228

Анонимен

преди 2 години

Докторе ако беше умен щеше да учиш и нямаше да си прооост лекар а някой доцент или професор.

227

Анонимен

преди 2 години

Лекарите трябва да понесат отговорност. Не искаха да носят отговорност за лечението, ще понесат за смъртта.

226

Анонимен

преди 2 години

При толкова много природни средства за превенция, при наличен протокола Зеленко, точно ОПЛ трябваше да се справят успешно с ковида и само в най-редки случаи да се опира до болница, където наистина да спасяват. При 32 000 починали е очевидно кой кого изтезава. На практика в болниците не помагат, а убиват. Дайте статистиката, да видим какъв изобщо е смисълът да се влиза в болница. Плашите хората, че нямало да стигат леглата в интензивното. Че вкъщи не можем да си умрем.

225

ЛУД

преди 2 години

Докторе а ти ваксиниран ли си , и ако си каква е гаранцията че не е фалшив сертификата ти .

224

Анонимен

преди 2 години

Добре че не сте му постнали снимката на този нагъл нацист, че да го не срещне някой пациент, който с години се осигурява здравно, без да получава никакви услуги, в някой тъмен подлез!

223

Анонимен

преди 2 години

"Здравната система"?! Що за оксиморон?! Че у нас такова чудо няма. Всичко, което касае истинското опазване на здравето, от години е лична дейност на всеки човек и, евентуално, на някой рядко срещан истински лекар - специалист. Системност в грижата за здравето на хората отдавна няма. Какви "система", Боже мой!!! И този нахалник тръгнал хората да обвинява за това! Дето се внасят всеки месец чинно и ползват по един гол накрая! Наглитет такъв!

222

Анонимен

преди 2 години

Престъпник! Какво обвиняваш населението за липсата на здравна система?! Аз се осигурявам всеки божи ден от живота си вече десетилетия! Без да ползвам НИЩО! И за короната не отидох на лекар - нямаше нужда. И на мен вие сте ми длъжници, не аз - на вас! Това, че не умеете да лекувате, че подкарвате към болниците хора, които нямат нужда от това, че изписвате на кило отрови, без да изследвате предрарително - да не ви е виновно населението? Ще ти кажа аз кой какво "изтезавал", слуги мафиотски такива!

221

Брънзо

преди 2 години

По-добре хората да изтезават системата, отколкото системата да изтезава хора. Хората имат сила да променят системи.

220

В.

преди 2 години

Високият брой легла в болниците носят приходи от касата. Лекуването е друг въпрос. Важното е да е заето леглото. Какво се оплакват. Всички си накупиха нови коли и жилища в тази "пандемия".

219

маргинал

преди 2 години

Не стига, че ме рекетират всеки месец с огромна сума задължително здравно осигуряване, ами и като се разболея ми намилат, че съм ги бил изтезавал. В същото време те ме гонят с експериментални инжекции да ме "защитават" да не ги изтезавам. Пълни....

218

Анонимен

преди 2 години

*** то има ли здравна система в България?

217

Анонимен

преди 2 години

Тва не е лекар бе! Да каже, че болните го били изтезавали. Да си хвърля дипломата и да ходи да копа картофи - там няма да го изтезават. Боколук!

216

Анонимен

преди 2 години

Аз гледам да не опирам до здравната система, но информацията ми е, че по-скоро тя изтезаван хората.

215

Евроатлантик

преди 2 години

Дупчете се,ето Франция с 90% набодени,над 300х.хванали вируса за 1 ден.

214

До 250

преди 2 години

Сигурно Кремъл ски рундьо както викаш командва пандемията и цената на тока и газтъ и в италия и в англия и в германия... Боже помилуй такива тапанъри

213

Анонимен

преди 2 години

Наистина е така. Само глупиендер като про100 Киро може да иска непрекъснато 80% от интензивните легла да са непрекъснато заети с пандемия. Когато Радев взе властта, само 10% от леглата бяха заети и се готвехме да се върнем към нормалния живот. Обаче Кремльовския *** Рундьо не позволява.

212

До 207

преди 2 години

,,ваксинираните разнасят ..,,Ами разнасяй и ти, какво чакаш.

211

noFreeman

преди 2 години

тоя е изписал 100 реда глупости...

210

Анонимен

преди 2 години

"има и една част, която не е малка, която е разколебана и ние трябва да се насочим към нея,".Аз не съм разколебан, а КатегоричеН,че не ви ща фалшивите ваксини. Няма нужда да се насочвате към мен.

209

Анонимен

преди 2 години

Прав е колегата. Системата е на предера та силите си, ама за депутатите веднага се намира лечение .Да живей