146

Анонимен

преди 2 години

Това за бустерите го казва, за да прилъже баламите, защото само луди ще се съгласят доброволно да се бодат 4 пъти в годината за нищо.

145

В.

преди 2 години

До по-винората година имаше едни настинки. От адено-виреси. Тях сега има ли ги и какво представляват изобщо?

144

Тоест

преди 2 години

''появила идея, че не може да има толкова много бустери.'' Тука има, тука нема. Тези нищо не знаят и си правят експерименти с доверчивите.

143

Анонимен

преди 2 години

Идат кат аслани, отстъпват кат натаковани !

142

Анонимен

преди 2 години

На път сте да настъпите яко мотиката и Копейкин ще ви е най-малкия проблем, като тия със сертификатите за антитела дойдем пред НС

141

Истината

преди 2 години

Понеже сме отвратително търпелив народ може когато ни кажат че децата ни ще ходят на училище само след ваксинация срещу Ковид 19 тогава ще се събудим и ще стане мазало !

140

Истината

преди 2 години

Постепенно ще остане зелена книжка само срещу бустерна доза ! Няма дори да се излиза на вън ако не си зелен ! А от Фаизер дори казаха че първа и втора доза нямат почти никакъв ефект, нали бяха 95% яки ?? В същото време статията изчезна светкавично!!

139

Анонимен

преди 2 години

До кога ще лъжете хората? Първо тръбяхте че може да се вади сертификат за антитела, а сега били отпадали. Маса хора дадоха пари за тестове. Кой направи научно изследване че тези с антителата разпространяват заразата или изобщо се заразяват повторно? Ваксините видяхме че не работят.

138

Веселин Искренов

преди 2 години

Биг Фарма оказва огромен натиск чрез платените си емисари- баба Радка, проф. Ива и Кунчо Триигления за отпадане на единствения логичен довод за притежаване на зелен сертификат-наличието на антитела. Според мен хора като Ангел Кунчев са истинска антиреклама за ваксините. Всичко много добре помним колко защитен се хвалеше че е и какво се случи после с него!

137

Анонимен

преди 2 години

Аман от Вашите безумни ИДЕИ!

136

Според тази

преди 2 години

Значи аз дето не съм ваксиниран имам над 600 единици антитела и съм напълно здрав. Според нея съм изключително опасен. А тези с по пет игли подсмърчащи и без никакви антитела са свободни да разнасят заразата навсякъде !?

135

101

преди 2 години

До Да обобщимМного точно казано

134

кака радка

преди 2 години

Вече ще наричаме бустерите "ваксини" срещу новите "варианти". Бай Ставри чака кака радка.

133

Анонимен

преди 2 години

Бабката е професор, вие сте плебси. Сега загрявате ли къде е разликата?

132

Да обобщим

преди 2 години

Я да обобщим, значи променяме статистиката и картата на България, дали е червена, жълта или зелена на базата на тежко болни и умиращи пациенти? Взимаме решение за Ковид мерките, като оставяме хората да умират, без да ги пазим с мерки и след като ситуацията се влоши като тежко болни и починали, ние вземаме мерки? Вие тук намирате това за нормално? Дали съм разбрал правилно, не правим превенция и предазване на хората за да не влизат в интензивни отделения и да загиват, а съзнателно чакаме смърт???

131

анонимен

преди 2 години

То идеи в нечии глави много, но колко от тях са читави е въпрос на който трудно може да се отговори!

130

пенсионер

преди 2 години

и кво сега трябва да се редя на опашка да връщам бустера и 75 лв

129

КОЙ ОЩЕ?

преди 2 години

Чудя се, остана ли някой, който да вярва на денонощните брървежи на самозвани и струва ми се добре платени математици и професори в или почти в пенсионна възраст? ВАКСИНАЦИЯТА ТРЯБВА ВИНАГИ ДА БЪДЕ ПРЕДМЕТ НА ЛИЧНА ПРЕЦЕНКА И РЕШЕНИЕ. ПРОПАГАНДАТА Е ОТВРАТИТЕЛНА, А НАТИСКЪТ (ВКЛ. И ПСИХОЛОГИЧЕСКИ) Е ТВЪРДЕ ГОЛЯМ. Е КЪДЕ Е ДЕМОКРАЦИЯТА, ДЕТО И БЕЗ ТОВА Е САМО ЕДНА ИЛЮЗИЯ? ИЛИ ТОВА Е НОВАТА "ДЕМОКРАЦИЯ"?

128

77

преди 2 години

До no comment До123 А защо теменужка Петкова е приета веднага в болница? Ето това е престъпление и трябва да се разследва, какви толкова опасни симптоми има и наложителни ли е болнично лечение. Заради такива прибързани хоспитализации са препълнену болниците, разкихал се и малко температура и хайде.

127

Анонимен

преди 2 години

А *** професоркеййй, теб може и да те лекуват ,както трябва ,но нас Матряла , ни таксуват като инвентар ,от който се източва клиничната пътека ,на всичко отгоре го карат да си доплаща ,ако ще от каменната ера да си е плащал здравните осигуровки ,щото от зародиша на Димукрацийката не "достигат" средства в системата ,и после ни засилват към погребалните бюра - не се правете на ударени ,много добре знаете за каква е истината, но сте в схемата и не ви интересува народеца