148

Анонимен

преди 2 години

Случаите се увеличават, защото зеления сертификат осигури права на 1/3 от хората в България да сеят заразата навсякъде без да спазват никакви мерки... Именно те заразиха повечето жертви през 2021 година...

147

Абе?

преди 2 години

На 100% ли сме, че Витанов и Салич са окей ментално? Нещо май....

146

Не

преди 2 години

На фашизма..НЕ на черните сертификати!!Не на отнемането на свободата ни..НЕ на дигиталният концлагер !!

145

ЗАКРИВАЙЙ!!!

преди 2 години

Това не е здравна система, това е сдравен конструкт. Събаряй и строй на ново. Позор е да държите тази ПРОВАЛЕНА структура. Пълен позор.

144

Здравна Система

преди 2 години

На крива система, народа и пречи. ЗАААКРИИИВААААААЙЙЙЙЙЙ!!!!!!!!!

143

Анонимен

преди 2 години

Прав е Брънзалов, пълно е с антиваксаджийскиидиоти.

142

Ганди

преди 2 години

141

Анонимен

преди 2 години

Ганди има вид на антиваксър. Нa ГAHЧY

140

Разумен

преди 2 години

Бъди сигурен, че все още има доста хора, които не подкрепят Копейкин, ГЕРБ, БСП, ДБ, ИТН, ДПС и ПП. Илюзията, че тези партии представляват представилна извадка на българския народ са много грешни.За това не ви излиза математиката. Ако искате да си направите реална представа за представителна извадка от българското население, то задължително трябва да включите и несъществуващата партия на негласуващите, за да обхванете целокупният български народ.Тогава всички сметки излизат и всичко се избистря.

139

Анонимен

преди 2 години

Само да кажа на тъпанарите.... В момента имам много близък човек с Ковид. В дълбока депресия е, въпреки че е без симптоми. Нон стоп съм на телефона. Та....мерете си приказките, че утре, ще ревете вие. Животът е колело.

138

За съжаление

преди 2 години

Единственото спасение от ковид фашизма остана Костя Копейкин. Това е нивото на българските политици. Продажници на Глобалистката хунта, амбициозни селянчета, наврели се да грабят на всяка цена.

137

Анонимен

преди 2 години

Цар Костадин Първи на консултациите при президента. Разкрачен, ръцете зад зagнuка, без маска, брадичката гордо вирната нагоре, вживява се като партизанин на разстрел! Oтвpaт! Заслужавате си го!

136

Чета История

преди 2 години

До до 148 Индия и Пакистан щяха да са цъфнали и вързали, след като изгониха окупаторите. Разделението ги е направило 2 отделни държави. Ганди се е борил за единна държава между Индия и Пакистан. Нито си чел история, нито знаеш. Айде по-добре прочети нещо, преди да коментираш, ако обичаш. Би ли бил така любезен? Мерси, лека вечер!

135

Гледайте Безплатно:

преди 2 години

ФИЛМА ЗА ГАНДИ: https://ev01.to/movie/watch-gandhi-online-17000 Уникален филм. Препоръчвам на всеки, който се чувства подтиснат от репресия, от какъвто и да е тил. Гледайте, няма да съжалявате. Аз започвам да го гледам отново. Лека вечер от мен и всичко най-хубаво!

134

до 148

преди 2 години

До Чета История Те Индия и Пакистан са цъфнали и вързали защото са изгонили окупаторите.

133

До 146

преди 2 години

Ооо!Те да са само докторите!Има един репортер по Нова ТВ ..Бекриев ли къв беше....тика микрофона пред някого на когото току що са убили някой близък и вика "Как се чувствате"!Ами как да се чувства човека..Абе не нормалници!

132

Махатма Ганди

преди 2 години

Гледайте филм за Махатма Ганди. Прочетете книга за неговите дела. Тутакси ще се почувствате по-свободни. Гарантирам!

131

Витанов

преди 2 години

Математика Витанов има тежки психически отклонения. Справка - предаването Панорама, БНТ, 14.01.2022 21:00

130

Чета История

преди 2 години

Спазвайте политика на пасивнa съпротива. По този начин Махатма Ганди е свалил британската окупация в Индия и Пакистан и ги е освободил. Учете малко история. Ако имахте някакво образование, щяхте да знаете как се бори тирания. Но вие висите само по ТикТоците. Ми не знам какво да ви кажа.. Хора, доста по-умни от мен и вас са минали през такива репресии, че даже са немислими за нас. Прочетете за Махатма Ганди, гледайте филм за него. Пълно е с инфо. Няма кой да чете и да се интересува.

129

преди 2 години

Щото "умрял" е нормална българска дума, нищо че на теб не ти харесва.