248

Население

преди 2 години

и обратното е валидно. Здравната система изтезава населението...

247

Анонимен

преди 2 години

Комунистите завлякоха всички институции в тоалетната. Ред е на българите.

246

Анонимен

преди 2 години

Здравната ни система е изтезание за по-голямата част от населението. Това е по-точното съждение.

245

Анонимен

преди 2 години

За 2021 година сме номер 1 по умрели от ковид. За 2022 ще е същото

244

Вьзмутен

преди 2 години

Кой е този доктор с какво е известенИма ли научни трудове по вирусология

243

Петков

преди 2 години

Думата е кypаболация и означава определен тип индиферентно отношение към факти и събития.

242

Анонимен

преди 2 години

Гледам по-долу един русофилистик подвизаващ се из форумите като Сата Нато лъже и манипулира безобразно. Цената на една доза ваксина драги не е 150лв а е около 34лвдори двете дози плюс трета са 100лв , но явно с такива измислени цифри се опитвате да настройване хората. Едно постъпване в Ковид отделение е1400лв и то за неусложнени случаи,изобщо не говорим за съвременна терапия където цените са десетки дори стотици хиляди.Аре бегай в Русия и там пропагандирай против ваксините, стиска ли ти?

241

Анонимен

преди 2 години

Д-р Брънзалов - зам. председател на БЛС, в превод - синдикален лидер, който не е истински лекар, не е виждал болен човек на живо и не е стъпвал в лекарски кабинет или болница от 25г освен като пациент! И тоя има наглоста да говори от името на истинските медици!

240

1-n

преди 2 години

Личните лекари минаха отдавна в нелегалност. А опитайте да се свържете даже и по телефона

239

ФатаМоргана

преди 2 години

Продължавате да приемате пациенти с Ковид в многопрофилните и лапайте парите. Побързайте да сключите договори й за Ковид-хапчетата. Давайте да Ви видим хаира...

238

Анонимен

преди 2 години

Кой изтезава здравната система политически миризлив връзкар на държавна служба като директор на болница със заплата 100 Хил а за медицинския персонал няма и 1000? Ами да махнат българския наглъл миризливец връзкар и да вземат 100 медицински служителя на негово място

237

Анонимен

преди 2 години

Абе миндилски маняк неземен! Човешкия ресурс си ходи на работа както преди 2 на 2 раб. дни. Дали си в КОВИД отделение или неврология няма значение караш дневна, нощна и почиваш два дни. За намалелия ресурс е виновно здравно министерство, защото направиха болниците търговски дружества и шефа определя заплатите. Сестра на 800лв, лекар на 1000лв не е сериозно в нито едно отделение а е факт из цяла София, из провинцията по-зле и колото и пари да дава министерството те не стигат до медиците бе МАЙНА!

236

Zombaio

преди 2 години

В допълнение към системата можем да споменем и изядените пари от медицинските обекти които надписват ковид за всичко от счупен крак,птп,и прочее. От починали по др причини написани ковид,от свързаности и лобизъм за едни лекарства спрям одруги.А за престъпно отношение към пациенти унищожени от "загрижената система " ..2 години няма протокол бе ваксинатори.Колко народ си отиде отровен от неподходящи леарства и мърляво отношение на загрижените за системата...Сега одва цунамито от миокардити...а ?

235

Zombaio

преди 2 години

И на мен ми е писнало от големи псевдо моралисти като теб..Ти подпиши отказ от лечение.Нали си взел и направил правилния избор.Ако се озовеш в ситуация за болница от заболяване на кръвоносната система се оправяй сам.Същото и от ковид,всички лекарства плащай.Не разбирам защо набодените се правите на повече хора от останалите.Некви супермени ли сте.?Акъл на кило от некви самозванци.Кажи колко струват тия пумии да ги платим и се махайте.Аз ще платя на 10 души също да се освободят.

234

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 255 Тогава здравната система да се облекчи (и съответно дофинансира) и с тази мярка - всички ваксинирани "решавачи" като вас, които се заразят с "единствената" болест и влязат в болница за лечение, да възстановяват незабавно сумата похарчена за ваксивните им, както и сами да си поемат разходите за лечението, защото въпреки ваксинирането пак натоварват системата.

233

Анонимен

преди 2 години

Решението е елементарно - подписваш отказ от ваксинация и от тук насетне се оправяш сам, както и семейството ти.Ходи на ходжа, пали свещи, търси врачки, пий билки и ръси с чубрица зад блока, на нас вече не ни е зор.Като си по-знаещ и по-можещ от всички лекари намери как да си "отгледаш" нов бял дроб.Писнало ми е от мърлячи пушат по 10 кутии на ден, ядат и пият като дщза последно, на 30 са пълни развалини и манталитета р е "дохтора че ме лекува оти давам петнайсе лева на месец" Не.Сбогом.

232

Анонимен

преди 2 години

Във Великобритания зелените сертификати отпадат от края на януари. Здравният министър Джалид е обявил, че с идването на омикрон вече няма никакъв смисъл от тях. Единствените мерки остават маски във влаковете и магазините. Та и тук ще стане същото да няма хора в болница, но нашите ще тръбят, че е от ваксини и сертификата, докато хората не се сетят да ги погнат с тоягите.

231

Анонимен

преди 2 години

Като се обърне палачинката по един или друг начин просто не знам къде ще се скрият търгашите и убийци в бели престилки! Мислете само за това неуважаеми търговци на смърт!

230

ми тъй ми

преди 2 години

на здравната система и е най-добре без болни, само с леко усвояване по пътечки. Ама тогава следва че здравна система не ни трябва ако не може да се справя с болни,нали?

229

Анонимен

преди 2 години

Зелените сертификати осигуряват безпрепятствен достъп, без тест, на "ваксинираните" до заведения и обществени сгради, където могат потенциално да заразят десетки хора. Сертификатът е лиценз за убиване! Да се отмени незабавно!