47

Анонимен

преди 2 години

Всички знаем какви успехи има българската художествена гимнастика, което не може да се каже за министъра на спорта.

46

Анонимен

преди 2 години

Всички знаем, че тя е доста нахална и високомерна жена, не й вярвам особено.

45

Анонимен

преди 2 години

Ами всичко трябва да бъде съсипано от еднодневките във властта. Стъпкването на всеки български успех от днешната инсталирана власт, ще бъде възнаградено от поръчителите й. Нали това е техният смисъл - да се покаже, че сме деветата дупка и че нямаме право да надигаме глава над калта, с която ни заливат.

44

Ганьо Балкански

преди 2 години

А не е ли за сливенския? При такава позиция има ли честни хора?

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 54 Гербав, ние правим разлика между спортисти и треньори, които правят успехите и бюрократи от федерациите, които крадат парите, та нямаше нувда от толкова старание :)

42

Анонимен

преди 2 години

Къв спортен министър си ти бе адвокатче, като се обръщаш срещу единствените хора с които в днешно време се гордее България. Я не ни лъжи, че правиш добро. Като си такъв велик ръководител, защо водещите ни български спортисти, а дори и чужди, от една седмица тренират в националната база Белмекен без ток и топла вода. От месец си на поста и започна разрухата и унищожаването на българските спортисти. Опитваш се да насаждал омраза на народа срещу златните ни медалисти.

41

Анонимен

преди 2 години

Първо и преди всичко, стига крадене за "висок" спорт при това болно население!

40

Шоп

преди 2 години

От брътвежа на Илияна разбрах че е недоволна за пари, само не се разбира от какво точно е "обидена". Иначе е нахална и си мисли че и се полагат някакви привилегии с сравенение с останалите федерации..

39

Анонимен

преди 2 години

Сега и за тези ли трябва да ревем :) Илияна да не се мисли за Ирина Винер :)

38

Анонимен

преди 2 години

Раева пишеше възторжено за Радев и ПП преди изборите във фейсбука, сега що реве

37

Анонимен

преди 2 години

Ако поне половината от написаното е вярно, този министър и за овчар не става.А, по лошото е, да е част от заговора за затриване на всичко което ни остана да се гордеем като нация. То не че остана, но и малко да се появи някъде, се атакува с зверска злоба.И тези индивиди израстнаха всред нас, а кой им смени чипа? И ми се струва, че е това е не лечимо, а да живеем съвместно... едва ли ще се получи.

36

Анонимен

преди 2 години

Раева поне постигна нещо на поста си. Златен олимпийски медал и то в най-трудната резервирана винаги за руснаците игра. А Василев какво точно е постигнал в живота си. Адвокатче на Ганчев. Никой няма да го помни след мандата му. Гимнастиката е едно от малкото места където парите не са отишли някъде без да има резултати.

35

Анонимен

преди 2 години

Г-н министър мачкайте държавните хрантутници.

34

Анонимен

преди 2 години

Имаш право да я подкрепяш. Ние които не я подкрепяме сме повече. Изборите го показаха. Св ше търпиш, както ние търпяхме. Ако не си доволен следващия път пак ще се преброим

33

Д

преди 2 години

Подкрепям Раева!!

32

Анонимен

преди 2 години

Как може новото министърче да не харесва възрастната баба Раева. Тя се мисли за хубавица като Лили. Не се усещат тези жени като остареят, че светът не остарява от солидарност към тях. Идват млади хора, светът е вечно млад. А този Сираков един ден ще го арестуват и хвърлят в следствието за уредени мачове. Не им плаща заплатите и ще го издадат. На нищо не е собственик, даже и на жена си

31

nina

преди 2 години

Как така някой ПОСМЯ да развали рахатлъка на Наско и Илианка?!

30

Анонимен

преди 2 години

Горките гербаджийчета, започват да осъзнават, че дразниха народа.

29

Митко

преди 2 години

Таа ако та нападне по време на интимни ласки, ти е спаднал инструментът. Не съм сигурен, че има мъж, който да а изтъпи. Чудовище по характер просто...

28

Анонимен

преди 2 години

Какъв е този Радостин, поредния гелосан *** за какъв се мисли този папуняк?