226

Някой

преди 2 години

Какво очаквате да научите от изкуфелите Костадинов и Мангъров, дето по-далече от носа си не виждат, но се слагат, че всичко знаят. Ама, антиваксъри, много отдавна е казано "*** народ - слаба държава'!

225

Любезния лос

преди 2 години

И тия Възрожденци са като ония... Опитват се да си осигурят парче от баницата. Алчност и страх. Нищо ново. Сега щели да правят комисия, анализи, па след две седмици, два месеца,... Абе некога ще има нещо друго... П ро с' народ, гоеб ат наволя...

224

СМЕХ...

преди 2 години

ПРИЯТНО МИ Е ДА ГЛЕДАМ И СЛУШАМ , КАК "ПРОТЕСТЪРИ" СЕ БИЯТ , СРЕЩУ "БИВШИ ПРОТЕСТЪРИ".......АДСКИ Е ЗАБАВНО И ПОУЧИТЕЛНО...!--САМО ТОВА ВЕЧЕ ОСТАНА ОТ СОЦ-а И ЛЕВИЧАРСКИЯ ПРИМИТИВИЗЪМ У БЪЛГАРИЯ.

223

Анонимен

преди 2 години

До Скънк Шефчето днеска се пробва, нямало ли съм да му донеса сертификат, да ме отметнел от списъка. Помолих го да ми донесе молба за напускане. Подви си опашката и изчезна. Докато кире не го направи със закон ... ще ме фанат за ... а после какво сабя покаже.

222

Анонимен

преди 2 години

Ще си скърши краката за да слугува на западните си началници.

221

следва

преди 2 години

канадския *** при бай СТАВРИ и мустафата няма да го отърве

220

Анонимен

преди 2 години

До ЧЕСТИТО244,Мисля, че не си прав, челото и ръката са всъщност нефизическия и физическия белег - това са сертификата или ваксината. Самият сертификат е белега по който се разпознават. понеже си личи отдалече. Писоар-а е просто подаване на молба за поставяне на белег, нищо повече.

219

Анонимен

преди 2 години

Ицо Хазарта - НИКОГА НЯМА ДА ИМА ХЕМОРОИДИ :))) Тоз дет му пише текстовете му ги бърши с нещо :))) А Ицето няма ли да каже как е депутатското БЕЛО за което пее в една такава песничка ??? Само питам ;)

218

Анонимен

преди 2 години

Първо те игнорират, после ти се присмиват, после се борят срещу теб и после ти побеждаваш. Махатма Ганди.В момента сме на етап 'присмиване'. Вече доста подигравки се заелязват, че видите ли Възраждане са смешни. когато осъзнаят, че не са дали ще правят опит да се 'борят', това е въпроса само или ще минем на следващия етап.

217

ЧЕСТИТО

преди 2 години

Всеки който си е направил PCR 'тест', вече носи белега на Лукавия на челото (от вътрешната страна, в синусите).Честито и приятно прекарване в пъкъла.

216

Таня Иванова

преди 2 години

Надявам се протестът наистина да е успял и да започнем поне малко по малко да се връщаме към нормалното. Нека се видят фактите в света. Масовата ваксинация не помага за спиране на заразата. Ваксинирани и се разболяват, и заразяват. А зеленият сертификат, освен да разделя хората, ни най-малко не спомага за намаляване на заразяването.

215

Анонимен

преди 2 години

Абе Защитници на вселената. Остайте костя. Кажете за сертификата. Какво постига, за какво служи. Сериозни аргументи ако може. МОЛЯ. Моля се вече една година....

214

Анонимен

преди 2 години

Петков няма морален компас за да управлява добре страната.

213

Анонимен

преди 2 години

Киро ЛЪЖЕЦА няма да изкара до края на зимата

212

Анонимен

преди 2 години

Друг път протестни автобуси нито от Варна, нито от Русе няма да бъдат допуснати в Сф. Значи ше трябва 15 души да направят "протеста" и да поемат шамарите от жандарите. Нали забелязахте, че те дори не си направиха труда да си извадат щитовете и палките.... Рашков също ще поиска имунитета на Костадинов за пострекаване срещу БГ-институции. След такова развитие, клетия Костя ще се чучне на 11 ред в парламента и толкова

211

Камен

преди 2 години

До Анонимен : ...ми и ти по него, ще е най-добре за всички

210

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 233На евреите им слагаха жълта звезда, сега всички сме засегнати и искат ЗЕЛЕН сертификат за да отидеш на работа или да влезнеш в некой магазин, пълен абсурд :)))

209

Анонимен

преди 2 години

Ромите започват да празнуват Банго Васил от предния ден значи Кирил празнува.

208

Анонимен

преди 2 години

Мен не ме интересува сертификата, важното е учениците са са онлайн!! Костя ако уреди въпроса, му ставам първи фен.

207

Александър

преди 2 години

Браво на Възраждане! Продължавайте борбата за всички нас!