188

Анонимен

преди 2 години

Излиза че антиваксърите са вредители и национални предатели. В някои държави почнаха да ги изолират напълно от обществото.

187

absurd

преди 2 години

Ние без медицина можем,.медицината без нас не може.И без това в болниците само уморявате хората.Престъпници в бели престилки

186

Хм

преди 2 години

Защо здрави и активни хора им се вменява вина, сочат се с пръст като безотговорни само, защото не се ваксинират, имат основателни подозрения относно предлаганите методи за справяне с ковид кризата? Не може истеричното вменяване на идеята за ваксинация с ента доза да е решение и въпреки абсурдността и констатацията и вече да се продължава с налагането на ваксините за К19. Здравите хора не са проблем на лекарите, проблем са безсилните, импотентни решения за справяне с ковида

185

До 202

преди 2 години

И каква операция в чужбина ще си позволиш за 100 евро годишно, тикво недозряла?

184

Анонимен

преди 2 години

80%от интензивните легла ???? Голям смях. Тия наивници си мислят,че всеки нуждаещ се ( без депутатска карта) има шанс да попадне в интензивното. Явно депутатите нямат проблем с леглата ( си).

183

Анонимен

преди 2 години

Ще изтезават системата до едно време. После всеки ще се оправя сам. Медиците са преуморени.

182

Естествен подбор

преди 2 години

5,5 милиона души умряха от ковид по света. През 1970г населението на земята е 3,3 милиарда, а през 2022г е 8 милиарда. Ковида е само началото на редуцирането на населението.

181

Анонимен

преди 2 години

Има една публикация за Германия от вчера за бустерните дози и карантината . В последния абзац пише, че 1/3 от болните в интензивното отделение са ваксинирани... Значи тези "ваксини" изобщо не действат...

180

Глух Пор

преди 2 години

"Д-р Брънзалов: Част от населението изтезава здравната ни система!" --- И тая част са политиците, които корумпират лекари като теб, болници и журналисти заради тлъсти ковид фондове. А истински болни хора, кучетата да ги ядат. Там далавера няма. Дори хората на зъболекар не смеят да ходят заради "чумата" под леглото ти.

179

Леша

преди 2 години

До 202 Точно така. Затова никога не съм внасял здравни. Най хубавото е, че разни продажници като бръндзала не могат да ме дразнят.

178

Дедо

преди 2 години

Изтезавали сме му здравната система !? И тва го казва на хората , дето заради същите като него са от две години без права , свобода и право на избор !?

177

Населението пък

преди 2 години

е сигурно, че вие го тормозите! Примери много! Лошо отношение, липса на адекватно лечение, още по-лошо убиване чрез лечение.... изобщо едно е тормоз. Друго си е убийство! Пример колега лекуван с ШЕСТ антииотика! Изписан с лекарства за увреден черен дроб!!! Позната без симптоми и само с положителен тест убита с два антибиотика! Та, да! Убийствата са по-страшни!

176

Бан република

преди 2 години

Личните лекари или т.н. джипи са тумор на входа на здравеопазването.Не случайно откакто ги има в България смъртността е като в Африка и Папуа Нова Гвинея ...

175

Анонимен

преди 2 години

Ако здравните осигуровки си ги внасях на собствен влог, сега щях да мога да си позволя всяка операция в чужбина, а ако не ми се налага да изкарам остатъка от живота си на Бахамските острови, но аз ги давам в една бездънна каца, наречена държава и те потъват безследно и затова, ако недай Боже, се наложи да постъпиш в болница, веднага ти искат пари, все едно си чист като новородено бебе и нищо досега не си плащал. Че и се оплакват как им претоварваш прекрасната система.

174

Анонимен

преди 2 години

Така е. Много малка част даже е. Това са политиците и шайкста платени глашатаи дето от сутрин до вечер не спират да плашат хората от екраните с неистовото желание да видят българите надупчени с отровните субстанции.

173

Анонимен

преди 2 години

До 190 Нормално. За възраст 40-49 имаме за 2 години 1226 умрели от ковид. Не са малко, но е по 600-700 на година е като 2-3 пъти по-тежко от грипна епидемия. 1:1000 заразени тежко заболял или умрял го докараха до паника и убиване на други заради спиране на лечения на хронични болести, липса на лечение на самия ковид от страх и т.н. ако нямаше паника, щяха да са сигурно 1:5000 умрели и съвсем да си говорим за грипче минало през страната.

172

Анонимен

преди 2 години

Боже, пази ме от бг доктори. От вирусите сам ще се пазя.

171

Анонимен

преди 2 години

Стига с тия ваксини и паника! Почнете да лекувате преди хората да стигнат до болница и смъртността ще падне поне наполовина. А, ако не се пише и жертва на катастрофа с положителен тест като ковид, то по САЩ и Германия ще са още наполовина. Ваксинират деца... Имаме 16 от 6.2020 умрели от ковид писани. 1 хванаха, че е умряло в катастрофа. 1:100000 миокардит ще значи повече умрели от ваксина от жертвите на ковид! До 59г умрелите са към 4700 за 2г. Защо затваряте младите? Над 60 са рисковите

170

Hcugohobo

преди 2 години

Насаждането на омраза към определени групи от населението (в случая неподкрепящите ваксините) не е ли подсъдно?!?

169

Анонимен

преди 2 години

И защо внушавате, че всички плачем за интензивни отделения? Сякаш сме ви ги нападнали като скакалци. Имам достатъчно познати, работещи в болници-отделенията са празни, защото приемът на болни е спрян и се чакат ковидните, дето все ги няма.