11

ф

преди 2 години

До Изненадан Прав си, ама снощи комшията пак уби две кученца.

10

Изненадан

преди 2 години

Бездомни животни няма.Те по принцип живеят в природата.Тя е техният дом.Там Бог се грижи и за тях. Има обаче сбъркани хора които прехвърлят своите проблеми върху проблемите на животните.Дали едно коте е по-щастливо в снобския апартамент на някой човекомразец и животнолюбец от колкото на улицата сред себеподобните?

9

Анонимен

преди 2 години

Бети Уайт беше невероятна актриса!Светла памет!

8

Венци касапина

преди 2 години

Ха ха ха!Некакъв под мен се загрижил за бъдещето на децата,ва!Ха ха ха!Скивай ся,загрижения-бъдещето на децата и на децата на техните деца е ясно като бял ден,ва!Тяхното бъдеще е да УМРЪТ,ва!

7

Анонимен

преди 2 години

Ех, разбирам че ги пазите да ги ядем при настъпващата война, ама прекалявате с тия глупости, хората са важни бъдещето на децата, а не зелени глупости.

6

Анонимен

преди 2 години

"Може да се каже, че не ви трябва кой знае какво, за да се включите в онлайн събитието. Единственото условие е да дарите 5 долара, които ще бъдат използвани за спасяване на животни или подпомагане на приюти, за които тя се е грижила приживе."----------Ще пропусна. Единствените дарения, които правя е за български деца нуждаещи се от лечение, както и за спасяването на исторически обекти. Уважавам кариерата на Бети Уайт, но приоритетите ми са други.

5

подкана

преди 2 години

айде тия от четири лапи и поддръжници да почват да даряват .

4

Вуте

преди 2 години

Да помогнем и на бившият финансов министър Горанов. И той е бездомник завалията....

3

Ще Ви дам 10 долара,

преди 2 години

...ако я оставете на мира !

2

Разбирача

преди 2 години

Аз помагам на едни виетнамци да не останат гладни

1

Асан

преди 2 години

Сyрва сyрва дай 5 долара за бездомни котки :)))