. Повечето ваксани са в постоянно състояние на агресия и като всеки болен от бяс, изходът е летален.

138

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 166 ".Политиците и глобалистите нямат полезен ход" --- ааа имат, имат - да набодат максимален брой хора за максимално кратко време за да може да измрат възможно най-много. След това ще представят нещата като макар да е много тъжно, всички оцелели ще могат да се радват на един по-хубаво свят - без глад, без замърсена природа, без войни и т.н.. Как да не оцениш положителната страна на нещата. Честно казано вече никак не ми е жал за уфтсете, които даже се борят за задължително тровене!

137

ЬЬЬ

преди 2 години

Милиарди инвестиции в производствата на ваксини,стотици милиони(а може би и милиарди) комисионни за правителствата,които ги купуват и после ни агитират да се ваксинираме без да са ясни последствията от това,зелени сертификати=на задължителна ваксинация.Всичко това е с цел баснословното забогатяване на производителите и на правителствата,а здравето на хората е последната им грижа.

136

ОтСиднейАвстрлия

преди 2 години

.Ето ви увредени хора от клиничните изпитания които са дисквалифицирани и случаите им са извадени от крайния резултат. Говорят пред сенатори y2u.be/L2GKPYzL_JQ

135

зАз

преди 2 години

Ще повторя професионалното мнение на американски лекар имунолог за Бустерите - "В историята на Медицината до този момент, не е имало прецедент когато в рамките на Една Година се извършва Допълнителна Реваксинация (Бустер) 3-4 месеца след основната/базисна ваксинация, а в някои държави дори и с по Четвърта доза! Ние не можед да предскажем с увереност какви биха могли да бъдат негативните последствия в дългосрочен план".

134

Анонимен

преди 2 години

А бе, най големият им недостатък е, че неработят, не вършат работа, прах в очите са, безполезни са, никой не ги иска и не могат да ти помогнат!

133

образован

преди 2 години

Ако това са ваксини,всички странични ефекти от прилагането им би следвало да са подробно описани в листовката за пациента.Тази листовка трябва да е написана от специалисти,които поемат отговорност за написаното.И тази листовка трябва да е одобрена от ЕМА.Несериозно е периодично в някакви недописани статии да ни уведомяват за странични ефекти.Това дори трябва да е подсъдимо.Всеки може да пише каквото му хрумне и после да се чудят разни хора защо имало недоверие към ваксините.

132

Анна

преди 2 години

Защо публикацията на Петя Славова не е дописана?

131

Анонимен

преди 2 години

Страничните ефекти тепърва ще ги броим. Стига да можем да броим дотолкова.

130

Анонимен

преди 2 години

Баба радка оня ден нали каза, че имало "нови проучвания", че не трябвало да се прекалява с бустерите... ама не каза, че това го е казала ЕМА. Освен това, ЕМА казаха, че всеки следващ бустер унищожава ефективността на имунната система, но това няма да го прочетете в БГ "медиите". Нито ще го чуете телевизиите собственост на американските служби!

129

era

преди 2 години

засега сме видяли само краткосрочните ефекти, като се има на предвид, че ваксините са от една година. Като минат 4 до 5 год., вече ще има реална представа. Преди това всичко си е само спекулация.