39

Анонимен

преди 2 години

Ако ви блъсне бронхопневмонията, пулмикортът може да я стопира. Няма да работи върху самият вирус, но ще спре цитокиновата буря успешно ! Това не е медицински съвет, а сървайвър опитност. Малко вероятно при новите щамове да има пневмония и цитокинова буря.Засега не са се сетили него да го забранят. Хининът( или хидрохлорорикинът ) вече са кът. Има много варианти на антивирусни илачи, които са достъпни на ниво бакалия, но не се споделят публично, щото ще баннат съставките човеконенавистниците.

38

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНяма 100% гарантирана ваксина. повечето са между 50-80%. Ако цялата популация е с ваксини за дадено заболяване, тези при които има пробив в имунитета, няма да имат от кого да се заразят. Така са изчезнали някои тежки болести.

37

Анонимен

преди 2 години

Ваксините пазят... стига да оцелееш през тях. :) А неоцелелите са в графа "Жертви на Ковид".

36

Анонимен

преди 2 години

До 35 Ваксина означава, че няма да се заразиш, нали за това ти я слагат и са полиомиелит и за заушка и за шарка едра, дребна. Това което сега бият не е ВАКСИНА.

35

Анонимен

преди 2 години

До 35 Къде видяхте форум в този сайт? Аз пиша коментар под новина. ***, ***... недо****.

34

до 348

преди 2 години

защото ваксината те пази да не умреш. 2 години пандемия, не го ли разбра? не се излагай и не пиши по форумите.

33

Анонимен

преди 2 години

До 32 106 000 са заразени за вчера само, нали са ваксани що така???????????????

32

златен век

преди 2 години

за фармацевтичните компании. Вируса стана кокошкате де снася златни яица. Такава кокошка не се затрива и то от тез де имат интерес тя да е тук колкото може по-дълго, та очаквайте всякакви бустери, хапове, сиропи и прочее

31

до 31

преди 2 години

Ко да е станало, бедняко? Нула смъртност сред ваксинираните, празни болници. Какво да е станало?!

30

Анонимен

преди 2 години

До 30Бритиш *** нали са ваксани, ко ста на а????????

29

до 28

преди 2 години

Супер, тамън свръхбогатите само ще останат живи и ще станат моментално бедни. На Земята ще остане само Гай Баньос, редом до свръх богатите. Яко, а? Ама за момента става обратното- Гай Баньосс мре като муха, а цивилизованите- не.

28

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Приятна следобед на участниците във форума.

27

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

По данни на вещи фигури в Eli Lilly and Company (в превод Ела Лили с Компанията) нововъдените хапчета водят до изпедерастяване и олезбостяване нормалните хорица, които нямат хабер какво им приготвят в сатанинската кухня на Свеовното правителство. Експериментите продължават до пълното унищожение на Света. Така са решили свръхбогатите. ;)

26

Анонимен

преди 2 години

Опитомихме ковид-19 чрез омикрон - отново създаден в лаборатория.

25

Анонимен

преди 2 години

Не ми слагай минуси, ами дискутирай с аргументи.

24

Анонимен

преди 2 години

Не е лекарство против краста, а против ***, което е по-безопасно дори от масови хапове, които пием на корем - аспирин, парацетамол и т.н. Потърси да видиш колко много научни статии има за ефективността му срещу К*вид.

23

Анонимен

преди 2 години

Откакто видях фанатичната им съпротива срещу Ивермектина се запалих по него и разбрах, че пренасочените и генерични лекарства ги виждат като екзистенциална заплаха. Ивермектина застрашава пазар за над 100 милиарда долара само за Ковид, да не говорим за рак и всички други болести.

22

Анонимен

преди 2 години

Не ви ли е минавало през ум , че това са лекарства за имуносупресирани болни, които се очаква да са тежко болни или да умрат. Тези хора не могат да оживеят с аспирин и разходки. Нито пък с лекарство против краста.

21

Анонимен

преди 2 години

Тия "препоръки" отгоре местните докторя ги изпълняват като някакви божии заповеди. Толкова ли ги е шубе от това СЗО!?

20

DD

преди 2 години

Не само ги смачаха а наложиха цензура..в условията за постване на видеа и коментарив Тубата е опоменато изрично Ивермектин и още няколко,както и всякакви методи които повлияват добре заболелите и ускоряват подобряването им.Съмнително,нали ? В момента мантрата се крепи на силовото налагане на вакс, медиййте и всякакъв род лекарски кречетала които участват в заверата.Да се надяваме че един по един дедо Боже ще ги прибере.Че имат доста заслуги за пъкъла.