88

Анонимен

преди 2 години

КГБ-ейската мафия управлява държавата с правителство и фигурант, подчиненеи на стратегическия щаб на рундю

87

Малко ви остана !

преди 2 години

Още малко и народът ще ви изгони с камъни ! Фалшиви избори с фалшиви приоритети, за да замажат гафовете на престъпника Радев и хунтата му - Прокопиев и Божков !

86

Анонимен

преди 2 години

А оставката на Кире кУролацията, кога?

85

Анонимен

преди 2 години

Единственото което постигнаха новите е нулева корупция :) В света друга страна с нулева корупция няма.

84

партизан демокраст

преди 2 години

Ако Радев смята,че сменяйки Гешев ще се измъкне от отговорност,значи е в голяма грешка!

83

хм

преди 2 години

Това явно е най-важното сега. След като тока расте главоломно, след като газта се покачва като цена, след като няма адекватни решения. И след като олигарси бяха разследвани. Прозира...Лошо..

82

НИЩО СЛУЧАЙНО!

преди 2 години

Гешев е много лош човек, той разкри всички руски шпиони в президентството, снабдявали Кремъл с класифицирана информация на ЕС и НАТО и нанесе мощен удар върху дружбата ни с Русия. Да живее Нинова, която видя сметката на БСП.

81

Един

преди 2 години

Призоваваме правителството да подаде оставка като по този начин поеме отговорност за действията си и даде възможност на прокуратурата да изпълнява функциите си в защита на публичния интерес, върховенството на закона и правата и свободите на гражданите", казвам АЗ.Само една дума смених, а колко вярно звучи.

80

Извод

преди 2 години

Всичките напъни за оставка на Гешев означават само едно - безмерен е страхът у Зеления чорап и мюретата му от Харвард !!! Явно Гешев държи доказателства за дълъг затвор за Чорапа ! А пък Кико Коня ще има да доказва как е крал милиарди само за няколко месеца власт !

79

ЕМО

преди 2 години

Скоро тези които ФАЛШИФИЦИРАХА ИЗБОРИТЕ сами ще извикат ГЕРБ на помощ. Сегашната инфлация започна да гони по някой показатели ВРЕМЕТО ОТ ЛУКАНОВ и ВИДЕНОВ..... Щом завод като АРСЕНАЛ затваря принудително това е много лош знак.

78

ми хубуу

преди 2 години

Мащате Гешев,и после!?И изобщо ,какво ви пречи Гешев!?Че не можете заради него да овладеете инфлацията ли!?Или пък всички нашенци да се ваксинират!?Или да докарате инвестиции!?Или да скръцнете със зъби на макетата да внимават в картинката!?Или да подредите държавата,както крещяхте под път и над път!?Какво ИЗОБЩО ви пречи Гешев да си вършите работата!?Само дето заради него няма да можете да крадете!?

77

Експертин

преди 2 години

Така наречените управляващи - сбирщина от корумпирани политици и марионетки, за пореден път показаха, че са напълно правно неграмотни, въпреки многото адвокати в сред тая пап лач. Ако Гешев наистина контролираше всички прокурори, ти Пр ост Киро щеше да е с повдигнато обвинение, а президента обвинен в държавна измяна. На тези просто им нареждат да искат нещо си, независимо дали в законно или не. Марионетки!!!

76

Анонимен

преди 2 години

Аре да те нема!

75

Народа

преди 2 години

То и ние искаме вие да си подадете оставката...За осем месеца откакто Герб не са на власт, вие не сте свършили работа за 5 стотинки. Освен че излъгахте пенсионерите че ще им вдигнете пенсиите с поне 120лв отгоре, а всъщност освен че не бяха толкова на половината дори и им ги намалихте ! Спряхте всички строежи на пътищата, "оправихте" цените на газта тока бензина дървата лекарствата храните и отново излъгахте пенсионерите че юли ще получат повече, всъщност ще им дадете 20лв. а ще махнете 60лв.

74

Анонимен

преди 2 години

КАТО ЗАГОВОРИХМЕ ЗА ЧЕРЕПИТЕ И СЛУГИТЕ ИМ СИ СПОМНИХА ЗА СОЦА- ВИЖ КЪФ РАЙ Е В КОМУНИСТИЧЕСКИ МОЩЕН КИТАЙ- НЯМА ПЕНСИОННА СИСТЕМА, А ЗАПЛАТИТЕ СА ОКОЛО НАШИТЕ, ВИЖ РАБОТНИЧЕСКИТЕ ДЕЛИКАТЕСИ ПО ПАЗАРИТЕ В ЮТУБ- КОТКИ, КУЧЕТА, ПЛЪХОВЕ, ПРИЛЕПИ- ПРЕСНИ ОЩЕ МЪРДАТ, ВИЖ РАЯ В КУБА, В СЕВЕРНА КОРЕЯ- ТАМ И ТРЕВАТА Е ВЕЧЕ ИЗЯДЕНА. ТА ЧЕРЕПИТЕ ДЪРПАТ БГ КЪМ ЕВРАЗИЯ- МИН ЗАПЛАТА В КАЗАХСТАН- 90ЕВРО, РУСИЯ 118 ЕВРО- А МИЛИАРДЕРИТЕ ИМ В ДОЛАРИ ПО ВЕЧЕ ОТ САЩ.

73

АнонимеН

преди 2 години

РАДЕВ ПОИСКА ОСТАВКАТА НА ИВАН ГЕШЕВ, ЗАЩОТО ТОВА НЕЛЕГИТИМНО ПРАВИТЕЛСТВО ГО ИМА САМО , ЗАЩОТО РАДЕВ ФАЛШИФИЦИРА ИЗБОРИТЕ И ЕДНА ПАРТИЯ С ПО-МАЛКО ОТ 4% РЕАЛНО ПОЛУЧЕНИ ГЛАСОВЕ И ДАДОХА МАШИНИТЕ 25% И НИКАКВА РЕВИЗИЯ НЕ СЕ НАПРАВИ НА РАЗПИСКИТЕ !

72

ЕМО

преди 2 години

Истинската ДОКУМЕНТАЦИЯ за хора като Банев,Ц.ВАСИЛЕВ,Бошков , а дори материали по разледването за Радев са на друго място. АГЕНТА Румен Радев може да бъде разледван,но не и СЪДЕН докато е резидент.... Така се произнесе Конституционния съд.

71

До 63-за соца

преди 2 години

Какви бяха пътищата,какви са панелките,каква беше икономиката ,работеща на прогнозируема загуба и дотации и как АПК уби селското ни стопанство и обезлюди селата още от 70те насам Защо като спряха да ни дават валутни заеми фалирахме?.Виж отчета на П.Младенов пред ЦК на БКП -декември 89та!..Да не би ГЕРБ да свали Живков?.Социализмът свърши там ,където свършиха парите,бай Тошо го каза ,,СоциализЪма е едно недоносче," и ,,ние ви излъгахме всичко което ви говорехме все едно Църния Петър ви го е казал

70

Анонимен

преди 2 години

Никой не го иска този, да се маха! Време е за Възраждане!!

69

vlady

преди 2 години

Юрист-милиционерите, завършили висшето милиционерско в Симеоново нямат място в правосъдието - правната им подготовка е недостатъчна, много важни дисциплини са на текуща оценка и/или с малък хорариум. Смяната на Гешев е добра първа стъпка в тази посока.