26

Анонимен

преди 2 години

Водачите от Възраждане първо са ваксинирани и второ, ако имат нужда от лекарска помощ, те ще развеят депутатските си карти и ще бъдат приети в претъпканите болници. А това е лукс, който техните избиратели няма да имат. Видяхме ги и присъстващите в сградата от Възраждане колко бързо са усвоили провлиегията да размахват депутатски карти. Един жест означаващ Ти знаеш ли кой съм аз!

25

Анонимен

преди 2 години

Петков отказал на "Възраждане". Какво следва? Същото каквото последва след отказа на Пиндостан, отан и оссе да удовлетворят мирните предложения на Путин. Какъв беше отговорът на РФ? Днес Русия срочно обръща острието на копието на запад. Руските ВС масово прехвърлят танкове, РСЗО, ПВО и военни на границата с отан и ЕС. РФ може да увеличи числеността на своята армия на западните граници до 500 000 бойци

24

Тошко Антиваксъра

преди 2 години

Ще ги чагъртаме и тези

23

Анонимен

преди 2 години

Общо взето протеста си постигна целта. Още на следващият ден промениха плана за справяне с ковида и може с пълно основание да се нарече "Сухи съчки". В 90% то е подчинен на логиката на Мангъров за справяне със заразата. Предстоят няколко седмици на брутална зараза, запълване на болниците, изтощен медицински персонал и най-вече на много, много смърт. Ще се опитат всички сухи съчки да си хвърлят на кладата на заразата с надеждата това да е това да е това да е последната вълна. дали тази надежда ще се оправдае не е сигурно...

22

Анонимен

преди 2 години

До В класа... смисълът на написаното е неразбираем. Моля, обяснете

21

Леша

преди 2 години

Важното е, че си имаме премиер ром.

20

СМЕХ..

преди 2 години

"ВЪЗРАЖДАНЕ" , НАЛИ СА НЕЗАВИСИМИ.... кое знаме ще горят сега--АМЕРИКАНСКОТО или РУСКОТО.... ИЛИ И ДВЕТЕ...ХАХАХААА..... ???!!!!А, ДА ВИДИМЕ...... КОЙ ДАВА ПАРЕТАТА СЕГА.....!!!!!!

19

Анонимен

преди 2 години

Ами тогава следва падане на Правителството на България и нови поредни избори.

18

Анонимен

преди 2 години

Сектантите на *** са по нагли и от сектантите на боката

17

Анонимен

преди 2 години

Никакви отстъпки на мафиотската коалиция ГЕРБ-ДПС-Възраждане. Ако трябва да се правят нови избори - така гласовете за мафиотите, недоразумения като чалгарите ИТН и продажници като Възраждане ще паднат.

16

Охижкцкжкж

преди 2 години

До ВЪЗРОЖДЕНЕЦМоже ицето, той всеки ден си бие по един бустер! Значи е специауист!

15

Майстора

преди 2 години

Добре бе, всички хора с нормална интелигентност от поне година виждат каква е играта и че няма нищо общо с наука, медицина, здравеопазване и тн. Само стъпвайте внимателно - сега народът трае, понеже така сме свикнали, но настъпите ли го още малко, и ще паднете. А посегнете ли към децата, и главите ви може да паднат.

14

Анонимен

преди 2 години

Петков не е глупав, че Възраждане последователи в София няма и простият страхлив антиваксър никога няма да дойде на площада. Съвсем отделен въпрос, че Възраждане изгуби 80% от почитателите си. Демек, нищо не следва. Видяхме антиваксърите как се кълняха за протеста как щели да са десетки хиляди, а се събраха 200 човека, докарани с автобуси и една учила биология 6 години от 4-ти км в София.

13

нъл тъй

преди 2 години

Като данъкоплатец, предполагам, че имам право да знам дали Кирето ползва някакви весели субстанции, за да е толкова неадекватен.

12

Hchvivjvuf

преди 2 години

До Кои стеА ти кой си, че да казваш моето дете да се тества! Като искаш твоето си го тествай ти, пумпал!

11

Анонимен

преди 2 години

Егати новината бате, направо не мога да повервам

10

ВЪЗРОЖДЕНЕЦ

преди 2 години

от наша страна ще бъде Мангъра, а от страна на Измамата, КОЙ, КОЙ... може Ицо хазарта, например

9

Анонимен

преди 2 години

Ти недей мисли какво следва. Гледай си живота и не се е авай с нас

8

Натовеца

преди 2 години

Киро Мъстафа да последва съдбата на тиквича!

7

Анонимен

преди 2 години

Каква карантина кара Кирил ?В кабинета без знамена и със знамена.Плащам данъци и искам отговор ?