360

Анонимен

преди 2 години

До КоментаторDa si Soroski pederator e lesno

359

Гаспар

преди 2 години

*** си обича да политиканства,но май е чел само съветска литература и история на Европа , и света по сталински образец.

358

хахахаха

преди 2 години

До KromЕвропа няма ка да бъде сплотена.Ако не ги бяха напълнили с :бежанци:,и нямаше паникадемията,може би.Сега вече няц.Краварите сами си го вкараха.Освен ако не играят комбина с Русия,точно в тази посока.

357

Коментатор

преди 2 години

Цяла Европа ще бъде поведена на бой от ефрейтор Копейкин и след това цяла Европа ще говори на български и валутата ще бъде лев с лика на ефрейтора.

356

Krom

преди 2 години

Или пък, ще сплоти Европа. И ще постигне това, което цяло поколение европейски политици не успяха. Все още не се отчита и ефекта НАТО. Освен Европа там е и Турция. А тя още е член на НАТО. Въобще, статията изглежда като руска реклама. Чисто икономически, Европа е гигант на фона на Русия. Бързо ще догони военно - това което Макрон поде преди време - Европейска армия. От това Русия само ще загуби.

355

Анонимен

преди 2 години

Свободата на словото не е да се пишат откровени лъжи като този пасквил с претенции за статия. Свободата на словото е категорично да се разобличават тези лъжи, но за целта трябва да има журналисти а не *** и мисири пълнещи гушите си на руската ясла.

354

хахахаха

преди 2 години

ей тролчета с гладки мозъчета,ЕС и САЩ си казват ,че въпреки санкции,НПО,розови революции,ИДИЛ,а сега и талибаните,дето ги създадоха,не могат да се справят с руснаците,вие се напъвате тука като трудовак пред еротичен вестник.То бива бива обслужване на шошорски дупета с езици,ама вие прекалявате !

353

анонимен

преди 2 години

,,Dnes.Bg,,=Русия. Вие не сте българи и не защитавате нашите България. На всеки изказ срещу вашата Русия,слагате минуси. Духайте супата най после.

352

До 644

преди 2 години

От такива познавачи си патим. Германия не окупира Чехия през 1933. Последните 2 войни ги загуби страната, в кочто беше Германия, при все, че се постара да създаде революция в Русия. Има над какво да се замислим, когато гледаме на ЕС.

351

Анонимен

преди 2 години

То украинците веч покрай че видяха, че гризкат дървото като решиха да минат на страната на запада. Нищо добро не им дойде оттам и като се има предвид, че поне половината население там е руснаци, то на Путин няма да му е голям зор, ако реши да влезе. Украйна рано или късно пак ще бъде руска.

350

Анонимен

преди 2 години

Най-сетне някой да напише нещо разумно и претегдено. На редакцията са й спуснали задача за подготовка на общественото мнение в посока договаряне с Русия. Разделянето по Днепър ще осигури равновесие и мир.

349

мдаа

преди 2 години

Изводът от изложенотоо е да си оставим *** да си нахлува и анексира каквото си иска защото ще ни бъде скъпо да се противопоставим.подобно беше положение през 1933 година когато Хитлер нахлу в Чехия а останалите държави решихе че ще им е скъпо да му се противопоставят. браво на журналистката .Да й припомням че двете световни войни са спечели от тези на чиято страна е застанала Америка .

348

хаха

преди 2 години

А какви ще са за *** ?

347

Анонимен

преди 2 години

Като чете човек такива смешни глупости не може да не се замисли кой плаща за това и чии интереси обслужва. А замисли ли се веднага от мрака изплува зомбито наследило СССР днешна Русия. Значи за ЕС агресията на Русия ще е опустушителна а за Русия ще е невиждан възход напред и нагоре. Смешна и жалка е руската пропаганда. Смешна е заради съдържанието а е жалка заради такива държави като България където тази пропаганда намира толкова плодородна почва. Много ни е 112 място по свобода на словото.

346

анонимен

преди 2 години

Да прогоним всички русофили и тяхните медии,като ,,Сегодня Россия,,(,,Днес БГ,,),с еднопосочен билет за тяхната матушка Русия. Не заслужават да тъпчат земята на Раковски,Ботев и Левски---нашата родна България.

345

джо

преди 2 години

Поредни глупости под формата на всеобххватна статия.Първа и основна грешка е да оприличиш икономиката на Русия с Португалия. втората грешка на ЕС е подкрепата за Украйна при компроментирана власт, доминирана от националисти, които открито героизират воени престъпници.Единственно изпълнението на Минските договорености може да реши проблемите около тази страна.Време е поодряманите Европейски политици да се събудят и да заживеят в реалността.

344

Освободител

преди 2 години

Сега ние ще трябва да ги освобождаваме тях от червената мафиотска чума дето е обхванала цяла Русия като октопод. Ще трябва да ходим да трепем червени комунджаци.

343

fakt

преди 2 години

s 32 pola voiska voina ne stava samo gei parad moje

342

до 631

преди 2 години

Ще бъдеш безкрайно изумен когато разбереш, че "Аполо" е изграден изключително и само с руски /тогава съветски/ титан.

341

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 2 години

че икономиката ѝ е с размерите на тази на Португалия, е способна да тормози и сплашва ...........................ЩЕ ТРЯБВА ЯВНО ДА РАЗВИЕМ ВОЕННА ИНДУСТРИЯ.