340

Анонимен

преди 2 години

Тия, които мустакатият някога ги е превзел с велосипеди, мускули вадят. Смех..

339

Анонимен

преди 2 години

И защо й е на Русия една разсипана територия. Смехории...Четиво за деца...

338

ИСТИНАТА

преди 2 години

Платена пропагандна статия от агенти на ГРУ и ФСБ! "Помислете за доставките на титан!" Къде титан в Русия бе?Да, имат титан, но не само в Русия има титан.Ако се съберат залежите от Австралия и Канада, те сигурно са горе-долу толкова колкото са в Русия. В Китай има най-много титан, в Мозамбик, Кения, Индия и Сенегал също.Няма да умрем без Русия. А по време на Студената война корабите "Аполо" от лунната програма да не мислите че от СССР са добивали титан?

337

Анонимен

преди 2 години

Нещо не се връзва. Кой влезе в Ирак, Афганистан, Сирия, Югославия...А след това пък позорно започна да бяга...

336

Путин

преди 2 години

Имат ракети , много ракети нека тогава ядат ракети

335

Анонимен

преди 2 години

Уж през януари щеше да почва сеира. Че то вече мина доста време, или пак само хвърляне на кьорфишеци...

334

Спокоен

преди 2 години

Статията общо взето не блести с някакъв дълбок анализ, но съдържа по някоя друга ключова истина. Като :"Кремъл отдавна подготвя постепенно отделяне от Европа". Обаче оядения Ханс, затънал в охолство и комфорт няма как да прогледне само 5 години напред в бъдещето. Толкова са му закърнели грижите за оцеляване, че си изпозатвори атомните централи. А зима ще идва и след 5 години. Ама руската газ вече ще тече към Китай.

333

Анонимен

преди 2 години

taschunka witko, до Берлин е крайно недостатъчно. Танковете до Лисабон, а Червеното знаме да се вее над Пиндостан.

332

.

преди 2 години

До taschunka witko - на днешно време подаръците за Берлин е по-удачно да се изпращат по въздуха с реактивни двигатели.

331

баба ви Меркел

преди 2 години

а сега, аз като ви разправях че трябва да създаваме армия и да изграждаме оръжейна индустрия не ме слушахте, ама с таквиз лукови глави като Бойко начело на европейските държави какво друго може да се очаква

330

taschunka witko

преди 2 години

Руските танкове трябва да влязат за втори път чак до Берлин за да мирясат гейовете

329

Анонимен

преди 2 години

До 617 Призовавам БойкоТи гледай преди това да не ти се издаде тескере за оня святПендалСороски. Лично бих ти го издал с мачете и то с огромно удоволствие

328

Анонимен

преди 2 години

Тея от ЕС издокарани като войници от "Междузвездни войни+ Дали пък Джордж Лукас не ги е вдъхновил?

327

Призовавам Бойко

преди 2 години

Рашков да разчисти форума от русофили - комУууноиди и да им съдейства за издаване на руски тескерета, след което да ги отпрати от майка България в истинската им родина

326

бай Вълчо от Хисара

преди 2 години

Преди 3 седмици бе публикувана една руска сататия -зашо му е на Русия да навлиза в Украйна. Най-общото бе,че ако я изостави без газ, без въглища, без вода и храна ,то те сами ще развият белия флаг.Без ток, газ и петрол ясно.Без въглища от Донбас ясно.Без манджа от Лугановската губерния ясно.Дърва от Коми няма.Канала от Днепър руснаците който го копаят ще им обесмисли цялото селско стопанство! Така,че наистина защо му е на Путин да напада Украйна?

325

Жоро

преди 2 години

Икономиката на Португалия е 250 млрд, а тази на Русия 1,5 трлн. Не знам какво има предвид авторът с това, че руската е колкото португалската. Едва ли и той самият знае

324

Анонимен

преди 2 години

Прочетохте ли, че навлизаме в нова надпревара в политките на Великите сили и че Европа пристига на старта не като силен, единен отбор, а като тълпа от примитивни и наивни пигмеи?

323

Анонимен

преди 2 години

Прочетохте ли, че калпазанската командна и комуникационна европейска инфраструктура е силно уязвима за огромните възможности на Русия за водене на електронна война?

322

Анонимен

преди 2 години

Нападнат лиУкраина ще им спрат банкоматите,никакви разплащаия с руски карти,пълна изолация за внос и износ.Затваряне като Северна Корея да *** вътре в Русия.Спиране на газта,да си я харчат вътре в Русия.Ще му скочат на Путин и ще го линчуват като Садам Хюсеин руснаците!!!!

321

Следващия

преди 2 години

Който напише лошо за Русия, мамун да стане.