68

Анонимен

преди 2 години

ЧЕРЕПИТЕ ОБРАХА НАРОДА СИ, ГЕШЕВ ПОСЕГНА КЪМ ОБРАНОТО ДА ГО ВЪРНЕ НА НАРОДА И ТЕ СИ ИЗБРАХА С МАШИНИТЕ НА НАЙ ГОЛЕМИЯТ ДЕМОКРАТ МАДУРО ПРЕЗИДЕНТ И ПП КОИТО ДА ГИ ОБСЛУЖВАТ. А 40% ПО ВИСОКИ ЦЕНИ ХРАНИ, А ВИСОКИЯТ ТОК, А ИЗЛЪГАНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ, УЖ С 12.5% УВЕЛИЧЕНИЕ,А ДЕФАКТО С 7/8%, ПЪРВИ ПО ИНФЛАЦИЯ И СМЪРТНОСТ, НО ГЕЧЕВ ИМ ПРЕЧИ НА ЧЕРЕПИТЕ, НО ЦИРКЪТ- АХ ГОРКИТЕ ПЕНСИОНЕРИ ПРОДЪЛЖАВА- ЖАЛКИ МОШЕНИЦИ- ОБИЧАМЕ ЧЕРЕПИТЕ И СЛУГИТЕ ИМ...

67

гост

преди 2 години

Прокурора... *** те съдиите взимат подкупите, от съдиите и продажните адвокати, корумпирани до гушите си. Затова Рашката има 19 имота, а Бойко само къща в Банкя. Жената на Рашката каква е? Бойко понеже е без жена е с един имот.

66

пияница мистик

преди 2 години

До за соца === Всичко в соца, дрогарю, беше построено без пари от Строителни Войски, съставени предимно от роми :))) И от бригадирски и комсомолски движения, като прохода Хаинбоаз, също без пари. Заводите и фабриките също бачкаха, експлоатирайки бригадирския труд, като плащаха по 30 лева за месец бачкане. А строителството не можеш изобщо да го сравниш по мащаби със сегашното, че кооперациите никнат като гъби, а при бай Тошо една панелка с години се строеше. И 1 магистрала не успя да направи

65

Блажени са верующите

преди 2 години

Някой ако си мисли, че със смяната на гл. прокурор нещо ще се промени, жестоко се лъже. Този филм вече сме го гледали няколко пъти.

64

Луд

преди 2 години

А впрочем по темата-аз не искам оставката на Гешев.

63

Луд

преди 2 години

А впрочем по темата-аз не искам оставката на Гешев.

62

Луд

преди 2 години

До за соца; Много си прав, че е без пари-без да плащат на тия дето са строили също така. Водеше се е доброволен труд, бригади и Ленински съботници. Ама съвсем не беше доброволен в повечето случаи.

61

гост

преди 2 години

До за соцаПарите и помощите идваха от СССР, всичко е строено с пари другарю, безплатен обяд няма, стига с тези илюзии, че сте смешни. СИВ работеше и на бартер, платили сме си всичко до последната стотинка и копейка.

60

Анонимен

преди 2 години

Мале, колко им пречи тоя Гешев. Колко ли получават от олигарсите, за да го свалят.

59

Коментатор

преди 2 години

Ами през соца се е работело на нака, а сега се цъка на компютър и инфлуенсъри правят видеа за тикток, Инстаграм и тубата да монетизират. Какви заводи, какви язовири, какви пет лева?

58

Анонимен

преди 2 години

Комунистите стават все по нагли!

57

Анонимен

преди 2 години

ПП СА СЛУГИ НА ЧЕРЕПИТЕ И ИЗПЪЛНЯВАТ ПОРЪЧКИТЕ ИМ- МНОГО ИМ ПРЕЧИ ГЕШЕВ?!

56

Българин

преди 2 години

Бойко Борисов е политически труп - факт! Със сигурност може да се каже, че времето на Бойко Борисов изтече.

55

Анонимен

преди 2 години

Гешев здраво ги е настъпал по мазолите, и сга се чудят как да оправдаят взетите пари

54

за соца

преди 2 години

Всичко което има България днес е построено при соца без пари от никъде. Да си пуснеш водата, тока, топлото, пътищата, 90% от жилищата, да отидеш на лекар и болниците, училища, университети - всичко е от комунизма: над 200 електроцентрали, над 100 големи язовира и хиляди малки напоителни за селското стопанство. А днес не могат и 200 километра пътища да построят без пари от Брюксел, всичко беше съсипано, днес България умираща е стана от третия свят без икономика и без перспективи.

53

Боб

преди 2 години

Пълни ми се сърцето като гледам колко хора защитават каскета. Другари пишете повече, въпреки, че едва ли вземете всички пари на Пеьо и Боко с тези коментари, но поне в края на съществуването им, ще изкарате някой лев. А в крайна сметка за това се борим, парите на богатите да понамалеят, а по възможност на народа се поувеличат.Гешеф е срам и за астрелопитеците... не само за хората..

52

До 18 и подобни

преди 2 години

От кога живееш в тази страна бе мушморок и други с подобно мислене? Да не би България да е на 12 години ??КСакво си видял ти от истинският фалит два пъти за последните 30 години ,/за соца да не говорим/! Хлапаци ,живеещи в слободия,разглезени и презадоволени ,дават акъл ,коментирайки всякакви медийни интерпретации без да са наясно с обективната истина Не живели-не видели,не преживели!.Не е глупав този който не може да чете ,а онзи който всичко което прочита ,счита за истина!

51

Анонимен

преди 2 години

"До Радой Ралин - колко % от народа? То се видя на последните два вота. ПП ГРОБ които го поставиха там изгубиха и двата пъти от пълни парашутисти" ********************************************* Дам, така е, загубиха.....я кажи ти ДРУГИТЕ НЕ ПАРАШУТИСТИ с колко загубиха??? ХААХА, май ЕДВА ВЛЕЗНАХА! Това, което си написал за ГЕРБ важи и за всички останали НЕПАРАШУТИСТИ 3-ПЪТИ ПОВЕЧЕ!!!

50

Абе катил 56

преди 2 години

В България все още има разделение на властите и законодателната власт не може да се бърка на съдебната.

49

Анонимен

преди 2 години

АБе катили, предложете закон, който дава право на парламента да отстранява от длъжност гл. прокурор. Както го молите. Нали той ви е големия проблем?Ама после да не стане, че като дойдат другите да махнат вашия "нов" променящ прокурор и да ви вкара до един в зандана?