326

Той

преди 2 години

Протести, все по големи и по големи докато го премахнат, това е грип и трябва да се свиква да се живее и с него, т.н ваксини са по опасни от него

325

115

преди 2 години

Ваксина за простия народ, който мисли я избягва!

324

Анонимен

преди 2 години

С тази работна група по ковида и сертификата,само печелят време ,а губят нашето.

323

Истината

преди 2 години

Убиват кокошките, защото вноса е по гот. Убиват прасетата, защото вноса е по гот. Убиват кравите защото замърсяват озона като ***!!! И така за всички животни има измислена болест. Създадоха Ковид 19 за нас защото и ние сме животни. А и пърдиме по два пъти на ден минимум. Това е около 15 милярда пъти на ден. Усмърдели сме озона!!! За това е тази течност за боцкане, Да прочистят въздуха! Мислете бе хора!!!

322

Истината

преди 2 години

Явно никой не помни какво е казала Ванга. " Ще *** хората като мухи ке падат по улицата, ама не мога да разбера от какво." По нейно време такива технологични течности не е имало, за това не е разбрала. Честито на боцнатите, след време ще разберете. Престанете да наричате тези неща "Ваксини" ! Не са !!! Напомняте ми на стадо овце, овена казва Бее и всички овце след него. В крайна сметка до 5 години въздуха ще стане по чист. Тези неща стават бавно, да не буди съмнение!

321

Анонимен

преди 2 години

Прoст народ ей, *** като мухи, но Киро им пречи.

320

Тоя

преди 2 години

Киро дано пук.не!

319

Анонимен

преди 2 години

Като че ли пък от Киро зависи нещо,че тръгнали с него да преговарят.Спускат му какво да прави и той го прави,то няма логика,народът не го одобрява,но началниците на Киро какво ги интересува някакъв си намаляващ народ,те упражняват влияние на стратегическа територии,А Кирчо се покланя,ако не го прави,друг ще сложат.Та така.

318

Както е казал Едуард

преди 2 години

Бернщайн,един от лидерите на II соц.интернационал от началото на миналия век,"движението е всичко,а целите са нищо".Целите на Възраждане,поучавани от плъховидния доцент,са нищо.Важното е,че ще покажат на тарикатско-шмекерското управление на Кирчо и Кокорчо и ментора им Радев,че не всичко са овладяли,че все още има свободни територии у нас,че срещу радево-рашковския тоталитаризъм има кой да се изправи.Възраждане е истинската опозиция,защото държи лостове за въздействие срещу горните.

317

Анонимен

преди 2 години

За ужас на герберастките крадльовци Радев ще изкара и още един 3-ти мандат. Докато напълно заличи крадливата пасмина.

316

хаха

преди 2 години

Нема да ви оставят, докато Бай Дън не падне.

315

Паралия

преди 2 години

Вчера си напазарувах Зелени сертификати за цялото семейство . Човекът от МЗ беше толкова доволен че ми предложи отстъпка в цената за закупено количество . Взех един сертификат и за кучето да закръгля сметката . Всички с кинти така правят . Министри, бизнесмени, политици, певачки, артисти ... Само за *** първо е задължително многократно убождане с ваксина .... АБЕ , КАКВО СТАНА С ОНЯ ДЕТО ГО ПОКАЗАХА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА КАК ПРОДАВА СЕРТИФИКАТИ ? ПУСНАХА ГО БЕЗ ОБВИНЕНИЕ , НАЛИ ?

314

До 349

преди 2 години

Шаран, сертификати се издават и на преболедувалите. Не всички са набодени с експерименталки.

313

До 349

преди 2 години

В заведенията ходят също нормални хора, които са преболедували.

312

Анонимен

преди 2 години

Шут за Мангъра отвсякъде. Само бабуините на Костя копейкин му останаха на тоя куку.

311

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите пълнят гащите от страх.

310

До 347

преди 2 години

Какви хора ще се заразят, като са ваксинирани всички там. Не ходи по заведения, щом си без сертификат, бъзльо.

309

Анонимен

преди 2 години

Какви преговори с тия кухендери. Я да им вадят водните оръдия и да ги изкъпят малко смръдльовците

308

Анонимен

преди 2 години

Зелените сертификати осигуряват безпрепятствен достъп, без тест, на "ваксинираните" до заведения и обществени сгради, където могат потенциално да заразят десетки хора. Сертификатът е лиценз за убиване! Да се отмени незабавно!

307

Анонимен

преди 2 години

Мангъра го изпитаха и от АБВ