19

Щом

преди 2 години

сзо препоръчва, мислете какво ще правите! Ама с главите си, не с телевизора! Ай със здрве!

18

Анонимен

преди 2 години

Аз лекувам всички вируси с греяно червено вино с черен пипер.За сега 62г успешно.

17

Анонимен

преди 2 години

Ивермектина е най-доброто лекарство за Ковид към момента. Има и много други също добри, евтини и безопасни, но специално Ивермектина е много мощен и има супер много изследвания - над 70. Хидроксихлорохина има още повече изследвания - над 200, но е малко по-слаб. Най-голямото престъпление на шайката е, че смачкаха тези добри лекарства, които са истинската алтернатива на скапаните в$ксини.

16

dakotabg

преди 2 години

Най-добрия лек се преварява два пъти и колко повече старее,толкова повече ефект!Айде,бъдете здрави:):)

15

Анонимен

преди 2 години

Само провереноти и доказано лекарство Ивермектин настоятелно се отрича и отхвърля. Никой не е казал че е ваше право да се лекувате евтино.

14

Анонимен

преди 2 години

ми то като му чета листовката на това лекарство, то има като странични ефекти инфекции, пневмонии, тромби. Направили са ковид на хапчета явно.

13

Анонимен

преди 2 години

Не знам за ивермектина - не сме го ползвали, когато минахме през кромида 2020. Може и да помага. На нас си ни помогнаха аспирините с витамините и разходките на чист въздух и слънце на поляната - понеже бяхме на домашен бърз тест, който тогава още не се признаваше от нашите власти за доказателство. Оправихме се всички средно за около 2 седмици. Колкото и при предходни вирусни инфекции от миналите години.

12

Анонимен

преди 2 години

Ивермектина е едно от най-добрите и безопасни лекарства и действа против всички сегашни и бъдещи варианти.

11

Анонимен

преди 2 години

Въобще не ме интересува какво препоръчват подобни мафиотски структури и какво разпространяват слугинажните им лакейски медии. Минахме вкъщи ковид с първи вариант, оня, стария, със загубата на обоняние, и се "лекувах" с разтворим аспирин с витамин "с" - просто да си облекча симптомите. С останалото се оправи организма ми. Но той не е тровен с тежката фарма артилерия. Иначе не съм против - който ще да се трови с каквото намери за добре. Аз просто споделям за останалите как може без това.

10

До 9

преди 2 години

Ами то е така, но и нашенските пациенти имат не особено високи интелектуални способлности, след като са готови да пият антибиотици за всякакви вирусни инфекции, които с антибиотици не се лекуват. Тровят се сами, като често и сами настояват лекарите да им изпишат антибиотик за нещо, което не се лекува с това лекарство.

9

Анонимен

преди 2 години

Ама пийте грипекс и фервекс нали :)

8

Анонимен

преди 2 години

От цялата работа прави впечатление, че нито един антибиотик не се споменава. Това обаче не спира българските лекари да тъпчат хората с антибиотици и после да викат "*** той умрел ***"

7

учуден

преди 2 години

"препоръчват условно" и "несигурна ефикасност"...*** ли го пишат или нас ни правят на ***?Определено не сме!И четем оригинални научни публикации.

6

Д-р Снагълс

преди 2 години

СЗО и сие с Ковида ни карат да гълтаме тръбата, а ние ще им подадем " шнорхела"!

5

Анонимен

преди 2 години

Най-дискредитиранта организация продължава да се дискредитира.

4

е КЪ

преди 2 години

СЗО вече с нови спонсори /Тръмп правилно затвори кранчето на тази мафиотска структора

3

Опасно!

преди 2 години

Субстанцията е абсолютно опасна!Има сулфонилова и нитрозо група, което може да доведе до мутации ...Първо ви боцкат с вирус носител на някаква ДНК и после я мутират ..Парацетамолът върши перфектна работа!

2

Анонимен

преди 2 години

Основен проблем за СЗО е щама, който като зарази предизвиква само настинка, а не щамовете, които предизвикват пневмония. Грижа за здравето им за световно, няма що.

1

Анонимен

преди 2 години

За Пандекса нищо не казва СЗО - що така?